Bilde 1 av Eikveien 52Bilde 2 av Eikveien 52
Digital salgsoppgave
Eikveien 52

3122 Tønsberg • Tønsberg kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Stor og meget innholdsrik halvpart med solrike uteplasser, garasje og verksted. 2 kjøkken, 2 stuer, 3 bad og 5 soverom.
Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
2
Antall soverom
5 soverom
Primærrom (P-ROM)
240 m²
Bruksareal (BRA)
244 m²
Bruttoareal (BTA)
263 m²
Kommunale avgifter
kr 943 / Mnd
Prisantydning
kr 4 590 000
Omkostninger
kr 144 022
Totalpris
kr 4 734 022
Byggeår
1950
Tomt
Eiet tomt m²
Oppdragsnummer
67210268
card-default

Tonny Nielsen

Eiendomsmegler MNEF
Les om Tonny
Prisantydningkr 4 590 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 202,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 135 000,-
  
Totalpris kr 4 734 022
Eiendom
Eikveien 52, 3122 Tønsberg

Matrikkel
Gnr. 83 bnr. 12 snr. 2 i Tønsberg kommune

Boligtype
Tomannsbolig / Generasjonsbolig

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 240 kvm, Bruksareal: 244 kvm, Bruttoareal: 263 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
5

Byggeår
1950. Påbygget og tilbygget i 2007. 1.etg er fra ca 1982 og innredet i 2005

Tomt
Felles eiet tomt på 1.041 kvm.

Prisantydning
4 490 000,-

Totalpris inkl. omkostninger
4 590 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
202,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
135 000,- (Dokumentavgift)

144 022,- (Omkostninger totalt)

4 734 022,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 11 308 pr. år

Eier
Paula Kjæmperud

Beskrivelse
- Stor, innholdsrik del av tomannsbolig.
- Andre og loftetasje oppført i 1950.
- Seksjonen ble på- og tilbygget i 2007.
- Egen tilbygget del i 1. etasje fra 1982.
- Tilbygget del ble innredet i 2005.
- Halvdel av frittstående dobbelgarasje.
- Garasje med tilhørende verksted og bod.
- Markterrasse på 17 kvm ved tilbygget.
- To balkonger beliggende i 2. etasje.
- Gode solforhold gjennom hele dagen.
- De fleste rommene er malt i 2019-2021.
- Laminat og parkettgulv fra ca. 2011.
- Flislagt entré med skyvedørsgarderobe.
- Egen inngang til tilbygget i 1. etasje.
- Kjøkken fra 2007 dels fornyet i 2021.
- Pent kjøkken i tilbygget del fra 2005.
- Stor, todelt stue med god takhøyde.
- Nydelig prinsesseovn i stuen.
- Tre pene, flislagte bad, to er fra 2007.
- Hovedbadet ble noe fornyet i 2021.
- Vaskemaskinopplegg på to bad.
- Separat toalettrom i loftsetasjen.
- Fem gode soverom, ett i tilbygget del.
- Lagringsplass i flere boder.
- To varmepumper er installert.

Parkering
Til boligen følger det med halvpart av en dobbelgarasje, bod og verksted på 41 kvm. Garasjen ble oppført i 2003, mens tilbygget med boden og verkstedet er fra 2006. Bygget har leddport i aluminium med automatisk portåpner, inngangsdør og innlagt strøm. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et etablert boligområde på Eik i Tønsberg kommune. I kort gangavstand ligger barneskole, ungdomsskole, barnehage og videregående skole. Ved Eik skole ligger Eikhallen og fotballbaner.
Det er kort vei til populære Greveskogen med bl.a. to lysløyper og videre løypenett til områder med oppkjørte skiløyper vinterstid. Fra boligen er det også gangavstand til Byskogen, samt "messeområdet" med ishall og utvendig skøytebane. Sistnevnte er et godt utgangspunkt for fine turer i Frodeåsen. Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv.
Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Slottsfjellet byr på attraktive kulturminner, fine turområder og flott, vidstrakt utsikt. Fra Eik er det ca. 11 minutters kjøretur til populære Ringshaugstranda, en stor nydelig sandstrand med steinmolo, badetrapp og stor gresslette som innbyr til soling.
Tønsberg brettseilerklubb er lokalisert på sørsiden av stranden. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Oseberghaugen og Haugar kunstmuseum anbefales.

Tomt
Boligen ligger fint til i et stille, rolig og barnevennlig område. Gjennom dagen er solforholdene gode og kan nytes best på tre herlige uteplasser hvor man kan grille og kose seg. I tilbygget del er det utgang fra stuen til en herlig markterrasse på ca. 17 kvm. Terrassen har spaltegulv av trematerialer, levegg på én side og et rekkverk med stående spiler som var nytt i 2010/11.

I forbindelse med inngangspartiet og et soverom i andre etasje er det en hyggelig balkong med spaltegulv i tre, stemningsfullt utelys og markise for optimal solskjerming. Balkongen ble utvidet i 2017 og i den forbindelse ble terrassebord skiftet og det ble også satt opp nytt rekkverk med stående spiler.

Boligen har også en balkong på 12,8 kvm som har utgang fra stuen i andre etasje. I likhet med øvrige uteplasser har også balkongen spaltegulv av tre og rekkverk med stående spiler. To utelamper er montert på veggen og skaper lun stemning i skumringen.

Utover dette har sameiet en romslig tomt på 1 041 kvm som er regulert i henhold seksjoneringsbegjæring. Tomten består av en stor, gruslagt gårdsplass og en trivelig hage med plen. Tette hekker og busker gjør det frodig og fint.

Rundt tilbygget i første etasje ble det drenert med fuktsikring på to sider og drenerende masser på én side i 2015. Taktekket ble tekket rundt. 2017 og 2019. Nord- og vestvegger på tilbygget ble kledd med trepanel i 2020/21, og det ble sist malt utvendig i 2018 og 2021. I regi av sameiet ble tomannsboligen og garasjen utvendig malt i henholdsvis 2018 og 2021.

Eiet tomt, kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
1. etasje: Entré, gang, stue/spisestue/kjøkken, bad/wc/vaskerom, soverom og bod.
2. etasje: Entré/gang, stue/spisestue, kjøkken, bad/wc, bad/wc/vaskerom og 2 soverom.
Loftsetasje: Gang/trapperom, wc, innredet rom, 2 soverom og trapperom.

Byggemåte
Reisverk i tre på mur. Takstein på tak. Se forøvrig vedlagte Boligsalgsrapport fra Takstmann Ole Wetlesen.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 240 kvm
 

Bruksareal
Bruksareal: 244 kvm

Standard
Entré
Leiligheten har inngang i andre etasje via egen utvendig trapp og ytterdør som var ny i 2007. Vel innenfor er det en romslig entré som i likhet med de fleste andre rom er malt i 2019 og 2021. Entreen har gråmalt panel på veggene og velplasserte downlights i himling. På gulvet er det fliser i naturens eget fargekart med gulvvarme. En romslig skyvedørsgarderobe med speil holder enkel orden på yttertøy og sko.

Den tilbygde delen av seksjonen deler inngangsparti med leiligheten i første etasje og her er ytterdøren fra 2011. Innenfor fellesinngangen er det entré med plass til garderobe og videre innover til en gang. Veggflatene i grått er malt i 2020 og på gulvet er det enstavs laminat fra 2011 - en standard som går igjen i alle oppholdsrom.

Kjøkken
Leiligheten har to stilrene kjøkken. Det ene kjøkkenet ligger i andre etasje og har en Ikea-innredning i hvit, glatt utførelse. Innredningen var ny i 2007 og ble fornyet i 2021 med grålaminerte benkeplater, sort oppvaskkum og nye fronter på benkeskapene. Det er ellers fire overskap i glass og vinhylle.

Hvitevarer som koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin er integrert. Det er avsatt plass til side-by-side kjøleskap med vanndispenser og det er avtrekk fra ventilator. Over kjøkkenbenken er det sortmalte veggfliser og flere vinduer som bidrar til optimale lysforhold.

Kjøkken 2
Kjøkkenet i første etasje ligger åpent i stuen og har en pen Ikea-innredning fra 2005. Innredningen har hvite, profilerte stavfronter og heltre benkeplater med nedfelt oppvaskkum. Over komfyrs plass er det avtrekk fra ventilator og det er opplegg for oppvaskmaskin i kjøkkenbenken. Ut mot stuen er det en kjøkkenøy som skaper et naturlig skille mellom rommene, og denne byr på ekstra skap- og benkeplass.

I stuedelen er det enstavs laminatgulv fra 2011, gråmalte vegger og mørkbeisede bjelker i hvitmalt himling. Små og store vindusløsninger bidrar til fine lysforhold og en tofløyet dør gir enkel adkomst til terrassen utenfor. I stuen er det god plass for sofa med tilhørende tv-løsning og i grensen mot kjøkkenet får et spisebord en naturlig plass.

Stue
I andre etasje har leiligheten en stor og meget tiltalende stue. Stuen blir delt i to av en trapp fra 2007 som fører opp til loftetasjen. På gulvet er det enstavs parkett fra 2011 og glatte vegger er malt i en varm gråfarge. Himling er mønet og byr på en imponerende takhøyde, og det er åpent opp til loftetasjen.
Flere vinduer gir herlig dagslys og en dobbel glassdør vender ut mot en solrik balkong. Av oppvarming har stuen en varmepumpe og en nydelig, utsmykket prinsesseovn tilkoblet en pipe forblendet med sorte fliser.

Bad/wc/vaskerom
Leiligheten har ett toalettrom i loftsetasje, samt tre pene bad; to i andre etasje og ett i tilbygget del i første etasje. Hovedbadet i andre etasje var nytt i 2007 og er stilrent innredet i sort og hvitt. Her er det sorte gulvfliser over gulvvarme og hvite fliser med dekor som matcher gulvflisene.

Baderomsinnredningen er i sort, profilert utførelse. Den består av to veggmonterte høyskap med glassdører, et benkeskap med heldekkende servant og et speil med belysning. Videre har badet gulvmontert toalett og et innmurt badekar med hånddusj. I en egen nisje er det opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel.

Bad 2
Det andre badet i andre etasje er fra 2007 med unntak av ny baderomsinnredning og dusjkabinett som er fra 2021. Vegg- og gulvflater har matte fliser i lune, jordfargede nyanser. Himling er pent lyssatt med downlights og det er varme i gulvet.

Baderomsinnredningen og dusjkabinettet er i sort utførelse og passer godt til de lune flisene. Innredningen har glatte fronter på skuffeseksjon, heldekkende servant og et høyskap. Over servanten er det et stort speilskap. Dusjkabinettet har sort dusjgarnityr og det er hvitt, vegghengt toalett.

Bad 3
Badet i tilbygget del er i original stand fra 2005. Her er det blå gulvfliser og beige vinyltapet over hvite brystningsfliser. Av innredning er det speilskap over servant, åpne hyller og gulvmontert toalett. Badet har også et dusjkabinett som var nytt i 2019 og opplegg for vaskemaskin. Det er avtrekk fra fuktstyrt vifte montert på vegg og oppvarming via panelovn.

Soverom og garderobe
Leiligheten har fem gode soverom, hvorav ett ligger i første etasje. Det er trapp mellom to av soverommene beliggende i andre etasje og loftsetasjen, og disse kan fungere som en liten ungdomsavdeling om man ønsker det. Nevnte soverom i andre etasje har også utgang til balkongen ved inngangssiden. I tillegg er det et rom innredet som kontor i loftetasjen.

Det er skyvedørsgarderobe på ett soverom og i entreen. Av lagringsplass er det knekott i loftetasjen og en innvendig bod i første etasje. Det er også en bod i tilknytning til verkstedet som er tilbygget garasjen.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 28.03.2010 som omhandler  tilbygg bolig.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert 17.07.2000.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert 16.12.2005.

Oppvarming
Oppvarming - Teknisk

I stuen i andre etasje har seksjonen varmepumpe fra 2014 og en nydelig prinsesseovn. I samme etasje er det også gulvvarme på begge bad og i entreen. I første etasje av leiligheten er det varmepumpe fra 2011 som ble montert ubrukt i ca. 2014. Badet i samme etasje blir oppvarmet med panelovn. All annen oppvarming er elektrisk.

Energimerking
Estimert strømforbruk er ca. 18.000 kwh
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C

Kommunale avgifter
Kr. 11 308 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Forsikring med polisenummer
Watercircles Polisenummer: 1019852

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 298 054,- Som sekundærbolig Kr. 4 672 993,-

Tekniske installasjoner:
Det er mekanisk avtrekk fra begge kjøkken og alle bad, øvrig ventilasjon er naturlig. Leiligheten har sikringsskap med automatsikringer og integrerte jordfeilbrytere. I tillegg er det eget sikringsskap med automatsikringer i første etasje.

Seksjonen har også to varmtvannsberedere på 200 og 120 liter. Den største er plassert i andre etasje og er fra 2007. Den minste er fra 2005 og plassert i første etasje. Leiligheten har videre sentralstøvsuger fra 2016, samt fibernett for tv og internett. Det er skiftet felles vannledning og avløpsledning fra yttervegg og frem til offentlig nett i 2017.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Annet
Arealklausul
Arealberegninger i denne salgsoppgave er hentet fra boligsalgsrapport for eiendommen. Arealene er beregnet etter reglene om arealmåling iht. Norsk Standard 3940 og retningslinjer for arealmåling, uten hensyn til byggeforskriftenes krav til rom. Det presiseres at arealenes bruk kan være i strid med byggeforskriftene, men allikevel være måleverdige iht. Norsk Standard 3940.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Servitutt - bestemmelse om rett for Thor Myrvang (tilføyet 26/9-86) som eier av gnr. 83, bnr. 40 til bruk av et område herpå til parkeringsplass, anledning til å oppføre garasje med flere bestemmelser, tinglyst 11.12.1981 dagboksnr.508634.

Servitutt - Denne seksjon har tilleggsdel - bygning., tinglyst 26.04.2006, dagboksnr.5427.

Servitutt - bestemmelse om  bebyggelse: rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 1m, tinglyst 04.04.1973, dagboksnr.501667.

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen ligger i et uregulert område.
I kommuneplanen er området avsatt til Boligbebyggelse-Nåværende og Gang/sykkelvei- Nåværende

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 590 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
202,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
135 000,- (Dokumentavgift)

144 022,- (Omkostninger totalt)

4 734 022,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Oppgjør (Kr.6 900)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.19 872)
Provisjon (Kr.45 000)
Tilrettelegging (Kr.9 900)
Visningshonorar (Kr.1 500)
Innhenting av servitutter (per stk 172) (Kr.516)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.15 500)
Markedspakke 1 (Kr.16 500)
Totalt kr. (Kr.115 688)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
67-21-0268

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Vestfold Eiendomsmegling AS
EIE Tønsberg
Org. nr:955607171
Nedre Langgate 39
3103 Tønsberg
Tlf: 33 30 70 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF Tonny Nielsen

Saksbehandlere
Tonny Nielsen
EIE Tønsberg
Eiendomsmegler MNEF
Mob: 92 86 13 46 / E-post: ton@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Eikveien 52
For mer om objektet
Eikveien 52

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: