Bilde 1 av Gamle Ramnesvei 34ABilde 2 av Gamle Ramnesvei 34A
Digital salgsoppgave
Gamle Ramnesvei 34A

3170 Sem • Tønsberg kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Flott hyggelig halvpart av en tomannsbolig i et rolig område. Med Garasje. Egen solrik hage.
Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
1
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
93 m²
Bruksareal (BRA)
93 m²
Bruttoareal (BTA)
100 m²
Kommunale avgifter
kr 961 / Mnd
Prisantydning
kr 2 490 000
Omkostninger
kr 69 022
Totalpris
kr 2 559 022
Byggeår
1926
Tomt
Fellestomt 1002 m²
Oppdragsnummer
67210129
card-default

Robert Hoff

Eiendomsmegler MNEF
Les om Robert
Prisantydningkr 2 490 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 202,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 60 000,-
  
Totalpris kr 2 559 022
Eiendom
Gamle Ramnesvei 34A, 3170 Sem

Matrikkel
Gnr. 43 bnr. 114 snr. 1 i Tønsberg kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 93 kvm, Bruksareal: 93 kvm, Bruttoareal: 100 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1926

Tomt
Fellestomt 1002 m²

Prisantydning
2 490 000

Totalpris inkl. omkostninger
2 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
202,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
60 000,- (Dokumentavgift)

69 022,- (Omkostninger totalt)

2 559 022,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Det er ikke felleskostnader i sameiet utover felles bygningsforsikring. Kostnader til vedlikehold, reparasjoner med videre gjøres opp fortløpende.

Kommunale avgifter
Kr. 11 524,12 pr. år

Eier
Annette Yvonne Johansen

Beliggenhet
Leiligheten ligger i et sentralt og landlige omgivelser like utenfor Sem sentrum i Tønsberg kommune. Fra eiendommen er det kort vei til barnehage, barneskole og gode servicetilbud. Videre er det kort vei til flotte turområder som gir gode rekreasjonsmuligheter på helårsbasis. Fra Sem er det enkelt å komme seg til fjorden med fantastiske badeplasser, kyststi og gode muligheter for båtliv. Området har blitt meget populært de siste årene, noe som har gjort tettstedet til et satsningsområde for kommunen. Sem har en aktiv idrettsforening med søkelys på et inkluderende miljø, samt et godt tilbud innen fotball, friidrett, håndball og turn. I nærområdet ligger også Stall Hesby med populær rideskole. Vinterstid kan Storås skianlegg i Stokke by på skiglede for hele familien. Fra Sem tar det ca. 10 min å kjøre til Tønsberg sentrum med alt av bymessige fasiliteter. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Ved sentrum ligger også Slottsfjellet - et landemerke med kulturminner, fine turområder og vidstrakt utsikt Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000, Prix og Coop Extra. I sentrum finnes det ellers flere ulike forretninger, spisesteder og kafé. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei både til Stokke og Tønsberg, hvorav sistnevnte har store kjøpesentre og alt av bymessige fasiliteter.

Tomt
Fellestomt, 1002 m²

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Offentlig kommunikasjon
Nærmeste busstopp er Sem skole som ligger ca. 4 minutters gangavstand fra eiendommen. Dette stoppet har flere busser i timen som går fra Larvik til Horten sentrum og stopper også i Tønsberg sentrum.

Inneholder
Første etasje: Bad, gang , kjøkken, stue, soverom 3 stk ,mellomgang og wc.
Andel av vertikalt delt garasje.
Denne enheten disponerer 2 rom i kjeller på til sammen ca. 26 kvm

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Anders Auen:

Grunn og fundamenter: Bygget er antatt fundamentert på faste leire og jordmasser.

Yttervegger: Ut fra alder består vegger i hoveddel av stående/liggende plank. Utbygg ved inngang av bindingsverk. Ukjent status på isolering.

Takkonstruksjoner: Plassbygd saltak konstruksjon med sperrer. Ikke vurdert da den ikke er tilgjengelig.

Gulvsystemer: Gulver i kjeller av betong.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 93 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

1.etasje:
Bruksareal: 93 m². fordelt slik:
Primærrom: 93 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, gang , kjøkken, stue, soverom 3 stk , mellomgang. , wc.

Garasje:
Bruksareal: 19 m². fordelt slik:
Sekundærrom: 19 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: 1/2 part av garasje.

Arealberegninger i denne salgsoppgave er hentet fra boligsalgsrapport for eiendommen. Arealene er beregnet etter reglene om arealmåling iht. Norsk Standard 3940 og retningslinjer for arealmåling, uten hensyn til byggeforskriftenes krav til rom. Det presiseres at arealenes bruk kan være i strid med byggeforskriftene, men allikevel være måleverdige iht. Norsk Standard 3940. Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Bruksareal
Bruksareal: 93 kvm

Standard
Kjøkken
Kjøkkenet ble remontert som bruk i 2020 og fremstår som praktisk og hyggelig med mye skap og benkplass..

Stue
Boligen har en romslig stue. Sentralt i rommet er det montert en sjarmerende ovn. Videre har stuen god plass til både sofaløsning og spisebord

Bad/wc/vaskerom
Av våtrom har boligen et innbydende bad med fliser på gulv og vegger. Badet inneholder innredning med servant og dusjkabinett. I tillegg er det opplegg for vaskemaskin. Wc er et eget rom

Soverom og garderobe
Boligen har tre gode soverom. For øvrig har boligen gode lagringsmuligheter, med blant annet flere boder i kjelleren. Tilhører også en garasjeplass.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for denne eiendommen. Eiendommen er oppført i ett område hvor det på oppføringstidspunkt antatt ikke var krav til dette.

Det er ikke mottatt byggetegninger fra kommunen. Meglerforetaket har derfor ikke hatt mulighet for å kontrollere hvorvidt dagens bruk er byggesøkt, og eller samsvarer med det som er byggesøkt, eller er godkjent. Kjøper overtar ansvar for nevnte forhold.

Oppvarming
Boligen varmes opp av panelovner, vedfyring samt varmekabler på bad.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Kr. 11 524,12 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Årsregnskap
Det er ikke utarbeidet regnskap i sameiet.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 655 991,- Som sekundærbolig Kr. 2 186 635,-

Sameie
Sameie bestående av 3 seksjoner.

Eierseksjonssameiet er kun enkelt organisert. Det foreligger ikke vedtekter, husordensregler, årsregnskap eller annet iht. eierseksjonsloven, og eiendomsmegler kan således ikke fremlegge dette.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Rapport fra brannvesenet viser følgende avvik:
Avvik 1 : Kommentarer: Kjeller Fyrkjelen AMA Excellent må settes i forskriftsmessig stand eller frakobles skorstein og hullet tettes igjen på godkjent måte.

Avvik 2: 1.etg. Ildfast hvelvplate i brennkammeret i Scan vedovn er defekt.

Avvik 3: 1.etg Teglskorsteinen er kledd inn på 1 side og deler av 1 side, en halvsteins teglskorstein skal være synlig for kontroll og stå minst 10 cm fra brennbart materiale.

Avvik 4: Alle etasjer Teglskorstein har for liten avstand til brennbart materiale. Teglskorstein skal ha en avstand på minst 23 cm fra røykløpets innvendige kant til brennbart materiale, dette er ikke ivaretatt i etasjeskillene.

Avvik 5: Tak Takstigen er ikke tilfredsstillende. Takstigen må monteres slik at feieren kan stå i takstigen for å utføre feiing og tilsyn med skorstein. Det mangler i tillegg takstige på utbygg. Det må monteres typegodkjent takstige og takstigen må monteres fra takrenne og helt opp på oversiden av skorstein, for sikker atkomst til feiing og tilsyn av skorstein. (skorstein er ikke kontrollert på tak).

Avvik 6: Fyringsanlegget er feil dimensjonert. Dette kan resultere i feilaktig forbrenning og beksotdannelse (skorstein har for stor innvendig dimensjon).

Annet
Arealklausul
Arealberegninger i denne salgsoppgave er hentet fra boligsalgsrapport for eiendommen. Arealene er beregnet etter reglene om arealmåling iht. Norsk Standard 3940 og retningslinjer for arealmåling, uten hensyn til byggeforskriftenes krav til rom. Det presiseres at arealenes bruk kan være i strid med byggeforskriftene, men allikevel være måleverdige iht. Norsk Standard 3940.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd.

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/ heftelser som medfølger salget og som ikke kan slettes:
Servitutt - bestemmelse om  bebyggelse, tinglyst 19.06.1969, dagboksnr.502774. Rettighetshaver: Gnr. 43 bnr.17 - rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 3 meter.

Servitutt - Jordskifte, tinglyst 11.03.1991, dagboksnr.2877. Jordskifte i forbindelse med gamle E-18 utbyggingen.

Seksjonering- denne seksjon har tilleggsdel -bygning, tinglyst 28.09.2007, dagboksnr.14672. Garasje.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Seksjonseiernes rettslige disposisjonsrett over seksjonene kan begrenses i vedtektene dersom de som berøres, samtykker i begrensningen. Slike begrensninger kan også fastsettes i avtaler mellom seksjonseiere eller i avtaler mellom seksjonseiere og tredjepersoner.

Regulering
Eiendommen er ikke regulert i reguleringsplan. Eiendommen er avsatt til boligformål i kommuneplanens arealdel. Det er tegnet inn en stiplet linje over eiendommen som har formål " gang- og sykkelvei nåværende".  Eiendommen i nord er avsatt til fremtidig næringsvirksomhet.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
202,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
60 000,- (Dokumentavgift)

69 022,- (Omkostninger totalt)

2 559 022,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke eierseksjon (Kr.14 900)

Visningshonorar (Kr.2 500)

Innhenting av offentlige opplysninger- oppdatering (Kr.1 326)

Markedspakke 1 (Kr.15 900)

Oppgjør (Kr.6 500)

Provisjon  (Kr.62 250)

Tilrettelegging (Kr.14 900)Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
67-21-0129

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.

Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Vestfold Eiendomsmegling AS
EIE Tønsberg
Org. nr:955607171
Nedre Langgate 39
3103 Tønsberg
Tlf: 33 30 70 00, Fax: 33 30 70 09

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF Robert Hoff

Saksbehandlere
Robert Hoff
EIE Tønsberg
Eiendomsmegler MNEF
Mob: 41 26 52 22 / E-post: roh@eie.no


EIE Tønsberg

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Gamle Ramnesvei 34A
For mer om objektet
Gamle Ramnesvei 34A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: