Bilde 1 av Monrads gate 6Bilde 2 av Monrads gate 6
Digital salgsoppgave
Monrads gate 6

3117 Tønsberg • Tønsberg kommune

Prisantydning

kr 2 890 000

Fellesgjeld: kr 272 000Omkostninger: kr 8 012Totalpris: kr 3 170 012
Lekkert og innholdsrikt rekkehus m/gangavstand til byen. 3 soverom. Egen hage m/sen kveldssol. Parkering.
Vis i kartLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Borettslag
Antall soverom
3 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
100 m²
Bruksareal (BRA)
120 m²
Bruttoareal (BTA)
141 m²
Fellesutgifter
kr 4 770 / Mnd
Prisantydning
kr 2 890 000
Omkostninger
kr 8 012
Fellesgjeld
kr 272 000
Totalpris
kr 3 170 012
Fellesformue
kr 11 641
Byggeår
1948
Tomt
Festet fellestomt 811 m²
Oppdragsnummer
67210091
card-default

Robert Hoff

Eiendomsmegler MNEF
Les om Robert
Visninger
Lørdag 24. apr.
14:15 - 15:15
Meld deg på visning
Prisantydningkr 2 890 000,-
Fellesgjeldkr 272 000,-
Pantattest kjøperkr 202,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
  
Totalpris kr 3 170 012
Eiendom
Monrads gate 6, 3117 Tønsberg, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 1010 bnr. 74, leilighetsnr. 9 orgnr. 955019601 i Tønsberg kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 100 kvm, Bruksareal: 120 kvm, Bruttoareal: 141 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1948

Tomt
Festet fellestomt 811 m²

Prisantydning
2 890 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 272 000,- pr. 01.03.21
Andel fellesformue: kr. 11 641,- pr. 01.03.21

Totalpris inkl. fellesgjeld
2 890 000,- (Prisantydning)
272 000,- (Andel av fellesgjeld)

3 162 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
202,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

8 012,- (Omkostninger totalt)

3 170 012,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr.4.770,- pr. mnd.

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av borettslaget kan medføre økning i felleskostnadene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Felleskostnad inkluderer
Kommunale avgifter, kabel-tv grunnpakke og bredbånd mini fra Canal Digital / Telenor, festeavgift, brøyting, personalhonorar, styrehonorar, forretningsførerhonorar, revisjonshonorar, årlig medlemskontingent OBOS (1 pr. husstand), forsikring felles, energi/fyring fellesarealer, drift- og vedlikehold fellesarealer,  renter og avdrag på felleslån/gjeld, sikringsordning felleskostnader. Se forøvrig årsregnskap for mer informasjon.

Sikringsordning fellesgjeld
Borettslaget er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren. Man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. Borettslaget har derfor en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Geir Ottar Aglen

Parkering
Borettslaget har ca. 12 p-plasser. Det betales ikke leie for p-plassene.

Borettslaget har også 1 garasje til utleie (Slagenveien 33). Det søkes til styret om å leie denne og det må i såfall betales leie. Venteliste etter ansiennitet.

Beliggenhet
Leiligheten ligger i et sentralt og attraktivt boligområde på Træleborg, ca 5 - 10 min gange til Sentralsykehus i Vestfold og sentrumskjernen i Tønsberg, med kort vei til kino, bibliotek, kulturhus, svømmehall og flere idrettsanlegg. Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Tønsberg stadion ligger i gangavstand fra boligen, og herfra har du blant annet et godt utgangspunkt for fine rekreasjonsmuligheter i Frodeåsen.

Greveskogen har to lysløyper og videre løypenett til områder med oppkjørte skiløyper vinterstid. I Jarlsbergs skoger finnes også flere kilometer med stier og kulturlandskap, som for eksempel Grevestien og Rakkåsstien. Fra sentrum er det ca. 10 min til populære Ringshaugstranda, en stor, nydelig sandstrand med steinmolo, badetrapp og stor gresslette som innbyr til lek og moro. Tønsberg brettseilerklubb er lokalisert på sørsiden av stranden.

Slottsfjellet ligger også i gangavstand, og byr på attraktive kulturminner, fine turområder, samt flott, vidstrakt utsikt. Nærområdet har lekeplass, fotballbane, skøytebane og treningssenter. Det er også kort vei til flotte turområder innover i Teieskogen. Fra Ringshaug kan du følge kyststien til Åsgårdstrand, og nyte vakker natur langs veien. Fra eiendommen er det gangavstand til Gunnarsbøparken, jernbanestasjon og Sentralsykehus i Vestfold Tønsberg sentrum gode shoppingmuligheter, samt en rekke kafeer, restauranter og puber. Det er gangavstand til Kilen Handelspark, samt Farmandstredet som har godt over 100 butikker. Bussterminalen er også integrert i dette senteret.

Bebyggelse
Bebyggelsen består av rekkehus i 2 etasjer med kjeller.

Tomt
Festet fellestomt, 811 m²

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Skole/barnehage
Byskogen skole. Træleborg skole. Flere barnehager i nærområdet.

Inneholder
Kjeller: Gang, vaskerom og to boder.
Første etasje: Gang, kjøkken, stue og vindfang.
Andre etasje: Bad, gang og soverom 3 stk

Byggemåte
Leilighet beliggende i bygning fra 1948 med alle bærende konstruksjoner fra byggeår. Kjelleretasje av betong med sparestein. Yttervegger med
bindingsverks konstruksjon utvendig kledd med liggende kledning. Saltakkonstruksjon tekket med dobbeltkrummet betongstein.

Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Anders Auen.

Primærrom
Primærrom: 100 kvm
Arealbeskrivelse:

Kjeller:
Bruksareal:38 m². fordelt slik:
Primærrom: 18 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, vaskerom.
Sekundærrom: 20 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom:  2 boder.

1.etasje:
Bruksareal:41 m². fordelt slik:
Primærrom: 41 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, kjøkken, stue, vindfang.

2. etasje:
Bruksareal: 41 m². fordelt slik:
Primærrom: 41  m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, gang, soverom 3 stk.

Arealberegninger i denne salgsoppgave er hentet fra boligsalgsrapport for eiendommen. Arealene er beregnet etter reglene om arealmåling iht. Norsk Standard 3940 og retningslinjer for arealmåling, uten hensyn til byggeforskriftenes krav til rom. Det presiseres at arealenes bruk kan være i strid med byggeforskriftene, men allikevel være måleverdige iht. Norsk Standard 3940. Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Bruksareal
Bruksareal: 120 kvm

Standard
Entré
Boligen har et hyggelig inngangsparti der du først kommer inn i entreen så videre inn i gangen med trapperom opp til andre etasje og tilgang til trappen ned til kjelleren.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger i eget rom og har plass for frokostbord ved vindu. Innredningen har hvite fronter, og benkeplate i laminat med dobbel vaskekum. Mellom benk og overskap er det hvite fliser. Kjøkkenet har ventilator over komfyrplassen, plass for komfyr og kjøleskap samt opplegg for vaskemaskin

Stue
Stuen ligger i første etasje, dels åpen mot trappehall. I likhet med øvrige rom er det et flott heltre gulv som gir rommet en god atmosfære og skaper en ekstra lun følelse. I hjørnet av stuen er det peisovn for ekstra hygge og varme.

Rommet har store vindusflater som gir mye dagslys og det er glassdør ut til en fin terrasse med levegger på siden. Stuen lar seg enkelt møblere med både sofagruppe, tv-løsning og spisebord.

Bad/wc/vaskerom
Leiligheten har et bad i andre etasje og et vaskerom i kjelleren. Badet har lyse fliser på gulv med gulvvarme, lyse fliser på veggene.
Innredningen består av et dusjkabinett, en vegghengt wc og en hvit servantinnredning med heldekkende servantplate med skuffer, matchende speilskap og spotter i taket


Soverom og garderobe
Leiligheten har tre gode soverom, alle i andre etasje. Rommene har pene heltre gulv og vegger er i lune farger. Hovedsoverommet har god plass til en skyvedørsgarderobe og ikke minst utgang til en hyggelig liten balkong.
Det er to boder i kjelleren og en stor skyvedørsgarderobe på det ene soverommet.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 15.11.1949.

Det gjøres oppmerksom på at utstedelse av slike attester/tillatelser ikke nødvendigvis betyr eller gir garantier for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

Oppvarming
Boligen varmes opp av panelovner, vedfyring samt varmekabler på bad.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 770,- pr.mnd.

Det foreligger ikke noen nærmere informasjon om fordeling av felleskostnadene.
 
Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av borettslaget kan medføre økning i felleskostnadene.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenr.:98207876283 i OBOS-banken. Lånet er ett annuitetslån.
Restgjeld: kr.3.290.157,- pr. 01.03.2021 ( gjelder hele borettslaget)
Restløpetid: 19 år
Rentekostnader: Flytende rente 2,0% p.a.

Denne boligens andel av fellesgjelden utgjør kr.271.890,- pr.01.03.2021.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Regnskapet for 2019 viste ett resultat på kr 91.236,- som fremkommer i resultatregnskapet og ble foreslått overført til egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til.

Driften i 2020 forutsetter en økning av felleskostnadene på 5 % fra 01.01.2020. I tillegg ser styret at det er nødvendig å ta opp lån for å dekke de planlagte drifts- og vedlikeholdsoppgavene i 2020.

Forsikring med polisenummer
Tryg Forsikring Polisenummer: 6607454

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 734 415,- Som sekundærbolig Kr. 2 643 894,-

Borettslag
Borettslag: Kilen 4 borettslag, Orgnr: 955019601

Borettslaget består av 12 andelsleiligheter/rekkehus med egen hageflekk og ligger i Tønsberg kommune med følgende adresser:
Dietrichsvei 12
Dannevigsgate 2
Monradsgate 6
Slagenveien 33

Gårds- og bruksnummer : 1008/16, 1010/72, 74 og 97.

Borettslaget er et samvirkeforetak som har til formål å gi andelseierne bruksrett til egen bolig i foretakets eiendom (borett), og å drive virksomhet som står i sammenheng med dette. Borettslaget er tilknyttet OBOS.

Utdrag for årsberetning for 2019 - herunder om styrets arbeid, oppgaver og viktigste saker i 2019:
Styret har jobbet med vedlikeholdsplanen, og har forberedt arbeid med å bytte ut hekkene mot Dannevigs gate og med å få satt opp ny kledning og maling av Dietrichs vei 12, her var det innhenting av anbud og vurdering av leverandører som tok mest tid. I tillegg har vi jobbet med forsikringsavtalen for borettslaget, der vi endte med å beholde Tryg som forsikringsleverandør. Brøyteavtale som fungerer (hjullaster) ble inngått, men ble ikke testet ut så mye siden vinteren var nesten snøløs. Vi har tatt i bruk beboerportalen Vibbo, som fungerer godt og er en fin informasjonskanal.

Styrets planer for 2020:
Planting av nye bøkehekker langs Dannevigsgate. Arbeid med utbedring av lekkasje i leilighet nr 7, en feil som skyldes gamle synder; byggmessige endringer som ikke er utført etter forskriftene. Vi fortsetter etter vedlikeholdsplanen, og jobber med å bevisstgjøre andelseierne mht. stell av uteområdene, som ikke er private, men er alles ansvar. Til felles hygge og nytte. Alle andelseiere vil få 2 brannslukningsapparater i skum.

Større arbeider i nyere tid- ifølge informasjon og opplysninger hentet fra forrige salgsoppgave:
Bygget har fått oppgraderinger med ny taktekking og nye takrenner i senere år. Ny drenering i 2013. Yttervegger er etterisolert i 2014 med innblåsning. I 2008 ble alle vinduer og terrassedører i 1 og 2 etasje skiftet. Nytt takvindu i 2005. Nytt vindu i kjeller i 2013. .Terrasse ble utvidet og nytt dekke ble montert i 2014.

Forretningsfører
OBOS Vestfold v. Jørn Steihaug.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Medlemmer av borettslaget og deretter medlemmer av OBOS har forkjøpsrett til andelen. Dersom man benytter seg av forkjøpsretten vil det påløpe ett forkjøpsrettsgebyr som p.t. er kr.7.494,-. Man må også være medlem av OBOS for å kunne erverve andelen - er man ikke det fra før vil man automatisk bli medlem ved budaksept - det koster kr.500,- å melde seg inn i OBOS.

Forkjøpsretten utlyses etter budaksept. Dersom forkjøpsretten benyttes, løses opprinnelig kjøper fra avtalen og alle økonomiske forpliktelser overfor selger bortfaller.

Tekniske installasjoner:
Borettslaget har felles avtale med Canal Digital. Avtalen inneholder kabel-TV grunnpakke og internett Mini. Avtalen er inkludert i felleskostnadene. Andelseier kan selv bestille tillegg til avtalen. Andelseier betaler selv for evnt. tillegg til avtalen.

Dyrehold
Husdyrhold er tillatt. Andelseier/kjøper må levere søknad som behandles styret i borettslaget. Dyreholdet må være etisk forsvarlig og ikke sjenere naboer i urimelig grad.

Diverse
Komfyr, stort kjøleskap, stort fryseskap i vaskekjelleren, tørketrommel, vaskemaskin og oppvaskmaskin følger med i salget. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Annet
Selger mener å ha observert skjeggkre i boligen-  jfr. egenerklæringsskjema - kun i begrenset omfang og det er ikke bekreftet av fagmann.

Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger. Ferske studier fra Folkehelseinstituttet bekrefter at man effektivt og sikkert kan kvitte seg med skjeggkre ved å bruke små mengder giftig åte.  Skjeggkre gjør ingen bygningsmessig skade,  men kan virke sjenerende.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i andelen for opptil 2 x folketrygdens grunnbeløp (2G), jf. borettslagsloven § 5-20. Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader og andre krav borettslaget kan knytte til andelseieren.

På borettslagets festeeiendom - herunder Monrads gate 6-  er det tinglyst følgende heftelser som ikke kan slettes:

Festekontrakt med vilkår - tinglyst 19.01.1949, dagboksnr.184. Bortfester Tønsberg kommune.

Pantedokument stort kr.3.450.000,- til OBOS-banken AS - tinglyst 14.05.2020, dagboksnr.2458154 - til sikkerhet for borettslagets felleslån.

Festeavtale
Areal: 811 kvm, Eierform: Festet fellestomt.
Bortfester: Tønsberg kommune v. Christin Barstad.

Utløpsår feste: 2049 - deretter går den over til evigvarende uten rett til oppsigelse for bortfester. 
Festeavgift: kr.2.074, pr. år - dekkes via felleskostnader.  Festeavgift løftes i 2049. Forkjøpsrett for Tønsberg kommune gjelder ikke ved overføring av borettslagsbolig. Ovennevnte gjelder kun festetomten i Monrads gate 6 - borettslaget har også festeforhold på de øvrige adressene som inngår i borettslaget.

Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Adkomst fra offentlig vei.

Eiendommen er koblet til offentlig vann og avløp.  Borettslaget er selv ansvarlig for private stikkledninger og evnt. septiktanker.

Regulering
Eiendommen er uregulert . Avsatt til boligbebyggelse - nåværende- i kommuneplanens arealdel vedtatt 22.05.2019.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.
Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 890 000,- (Prisantydning)
272 000,- (Andel av fellesgjeld)

3 162 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
202,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

8 012,- (Omkostninger totalt)

3 170 012,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke borettslag (Kr.15 400)

Gebyr utlysing forkjøpsrett (Kr.7 494)

Markedspakke 1 (Kr.17 900)

Oppgjør (Kr.6 500)

Provisjon (Kr.36 500)

Tilrettelegging (Kr.10 900)

Visningshonorar (Kr.1 875)

Totalt kr. (Kr.96 569)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
67-21-0091

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Vestfold Eiendomsmegling AS
EIE Tønsberg
Org. nr:955607171
Nedre Langgate 39
3103 Tønsberg
Tlf: 33 30 70 00, Fax: 33 30 70 09

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF Robert Hoff

Saksbehandlere
Robert Hoff
EIE Tønsberg
Eiendomsmegler MNEF
Mob: 41 26 52 22 / E-post: roh@eie.no


EIE Tønsberg

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Bilde 3 av Monrads gate 6
For mer om objektet
Monrads gate 6

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: