Bilde 1 av Eikveien 80ABilde 2 av Eikveien 80A
Digital salgsoppgave
Eikveien 80A

3122 Tønsberg • Tønsberg kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Eik/Tønsberg - Generasjonsbolig/Tomannsbolig sentralt på attraktive Eik. Solrikt og barnevennlig. Nær det meste.
Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
7 soverom
Primærrom (P-ROM)
232 m²
Bruksareal (BRA)
341 m²
Bruttoareal (BTA)
375 m²
Prisantydning
kr 5 490 000
Omkostninger
kr 158 522
Totalpris
kr 5 648 522
Byggeår
1932
Tomt
Eiet tomt 726 m²
Oppdragsnummer
67200191
card-default

Tonny Nielsen

Eiendomsmegler MNEF
Les om Tonny
Prisantydningkr 5 490 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 14 650,-
Pantattest kjøperkr 202,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 142 500,-
  
Totalpris kr 5 648 522
Eiendom
Eikveien 80A, 3122 Tønsberg

Matrikkel
Gnr. 82 bnr. 107 i Tønsberg kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 232 kvm, Bruksareal: 341 kvm, Bruttoareal: 375 kvm

Antall soverom
7

Byggeår
1932 Noe utvidet i 1975 og tilbygget leilighet med kjeller og to etasjer i 1990

Tomt
Eiet tomt 726 m²

Prisantydning
5 990 000,-

Totalpris inkl. omkostninger
5 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
202,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
142 500,- (Dokumentavgift)

158 522,- (Omkostninger totalt)

5 648 522,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
12.124,-. år. I tillegg faktureres vann og avløp etter måler. Hhv. kr. 10,63,- for vann og kr. 18,46 for avløp pr. kubikkmeter I 2019 hadde eiendommen et forbruk på ca. 313 m3

Parkering
Det er parkering i garasje og på steinbelagt gårdsplass. Garasjen er på ca. 26 kvm, og har lagringsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Eier
Mona Løvstad Tranøy

Beskrivelse
-Innholdsrik tomannsbolig med adskilte enheter.

- Barnevennlig, attraktiv beliggenhet.

- Garasje og steinbelagt gårdsplass.

- Solrik og velstelt tomt på 726,1 kvm.

- Terrasse på 20 kvm med nytt dekke.

- Vestvendt balkong ved ett soverom.

Hoveddel:

- Entré med skyvedørsgarderobe.

- Solid kjøkken med spiseplass.

- Stor stue med oppmurt peis.

- Bad/wc, wc-rom og vaskerom.

- 3 soverom, ett med garderobe.

Leilighet:

- Ny trapp ved inngangsparti.

- Entré med skyvedørsgarderobe.

- Luftig stue med møbleringsfrihet.

- Nylig oppgradert, pent kjøkken.

- Nylig oppgradert bad/wc/vaskerom.

- 4 soverom, 2 med garderober.

- 2 varmtvannsberedere på 200 liter.

- 2 sikringsskap med automatsikringer.

- Lagringsplass på loft og i kjeller.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et etablert boligområde på Eik i Tønsberg kommune. I kort gangavstand ligger barneskole, ungdomsskole, barnehage og videregående skole. Ved Eik skole ligger Eikhallen og fotballbaner.
Det er kort vei til populære Greveskogen med bl.a. to lysløyper og videre løypenett til områder med oppkjørte skiløyper vinterstid. Fra boligen er det også gangavstand til Byskogen, samt "messeområdet" med ishall og utvendig skøytebane. Sistnevnte er et godt utgangspunkt for fine turer i Frodeåsen. Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv.
Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Slottsfjellet byr på attraktive kulturminner, fine turområder og flott, vidstrakt utsikt. Fra Eik er det ca. 11 minutters kjøretur til populære Ringshaugstranda, en stor nydelig sandstrand med steinmolo, badetrapp og stor gresslette som innbyr til soling.
Tønsberg brettseilerklubb er lokalisert på sørsiden av stranden. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Oseberghaugen og Haugar kunstmuseum anbefales.

Bebyggelse
Tomannsbolig med frittstående garasje på selveiet tomt.

Tomt
Boligen ligger fint plassert på en flat, velstelt tomt på 726,1 kvm. Tomten er pent opparbeidet med gressplen, prydbusker og store trær, samt høy hekk og steinbelagt gårdsplass. Fra ett av soverommene i hoveddelens andre etasje er det utgang til en østvendt balkong på ca. 6,5 kvm med dekke i tre og hvitmalt rekkverk.


Ypperlige solforhold nytes til det fulle på en sydvestvendt terrasse på ca. 20,5 kvm. Terrassen tilhører boligens hoveddel, og ble oppgradert med nye, grå fliser og nytt rekkverk i 2020. Det er god plass til utemøblement, og en oppmurt utepeis i det ene hjørnet er med på å sette den rette stemningen på sene sommerkvelder.
Eiet tomt, 726 m²

Adkomst
Se vedlagte kartskisse.

Skole/barnehage
Fra eiendommen er det gangavstand til Eik barneskole, Kongseik ungdomsskole og Wang Ung. Det finnes flere videregående skoler i nærheten som f.eks. Wang toppidrett og Greveskogen videregående, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Offentlig kommunikasjon
Eik har god offentlig kommunikasjon via buss og tog.
Nærmeste bussholdeplass er Syrbekk Eikveien som ligger ca. 200 m fra boligen.
Det er enkel adkomst til E-18 som tar deg til Oslo eller mot Sørlandet.
Fra Tønsberg stasjon er det hyppige togavganger til Oslo, noe som er utmerket for pendlere.

Reisetiden til Oslo S er ca. 1 time og 13 min.
Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Tønsberg sentrum, 17 min til Horten, 19 min til Sandefjord lufthavn og 40 min til Drammen.

Fritidstilbud
Fordelaktig beliggende på Attraktive Eik med umiddelbar nærhet til ulike idrettsanlegg og flotte turområder, lysløyper skøyteanlegg mm.
Få km til Tønsberg sentrum.
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Meny og Rema 1000.
Meny ligger på Eiktoppen hvor du også finner blomsterbutikk, Mix-kiosk, frisør, apotek og legesenter.
Det er kort vei til Tønsberg sentrum med bymessige servicetilbud, Kilen handelspark og Farmandstredet. Sistnevnte har godt over 100 butikker.

Inneholder
1. etasje bolig Entré/trapperom, vaskerom, sep. WC, stue/
spisestue og kjøkken
Trapp til kjeller
2. etasje bolig Gang/trapperom, bad/WC og 3 soverom Bod
Loft bolig Gulvet loft.
Kjeller bolig Kjellerrom med trapp, 2 kjellerrom og 2 boder.

1. etasje leilighet Entré/trapperom, stue/spisestue og kjøkken. Trapp til kjeller.
2. etasje leilighet Gang/trapperom, bad/WC/vaskerom og 4
soverom.
Loft leilighet Kryploft.
Kjeller leilighet Gang/trapperom og 2 kjellerrom

Byggemåte
Antatt fundamentert på betong på grus/pukk på jord/leire. Støpt betonggulv. Grunnmurer i støpt betong med sparesten og lettklinkerblokker. Yttervegger over grunnmurer i bindingsverk av tre. Taket er tekket med glasert teglsten. Se forøvrig vedlagte Boligsalgsrapport fra Takstmann Ole Wetlesen.

Primærrom
Primærrom: 232 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 341 kvm

Standard
Entré
Boligens hoveddel har et pent, overbygd inngangsparti med adkomst via en lun terrasse på ca. 20,5 kvm med nytt, flislagt dekke. Vel inne er det en luftig entré med lysmalte vegger og matchende fliser på gulv med gulvvarme. Yttertøy, sko og utstyr ryddes bort i en plassbygd skyvedørsgarderobe.


Kjøkken
Kjøkkenet har et klassisk og solid design med langstrakte benkeflater og rikelig med oppbevaringsplass. Innredningen har profilerte heltrefronter, vitrinedører, takhøye skap og lys laminatbenkeplate med nedfelt oppvaskkum i stål. Over benken er det hvite fliser, og kjøkkenet er videre utstyrt med ventilator, benkebelysning og opplegg for oppvaskmaskin. Rommet er av god størrelse, og har fin plass til spisebord.


Stue

Hoveddelen har en stor og innbydende stue i første etasje. Stuen har store vinduer, lysmalte vegger og lyst, nyslipt parkett på gulvet. Den vinklede planløsningen gir fine, definerte soner for møblering - her er det fin plass til sofagruppe, tv-møblement og en spisestue for hele familien. Stuen har en oppmurt, hvit peis med innsats for ekstra varme og hygge på kaldere dager.


Bad/wc

Boligens hoveddel inneholder et bad/wc, et wc-rom og et vaskerom. Badet ligger i andre etasje, og er av god størrelse. Rommet har blå fliser på veggene og matchende fliser på gulv med gulvvarme. Baderomsinnredningen har hvite fronter og består av en heldekkende servant på en skapløsning, to veggskap, hyller og speil med belysning. Videre har badet et toalett, et bidét og et innfliset badekar med dusjarmatur. 


Wc-rom og vaskerom
Wc-rommet og vaskerommet ligger i hendig tilknytning til hallen i første etasje. Førstnevnte har malte vegger og fliser på gulvet, og er innredet med et toalett, en servat, et speil og belysning. Vaskerommet har strielagte, malte vegger og fliser på gulv med gulvvarme. I tillegg til en utslagsvask i stål er vaskerommet utstyrt med opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel.


Soverom og garderobe

Det er tre gode soverom i boligens hoveddel - alle med store vinduer for rikelig med naturlig lys, og ikke minst gode luftemuligheter. Soverommene er stilrent pusset opp i med lysmalte vegger, og det er god plass til seng og tilhørende møblement, og fra hovedsoverommet er det utgang til en østvendt balkong på ca. 6,5 kvm. Det er skyvedørsgarderober i ett soverom, i gangen og i hallen, og lagringsplass finnes på loft og i flere kjellerrom. 


Leilighet

Entré
I 1990 ble boligen bygget på, og det ble etablert en separat leilighet på ca. 87 kvm fordelt på to etasjer. Leiligheten har eget inngangsparti på nordsiden av huset, og i 2020 ble det bygget ny trapp med repos. Vel inne er en pen entré med lysmalte vegger, og det er oppbevaringsplass i en plassbygd skyvedørsgarderobe. 


Kjøkken
Kjøkkenet i leiligheten var nytt i 1990, og ble oppgradert med nye fronter i 2019. Innredningen har hvite, glatte fronter og lysegrå laminatbenkeplate med benkebeslag i stål. Videre er kjøkkenet utstyrt med ventilator, benkebelysning og opplegg for oppvaskmaskin.


Stue

Stuen oppleves som romslig og luftig, og har to store vinduer, lysmalte vegger og lyst gulv. Det er god plass til både sofagruppr, tilhørende møblement og en spisestue for små og store anledninger. 


Bad/wc/vaskerom

Leiligheten har et tidsmessig og pent bad/wc/vaskerom i andre etasje. Rommet ble oppgradert med nytt gulv og nytt dusjkabinett i 2017, og i 2019 ble innredningen og toalettet skiftet ut. Badet har lysmalte vegger og grå fliser på gulv med gulvvarme.


Baderomsinnredningen har lyse, profilerte fronter og består av en heldekkende servant på en skuffeløsning og et dobbelt speilskap med belysning. Videre har badet et toalett, opplegg for vaskemaskin og et dusjkabinett med skyvedører i glass.


Soverom og garderobe

Det er hele fire soverom i leiligheten - alle beliggende i andre etasje. Alle rommene er pent pusset opp med gråmalte vegger og lyst laminatgulv, og det er fin plass til seng og tilhørende møblement. To av rommene har takvinduer, og de to andre har store, vestvendte vinduer på endeveggen. Det er skyvedørsgarderober i to av rommene, og leiligheten har for øvrig god lagringsplass på kryploft og i kjellerrom på tilsammen ca. 40 kvm.Fra Takstmann:
Innholdsrik enebolig fra 1932, noe utvidet i 1975 og tilbygget leilighet med kjeller og to etasjer i 1990. Boligen ble og kraftig
modernisert i 1990. Nåværende eier har i senere år pusset opp to soverom i 2. etasjen, slipt og lakket parkett i 1. etasjen, malt
vegger i 1. etasjen i hoveddelen og malt hele leiligheten. Varmvannsberederen i hoveddelen er skiftet og oppgradert noe på
elanlegget. Det er lagt ny membran og fliser på gulvet i badet i leiligheten og oppgradert noe på elanlegget.
Baderomsinnredningen og toalettet er og skiftet. Fronter på kjøkkeninnredningen i leiligheten er skiftet og lagt nytt teppe på ett
gulv. På terrassen til hoveddel er det lagt fliser og det er montert snefangere på takflatene mot terrassen. Det er skiftet en del
panelbord på fasader. Det er støpt gulv i garasjen. Tidligere eier har skiftet flere vinduer, hovedytterdør og to terrassedører.
Varmtvannsbereder i leilighet er skiftet i 1999. Kledning på vestvegg og i gavler på garasjen er skiftet. Taktekke på garasjen er
skiftet.
Boligen fremstår som godt holdt med alder på flere bygningsdeler. Drenering fra byggeår, om så finnes har alder. Det er synlig
fukttransport og noe salt/kalkutslag i opprinnelig kjeller. Drenering fra 1990 ifm tilbygg har fått litt alder og det mangler klemlist
øverst. To lysgraver til kjellervinduer har setning og sprekker. Det er alder på opprinnelig puss på fasader. Renner nedløp og
beslag fra 1990 har litt alder. Eldre vindu i gavl på hoveddel har alder og råte i ramtre. Det er og alder og råte i svill til ett
kjellervindu i leilighet. Vinduer fra 1990 har alder og behov for maling. Ytterdør til leilighet og terrassedør i hoveddel har noe alder.
Elanlegget fra 1990 har litt alder. Varmtvannsbereder i leilighet har alder. Badet og vaskerommet i hoveddelen har alder. På badet
har flisfuger i dusj en del oppsprekking og ett par fliser har knukket. På vaskerommet er mange fliser på gulvet knukket. Det er og
knukket en del fliser i ytre del av entré. Rest rør i kjeller i hoveddel har høy alder. Elanlegget fra 1990 har litt alder. Garasjen har
alder og noe råte på eldre panel. Det er og alder og noe råte i port og begge biinngangsdører. Plastrenner har alder
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest i kommunens arkiv fra byggeår, men på Tilbygg flytting av garasje er det ferdigattest datert 28.01.86

Oppvarming
Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner, luft-til-luft varmepumpe og gulvvarme i begge bad og på vaskerommet. Det er balansert ventilasjonssystem i hoveddelen, og naturlig ventilasjon i leiligheten.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Tønsberg kommune

Fordeling felleskostnader
3/8 av kostnader vedr. privat stikkvei

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 233 903,- Som sekundærbolig Kr. 4 442 051,-

Tekniske installasjoner:
Begge boenheter har mekanisk avtrekk fra kjøkken og bad. Det er et sikringsskap med automatsikringer og én varmtvannsbereder på ca. 200 liter til hver boenhet. Hoveddelen har opplegg for sentralstøvsuger, og utvendig er det utekran, utebelysning og utestikk.

Diverse
Kostnader vedr. privat stikkvei som brøyting betaler denne eiendommen 3/8 av. Brøyting har ligget på mellom 2.000,- og 3.000,- pr. år.
I følge selger er avvik fra Vestfold interkommunale brannvesen utbedret.
I følge selger står det en overvannspumpe som eies av kommunen i kjelleren i "utleiedelen"

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
1970/504519-2/91  Bestemmelse om kloakkledn  
19.09.1970 
 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Vegvesenets betingelser vedtatt
 
2000/4055-1/91  Bestemmelse om veg  
03.04.2000 
Gjensidig veirett for de respektive eiendommer.
Bestemmelser om felles vedlikehold
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere
 

2000/4055-2/91  Best. om vann/kloakkledn.  
03.04.2000 
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
for de respektive eiendommer
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere
 


Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Vei/vann/kloakk
Offentlig vann og kloakk. Privat stikkvei fra Eikveien.

Regulering
Eiendommen ligger i et uregulert område. I kommuneplanen er området avsatt til Boligbebyggelse-Nåværende

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
202,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
142 500,- (Dokumentavgift)

158 522,- (Omkostninger totalt)

5 648 522,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Visningshonorar (Kr.4 500)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.26 163)
Provisjon (Kr.55 000)
Tilrettelegging (Kr.7 900)
Look (Kr.3 500)
Fornyelse finn.no (Kr.1 250)
Grunnpakke enebolig (Kr.7 400)
Markedspakke 1 (Kr.17 900)
Oppgjør (Kr.6 500)
Totalt kr. (Kr.130 113)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
67-20-0191

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Vestfold Eiendomsmegling AS
Eie Tønsberg
Org. nr:955607171
Nedre Langgate 39
3103 Tønsberg
Tlf: 33 30 70 00, Fax: 33 30 70 09

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF Tonny Nielsen

Saksbehandlere
Tonny Nielsen
Eie Tønsberg
Eiendomsmegler MNEF
Mob: 92 86 13 46 / E-post: ton@eie.no

Eie Tønsberg
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Eikveien 80A
For mer om objektet
Eikveien 80A

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: