Bilde 1 av Lensmann Hvedings veg 54Bilde 2 av Lensmann Hvedings veg 54
Digital salgsoppgave
Lensmann Hvedings veg 54

9118 Brensholmen • Tromsø kommune

Prisantydning

kr 3 990 000

Omkostninger: kr 111 020Totalpris: kr 4 101 020
Brensholmen - flott hytte med vakker utsikt over sjø og sandstrand
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
95 m²
Bruksareal (BRA)
97 m²
Bruttoareal (BTA)
100 m²
Fellesutgifter
kr 334 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 258 / Mnd
Prisantydning
kr 3 990 000
Omkostninger
kr 111 020
Totalpris
kr 4 101 020
Byggeår
1990
Tomt
Eiet tomt 1585 m²
Oppdragsnummer
41230067
card-default

Børge Martinussen

Eiendomsmegler MNEF I Partner
Les om Børge
card-default

Åse Hansen

Eiendomsmegler MNEF | Daglig leder I Partner
Les om Åse
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 3 990 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,-)kr 99 750,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 900,-
  
Totalpris kr 4 101 020
Eiendom
Lensmann Hvedings veg 54, 9118 Brensholmen

Matrikkel
Gnr. 168 Bnr. 27 i Tromsø kommune

Boligtype
Fritidseiendom

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 95 kvm, Bruksareal: 97 kvm, Bruttoareal: 100 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1990

Tomt
Eiet tomt 1585 kvm.   Tomten er delvis opparbeidet, det er store plattinger og ganger, og noe naturtomt.

Prisantydning
3 990 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Anticimex Nord Takstdato:

Totalpris inkl. omkostninger
kr 3 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 101 120,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 091 120,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 900,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 101 020,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 3 088 pr. år inklusive eiendomsskatt for 2023.

Eier
Birger Haugland Kirsti H Weenås Haugland

Parkering
Fra og med påske kan man normalt kjøre frem og parkere på egen grunn. Resten av året må en eventuelt avtale med hovedgrunneier - ved enden av kommunal vei..

Beliggenhet
Dette er en svært attraktiv beliggenhet ute på Kvaløya - før man kommer til Sommarøya.  På Brensholmen finnes det også kolonialbutikk og bensinstasjon.

Bebyggelse
Området har spredt boligbebyggelse samt endel fritidseiendommer.

Tomt
Eiet tomt, 1585 kvm

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Offentlig kommunikasjon
Det tar ca. 1 time å kjøre til Tromsø lufthavn Langnes. Det er bussholdeplass i Lensmann Hvedings veg, ca 800 meter fra eiendommen for rute 420.

Fritidstilbud
Hillesøy Fugle- og Smådyrpark, 14 minutter å kjøre.

Dagligvare:
Joker Austein, 20 minutter å gå
Matkroken Sommarøy med Post i butikk, PostNord 8.1 km

Informasjonen er hentet fra nabolagsprofilen.

Inneholder
Fritidsboligen består av:
Gang, bad, 2 soverom, bad, stue og kjøkken, samt hems over deler av hytta. Påbygget grillstue med enkel kjøkkeninnredning.  Utebod/svalgang på 5m2. Frittstående anneks/gjesterom på ca 7 m2, samt dukkestue.

Byggemåte
OPPSUMMERING:
Fritidsbolig satt opp med ringmur av lettklinkerblokker,  utvendig pusset.  Etasjeskille av lettklinkerbetong. Yttervegger av mur og trekonstruksjoner, utvendig kledd med liggende trekledning og murpuss. Tak i saltaksform utvendig tekket med betongtakstein. Renner og nedløp av plast og stål. Vinduer med 2 og 3-lags glass. Vannrør av kobber og synlige avløpsrør av plast. Oppvarming med elektristet og vedfyrt peis. Ventilasjon er med naturlig ventilasjon med ventiler i yttervegg.

Grunnmur og drenering:
Grunnmur av betongkonstruksjoner. TG2: Det er registrert horisontale riss/sprekker på grunnmur ved baksiden av fritidsbolig. Jordtrykk mot grunnmur kan ikke utelukkes. Drenering fra byggeåret.
Skrånende tomt. TG2: Takvann har kun utkast og det er ikke forsvarlig bortleding av vannet fra grunnmuren. Konsekvens kan være økt fuktbelastning av grunnmuren. Tilstrekkelig bortledning av takvann må etableres.

Yttertak - hovedbygning:
Yttertaktekking er fra år 1990. Saltak. Taket er tekket med betongtakstein.

Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon:
Boligen har yttervegger av trekonstruksjoner og murkonstruksjoner. Utvendig kledd med liggende trekledning og murpuss. TG2: Fasaden har mindre riss stedvis. Skader i overflate må utbedres.
Vindskier bærer preg av høy slitasjegrad.

Terrasser:
Utgang fra gang til terasse. Gulvoverflate av impregnert treverk med rekkverk av trekonstruksjoner og glass. Rekkverkshøyde er målt til 90 cm. TG2: Rekkverkshøyden er under 1,0 meter. Avvik fra dagens byggteknisk forskrift. Terasse har aldringsslitasjer mht alder på elementet.

Dører og vinduer:
Profilert entredør med 2-lags glass.Vinduer med 2 og 3-lags glass fra 1991. Skyvedør terrasse med 2-lags glass fra 1991. TG2: Ytterdører bærer preg av slitasje og elde.


Etasjeskiller - 1.etasje:
Etasjeskille av betongkonstruksjoner. Det er gjort målinger i følgende rom: Kryssmåling stue/kjøkken. Fra vegg mot soverom sør til motstående yttervegg nord på siden av peis, og fra yttervegg øst til motstående vegg vest.

Ildsteder:
Teglsteinspipe med peis i stue, samt vedovn i grillstue.

Grillstue:
Frittstående vinterhage i murkonstruksjon og trekonstruksjon. TG2: Mindre frittstående byggverk på tomten har ikke vært gjenstand for detaljerte undersøkelser. Det er registrert ett vindu som er punktert. Det gjøres spesielt oppmerksom på at bygget er opplyst være oppsatt på egeninnsats og delvis med eldre byggeelementer, eksempelvis eldre vinduer, med den risiko som det innebærer.

Anneks:
Frittstående anneks i trekonstruksjon. TG2: Mindre frittstående byggverk på tomten har ikke vært gjenstand for detaljerte undersøkelser. Overordnet forenklet vurdering av tilstanden er at det er relativt høy slitasjegrad som gjør at det anbefales utbedrende tiltak.

Informasjonen er hentet fra tilstandsrapport fra Anticimex som er vedlagt salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 95 kvm. Takhøyder er målt på tilfeldig valgte steder i boligen. Det er målt 2,15 meter takhøyde på soverom. I stue/kjøkken er taket skrånende fra ca. 2,30 meter til 3,05 meter under limtredrager.

Bruksareal
Bruksareal: 97 kvm

Boder
Det er en stor utebod ved inngangspartiet, samt god lagringsplass under deler av hytta.

Standard
Bad:
Baderom fra byggeår med enkelte oppgraderinger utført 2009, gjelder lagt flis oppå gulvbelegg (i følge huseier). Flislagt gulv med gulvvarme. Malt panel på vegger. Panelbord i himling.
Vegghengt servantinnredning med dører. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil med overlys. Dusjkabinett med dusjarmatur. Gulvstående toalett. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. TG2: TG 2 er valgt på hele våtrommet på grunn av alder og/eller slitasjegrad. Det er blant annet registrert følgende avvik: Anbefalt brukstid på tettesjikt, vann og avløpsrør er passert. Det er registrert feil fall på gulv fra dørterskel til sluk med ca. 3mm. Lokalfall rundt sluk var ikke mulig å måle på grunn av plassering av dusjkabinett. Utførelse av flis på gulv bærer preg av ufagmessig utførelse, samt det er registrert sprekker i enkelte fliser. Hulltaking var ikke nødvendig å utføre da det er etablert inspeksjonmulighet i tilstøtende rom, samt at avløpsrør fra sluk er tilgjengelig fra undersiden. Fuktmåling med egnet instrument ble utført fra inspeksjonsluke. Det ble ikke registrert forhøyede verdier eller andre avvik. Målingene viser følgende: RH 53%, temperatur 13,5 grader C og duggpunkt 5 grader C.

Kjøkken:
Kjøkken med åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Benkeplater av laminat. Nedfelt oppvaskkum med to-greps kran. Våtromsplater mellom kjøkkenbenk og overskap. Benkeskapsbelysning og stikkontakter under overskap. Opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator i overskap. Vannrør av kobber. Avløpsrør av plast. TG2: vann- og avløpsrør fra byggeår, og er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Kjøkkeninnredning i grillstue er ikke komplett, mangler bl.a tilkobling vann.

Overflater øvrige rom:
Gulvflater belagt med parkett, laminat og gulvbelegg. Veggflater med trepanel samt synlig murkonstruksjon av lettklinkerblokker. Himlingsflater med trepanel. Profilerte innerdører. TG2: Det er ikke registrert ventiler i soverom. Ventilasjon vurderes til ikke å være tilfredsstillende. Det registreres mindre sprekker på vegg i bod, som kan tyde på setninger. Gulvbelegg i bod er av ufagmessig utførelse og ligger løst.  Innvendig takkonstruksjon: Konstruksjonen er hovedsaklig lukket og det er ikke kjent hvordan oppbyggingen er utført. Erfaringsmessig betraktes slike konstruksjoner som fuktrisikokonstruksjoner. TG2 er valgt for å belyse risiko, selv om det ikke ble observert skader eller symptomer på skader. Det observeres tegn til utettheter i dampsperre/plast mot kald sone. Konsekvens er fare for kondensering. TG2 er satt for å belyse risiko, selv om synlige skader ikke er observert.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport fra Anticimex.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest for tilbygg grillstue fra 2016, og hovedhytte er registrert tatt i bruk 1992.
Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert 11.09.90. Disse samsvarer i all hovedsak med dagens bruk av hytta.

Elektrisk anlegg
Sikringsskap med automatsikringer er plassert på bod. Det er foretatt en forenklet vurdering av deler av det elektriske anlegget. Vurderingen omfatter ikke funksjonstesting, eller kontroll av skjult anlegg.
Det legges vekt på at den bygningssakkyndige ikke er elfagmann. Vurderingen er derfor begrenset til visuelle vurderinger og selgers informasjon. På generelt grunnlag anbefales det alltid å gjennomføre en utvidet el-kontroll.

Forenklet vurdering:
Er det synlig tegn til merker på plugg til varmtvannsbereder: Nei.
Er det synlig tegn på termiske skader: Nei
Er det synlig tegn på utette kabelinnføringer i inntak og/eller sikringsskap: Nei.
Selgers opplysninger:
Når ble det elektriske anlegget installert, eller siste gang totalt rehabilitert: Byggeår.
Foreligger det eltilsynrapport fra de siste fem år: Nei.
Forekommer det at sikringer løses ut: Nei.
Har det vært brann, branntilløp eller varmgang i anlegget: Nei.
Finnes det kursfortegnelse, og er antallet sikringer i samsvar med denne: Ja.
Har det vært utført egeninnsats eller ufaglært arbeid på det elektriske anlegget: Ja.
Fungerer hvitevarer som følger boligen: Ja.

TG3: Deler av anlegget er vurdert utført med egeninnsats/ufaglært arbeid. Det er ikke fremlagt samsvarserklæring på elektrisk arbeid/anlegg montert etter 1999. Med bakgrunn i de registrerte avvik må det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person. Det må gjøres strakstiltak. Underliggende sjablongmessig prisanslag gjelder for elsjekk. Sjablongmessig prisanslag: inntil kr. 10 000,-.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming og vedfyring.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 3 088 pr. år inklusive eiendomsskatt for 2023.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Eiendommen har årlige utgifter til vedlikehold og brøyting av vei, i fjor på kr 300,- i følge eier. Dette kan dog variere noe.

Forsikring med polisenummer
Fremtind Polisenummer: 27942304

Formuesverdi
Formuesverdi kr 223 540 pr.

Tekniske installasjoner
VVS-installasjoner:
Vannrør av kobber og synlige avløpsrør av plast fra byggeår. Stoppekran montert i luke i vegg på soverom. OSO varmtvannsbereder på 116 liter fra 2011 montert på hems. Oppvarming med elektristet og vedfyrt peis. Ventilasjon er basert på naturlig ventilasjon med ventiler i yttervegg. TG2: Sikkerhetsventil varmtvannsbereder mangler kontrollert avrenning til avløp. Det er opplyst fra selger at svelling i sponplate under varmtvannsbereder er fra før varmtvannsbereder sist ble byttet. Vann- og avløpsrør er fra byggeår. Det er registrert trykkslag i vannrør samt at vannrør er mangelfullt innfestet, noe som kan forkorte levetid på rørerene.

Jacuzzi fra 2007 følger med, men den må i følge eier overhales av fagperson for at den skal virke tilfredstillende.  Har ikke vært i bruk siden forrige sommer, så eier tar forbehold om denne.

Brannsikring:
Boligen har røykvarsler og brannslukningsutstyr.

Det er opplegg for internett via Fiber fra Nordix data - evnt abbonement må bestilles av kjøper.

Diverse
Mindre Pionerjolle med 4 HK påhengsmotor følger med hytten.
Båt 17 fot med 40HK 4 takts moter, og lita jolle kan avtales med eier overtatt for en avtalt sum utenom selve hyttekjøpet.
Leie av vinteropplag i naust i nærheten, kan formidles ved interesse - nærmere info ved eier. Bøyefortøyning på bukten nedenfor hytten kan overtas, men kjetting/sjakler må kontrolleres (eventuelt skiftes ut) før den tas i bruk. I tillegg er det avtalt rett til båtutsett og oppbevaring jolle på strandområdet.

Deler av møbler og inventar (ut over hvitevarer) kan etter avtale også overtas av kjøper.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Vei/vann/kloakk
Årstall på utvendig vann og avløpsrør er fra byggeår. Septiktank skiftet august 2023.  Alder og materialvalg tilsier at anbefalt brukstid og restlevetid på vann- og avløpsrør med tilliggende utstyr bør vies spesiell oppmerksomhet. Materialene er skjulte i grunnen og dermed er det kun alder som kan gi indikasjon på tilstand. TG2 settes for å belyse risiko.  Septik og tilkobling er dog skiftet på selgers kostnad ( kr 235.000,-) i august 2023 - så anmerkninger om eldre tank i tilstandsrapporten stemmer således ikke lenger - da dette nå er nytt.

Regulering
Eiendommen er regulert til fritidsbolig i reguleringsplan, se vedlagt kart for reguleringsplan og kommuneplan.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 3 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 101 120,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 091 120,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 900,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 101 020,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Visningshonorar (Kr.3 000)
Tilrettelegging (Kr.12 900)
Direkteutlegg for selger - dronefoto (Kr.2 940)
Markedspakke 2 (Look erstattet med Nordlyskarusell) (Kr.22 500)
Oppgjør (Kr.6 900)
Provisjon (forutsatt salgssum: 3 990 000,-) (Kr.55 000)
Totalt kr. (Kr.103 240)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
41-23-0067

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Tromsø Eiendomsmegling AS
EIE Tromsø
Org. nr:926680617
Grønnegata 30
9008 Tromsø
Tlf: 40 00 64 24

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF I Partner Børge Martinussen

Saksbehandlere
Børge Martinussen
EIE Tromsø
Eiendomsmegler MNEF I Partner
Mob: 90 82 14 26 / E-post: bm@eie.no

Åse Hansen
Eiendomsmegler MNEF | Daglig leder I Partner
Mob: 45 86 95 80
[/ E-post: aha@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Lensmann Hvedings veg 54
For mer om objektet
Lensmann Hvedings veg 54

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: