Bilde 1 av Linneaveien 4BBilde 2 av Linneaveien 4B
Digital salgsoppgave
Linneaveien 4B

3154 Tolvsrød • Tønsberg kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Herlig bolig over tre plan med solrik terrasse, 3 soverom, parkering og attraktiv beliggenhet. Kort vei til sjøen.
Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
2
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
118 m²
Bruksareal (BRA)
124 m²
Bruttoareal (BTA)
141 m²
Kommunale avgifter
kr 1 000 / Mnd
Prisantydning
kr 3 390 000
Omkostninger
kr 97 772
Totalpris
kr 3 487 772
Byggeår
1954
Tomt
Fellestomt 1013 m²
Oppdragsnummer
67210043
card-default

Robert Hoff

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Robert
Prisantydningkr 3 390 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Dokumentavgiftkr 88 750,-
Pantattest kjøperkr 202,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 3 487 772
Eiendom
Linneaveien 4B, 3154 Tolvsrød,

Matrikkel
Gnr. 140 bnr. 404 snr. 2 i Tønsberg kommune

Boligtype
Tomannsbolig

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 118 kvm, Bruksareal: 124 kvm, Bruttoareal: 141 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1954

Tomt
Fellestomt 1013 kvm

Prisantydning
3 390 000

Takstrapport
Takstmann: Anders Auen
Takstdato: 29.10.21

Utdrag fra takstmannens rapport - herunder konklusjon tilstand:
Vertikalt delt tomannsbolig fra 1954 med alle bærende konstruksjoner fra byggeår. Det er drenert rundt denne enheten i 2011.Tak lagt om i 2007. Terrasse er oppført i 2014. Etter 2017 er de fleste veggoverflater overmalt samt at det er lagt nye gulv i enkelte rom. Bad fra 2003 med enkelte avvik. Deler av inventar er ca fra 2016.

Yttervegger og deler av himling er etterisolert med innblåst løsisolasjon.

Som det fremgår av rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene. Det vises for øvrig til rapportens enkelte punkter med tilstandsgradering.

Konstruksjonsdeler som ikke er synlige, men beskrevet, er sannsynlige antagelser fra takstmann.

Tilstandsrapporten har elementer med tilstandsgrad 2.

Dette er: Grunnforhold, drenering, kledning, takkonstruksjon, utv. trapp, eldste vinduer, dører, etasjeskille, overflater bad, utlufting bad, overflater vaskerom, kjøkkeninnredning og vvs anlegg.

Tilstandsrapporten har elementer med tilstandsgrad 3.
Dette er: Kledning med råte.
Nærmere opplysninger om nevnte bygningsdeler finnes i rapporten.

For nærmere info om boligens tilstand og beskaffenhet anmodes alle interessenter å lese igjennom tilstandsrapporten, selgers egenerklæringsskjema samt foreta befaring av boligen.

Totalpris inkl. omkostninger
3 390 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
88 750,- (Dokumentavgift)
202,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

97 772,- (Omkostninger totalt)

3 487 772,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 11 992 pr. år

Eier
Martha Sangrid Vatn

Parkering
På felles gårdsplass.

Beliggenhet
Boligen ligger i svært attraktivt boligområde. Linneaveien 4B ligger i en lite trafikkert gate i et meget hyggelige, rolige og barnevennlige omgivelser. Eiendommen er solrik og har en romslig terrasse. Sjøen ligger et lite stykke unna og til Ringshaugstranda er det bare å ta strandbagen over skulderen og sykle ned. Langs sjøen kan man følge kyststien for flotte turer. Tolvsrød senteret er rett ved hvor man kan gjøre unna dagligvarehandel osv. Her finner man diverse tilbud som apotek, legesenter, butikker og serveringssteder. Det er også kort avstand til idrettsanlegg og treningssenter. Barneskole, ungdomsskole og barnehager finnes også i nærområdet. Til Tønsberg sentrum er det ca 5 kilometer.

Tomt
Fellestomt, 1013 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Presterød barne- og ungdomsskole. Flere barnehager på Tolvsrød. 
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, oppfordres man til selv å sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
Kjeller: Gang, kjellerstue, vaskerom og bod
Første etasje: Hall m/trapp, stue og kjøkken
Andre etasje: Bad, gang og soverom 3 stk

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Anders Auen
Grunn og fundamenter: Boligen er antatt fundamentert på løsmasser av leire og grus. Vegger mot grunn av betong. Utv noe pusset/slemmet. Mot syd er det isolert og montert fasadeplater. Dette er gjort ifbm med drenering i 2011.

Yttervegger: Yttervegger av 100 mm bindingsverk. I 2009 ble vegger etterisolert med innblåst løsisolasjon. Utvendig er boligen kledd med stående tømmermannskledning fra byggeår. Enkelte bord er byttet i ettertid.

Takkonstruksjoner: Plassbygd takkonstruksjon med sperrer. Lufting i gavl samt igjennom gesimser. Himling mot loft er isolert med glassvatt samt at det ved isolering av vegger ble sprøytet inn løs isolasjon i deler av himling. Taket er tekket med dobbeltkrummet betongstein fra 2007. Malte vindskier og israfter med beslag

Gulvsystemer: Isolert bjelkelag av tre mellom etasjene. Deler av bjelkelaget ble etterisolert ifbm med isolering av vegger.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 118 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

1.etasje:
Bruksareal: 44 m². fordelt slik:
Primærrom: 44 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, kjøkken, stue, vindfang.

2. etasje:
Bruksareal: 41 m². fordelt slik:
Primærrom: 41 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, gang, soverom 3 stk.

Kjelleretasje:
Bruksareal:39 m². fordelt slik:
Primærrom: 36 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue., vaskerom, gang.
Sekundærrom: 3 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.

Takhøyde i kjelleretasjen er ca 2,01-2,03 m Vinduer i kjeller oppfyller ikke krav til dagslys for rom for varig opphold. Minstekravet til dagslys i rom for varig opphold er 10% netto glassflate av totalt gulvareal for rommet. Rommet er vurdert som P-rom ut fra eiers bruk av rommet og rommets utforming, uavhengig av om rommet er godkjent som oppholdsrom. jf. plan og bygningsloven. Det må etableres sikrere rømningsmulighet fra etasjen.

Arealberegninger i denne salgsoppgave er hentet fra boligsalgsrapport for eiendommen. Arealene er beregnet etter reglene om arealmåling iht. Norsk Standard 3940 og retningslinjer for arealmåling, uten hensyn til byggeforskriftenes krav til rom. Det presiseres at arealenes bruk kan være i strid med byggeforskriftene, men allikevel være måleverdige iht. Norsk Standard 3940. Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Bruksareal
Bruksareal: 124 kvm 

Standard
Entré
Boligen har adkomst via en herlig stor gårdsplass som nylig er gruset Vindfanget på innsiden skuffer heller ikke. Her er veggflater malt i moderne tidsriktige farger og en skjønn trappehall. Fra hallen fører en lys trapp med opp til andre etasje.

Kjøkken
Kjøkkenet er holdt i en klassisk landligstil i hvite profilerte fronter. Kjøkkenet ligger innenfor spisestuen. Kjøkkenet har plass for komfyr og kjøleskap samt opplegg for vaskemaskin. Fra vinduet ved spiseplassen på kjøkkenet er det utsyn til gårdsplassen.

Stue
Stuen er lys og har en lett atmosfære, med fantastisk lys fra store vinduer. Rommet er holdt i en gjennomført stil malt i en lys fargetone, med et røft nostalgisk parkett gulv. Stuen lar seg enkelt møblere med sofagruppe og spisebord. En peisovn skaper ekstra hygge og et lunt blikkfang. Fra stuen er det utgang til en terrasse og hage der du kan nyte solen.

Kjellerstue
Boligen innehar i tillegg en lys og koselig kjellerstue med lysinnslipp fra kjellervindu og god plass for møblement. Stuen gir ekstra fleksibilitet og privatliv i hverdagen.

Bad/vaskerom
Boligen inneholder et delikat bad som ligger i andre etasje og er holdt i en gjennomgående stil. Rommet har mørke gulvfliser og behagelig gulvvarme. Innredningen består av toppmontert servant på servantskap, speilskap med lys, wc samt et dusjkabinett
Eget vaskerom av god størrelse i kjelleren.

Soverom og garderobe
Boligen har tre lyse soverom - malt i svale nyanser. Gulvene gir en god stemning i rommet der de skifter mellom teppe og malte heltre gulv. Det er tilhørende garderobeløsning på soverommene med svært gode løsninger. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. lagringsloft og en stor kjellerbod.

For utfyllende tekniske standard henvises det til vedlagt takst.

Ferdigattest
Kommunen opplyser om at det "mangler dessverre byggesaksmappe på eiendommen i vårt arkiv. Verken tegninger eller ferdigattest". Av historisk grunnbok fremkommer det at boligen ble oppført av AS Esso Norge til bruk av og utleie til ansatte fra tiden hvor Esso lå på Vallø. Antatt byggeår 1954.

Meglerforetaket har derfor ikke hatt mulighet for å kontrollere hvorvidt dagens bruk er byggesøkt, og samsvarer med det som er byggesøkt, eller er godkjent. Erfaringsmessig vil nok hele kjelleretasjen opprinnelig ha blitt omsøkt som rom for lagring/oppbevaring (slik som brensel, ved, tørkerom, boder o.l.) - og ikke til innredning og bruk som rom for varig opphold. Dagens bruk og innredning antas derfor å ikke være omsøkt og godkjent. Kjøper overtar ansvar for nevnte forhold.

 

Oppvarming
Boligen varmes opp av varmepumpe, varmekabler på bad, vedfyring og panelovner.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS gjennomførte tilsyn med fyringsanlegget den 15.05.2019.  Formålet med tilsynet var å vurdere forholdene ved fyringsanlegget som har betydning for brannsikkerheten og atkomsten.  Tilsynet var et visuelt tilsyn og rapporten kan ikke benyttes som en tilstandsrapport.

Det ble ved tilsynet ikke avdekket avvik som har betydning for brannsikkerhet og atkomst.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 11 992 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Forsikring med polisenummer
KLP Polisenummer: 79448877

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 746 086,- Som sekundærbolig Kr. 2 685 909,-

Sameie
Eierseksjonssameiet består kun av to enheter og er ikke videre organisert. Det foreligger ikke vedtekter, husordensregler, årsregnskap eller annet iht. eierseksjonsloven, og eiendomsmegler kan således ikke fremlegge dette.

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

 

Annet
Arealklausul
Arealberegninger i denne salgsoppgave er hentet fra boligsalgsrapport for eiendommen. Arealene er beregnet etter reglene om arealmåling iht. Norsk Standard 3940 og retningslinjer for arealmåling, uten hensyn til byggeforskriftenes krav til rom. Det presiseres at arealenes bruk kan være i strid med byggeforskriftene, men allikevel være måleverdige iht. Norsk Standard 3940.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/ heftelser som medfølger salget og som ikke kan slettes:
Seksjoneringsbegjæring- oppdeling i eierseksjoner, tinglyst 07.04.2003 dagboksnr.4322. Dette er den formelle oppdelingen av tomannsboligen. Det er bestemmelser om disponering av uteareal.  Kopi av dokumentet er vedlagt salgsoppgave - eller kan fåes ved henvendelse til megler.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er ikke regulert i reguleringsplan. Eiendommen er avsatt med arealformål "Boligbebyggelse - Nåværende" i kommuneplanens arealdel vedtatt 22.05.2019.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 390 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
88 750,- (Dokumentavgift)
202,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

97 772,- (Omkostninger totalt)

3 487 772,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke eierseksjon (Kr.7 400)

Markedspakke 1 (Kr.17 900)

Visningshonorar (Kr.2 500)

Provisjon %

Tilrettelegging (Kr.12 900)

Oppgjør (Kr.6 900)

Totalt kr. (Kr.94 495)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
67-21-0043


 

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.

Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning.
For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.

Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig
dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et
"som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel
hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som
kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger
eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige
opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt
innvirkning på den avtalen som er inngått.
Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke
eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av
interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra
forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Vestfold Eiendomsmegling AS
EIE Tønsberg
Org. nr:955607171
Nedre Langgate 39
3103 Tønsberg
Tlf: 33 30 70 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF Robert Hoff

Saksbehandlere
Robert Hoff
EIE Tønsberg
Eiendomsmegler MNEF
Mob: 41 26 52 22 / E-post: roh@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Linneaveien 4B
For mer om objektet
Linneaveien 4B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: