Bilde 1 av Nøysomheten 10Bilde 2 av Nøysomheten 10
Digital salgsoppgave
Nøysomheten 10

9010 Tromsø • Tromsø kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Nøysomheten - Halvpart av tomannsbolig med nydelig utsikt I God parkering
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
1
Antall soverom
2 soverom
Primærrom (P-ROM)
77 m²
Bruksareal (BRA)
77 m²
Fellesutgifter
kr 250 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 1 137 / Mnd
Prisantydning
kr 3 690 000
Omkostninger
kr 95 270
Totalpris
kr 3 785 270
Byggeår
1991
Tomt
Fellestomt 511 m²
Oppdragsnummer
41220167
card-default

Åse Hansen

Eiendomsmegler MNEF | Daglig leder I Partner
Les om Åse
Prisantydningkr 3 690 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 86 250,-
  
Totalpris kr 3 785 270
Eiendom
Nøysomheten 10, 9010 Tromsø

Matrikkel
Gnr. 119 Bnr. 3484 Snr. 1 i Tromsø kommune

Boligtype
Tomannsbolig

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 77 kvm, Bruksareal: 77 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1991

Tomt
Fellestomt 511 kvm

Prisantydning
3 690 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Anticimex Nord Takstdato: 10.10.22 10:43

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,-
Andel fellesformue kr. 0,-

Totalpris inkl. omkostninger
kr 3 690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 86 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 87 620,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 777 620,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 3 785 270,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 13 641 pr. år Inkl eiendomsskatt

Eier
Eirik Bjørklid Ida Marie Bjørklid

Beskrivelse
Halvpart av tomannsbolig over to plan, inneholder stue, kjøkken og gang i 1 etg og 2 soverom, bad, vaskerom og trappegang i u etg. Terasse med utgang fra stuen. Romslig tomt med mulighet for å opparbeide hage. Det er to parkeringsplasser foran trappen, i tillegg til felles oppstillingsplasser i gata.

Parkering
2 parkeringsplasser ved inngangen og felles oppstillingsplasser i gata.

Beliggenhet
Sentral beliggenhet på Nøysomheten, midt mellom Sentrum og UNN/Univ, med nærhet til skole, barnehager, flere dagligvarebutikker, turområder og idrettsanlegg. Rolig gate med lite trafikk. God bussforbindelse oppe på Dramsvegen.

Bebyggelse
Hovedsaklig enebolig og flermannsboliger i nærområdet.

Tomt
Fellestomt, 511 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Inneholder
Boligen består av:
Underetasje med 2 soverom, gang, bad og vaskerom.
1.etg med entre, stue og kjøkken. Utgang fra stue til sørøst vendt balkong på 20m2.
2 uteboder på 4m2 hver.

Byggemåte
Støpt gulv mot grunn. Grunnmur av betongkosntruksjoner utvendig pusset og malt. Etasjeskille av trekonstruksjoner. Yttervegg av trekonstruksjoner
utvendig kledd med liggende trekledning. Tak i saltaksform utvendig tekket med metallplater, renner og nedløp av stål. Profilert entredør med
kodelås. Vinduer og balkongdør med 2-lags glass, karmer/rammer av tre. Vannrør av kobber og avløpsrør av plast. Oppvarming med elektristet ob
vedfyrt ovn. Ventilasjon i boligen er basert på naturlig ventilasjon med ventiler i vinduer og yttervegg. Det elektriske anlegget er montert som skjult og
åpent anlegg.

Primærrom
Primærrom: 77 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 77 kvm

Boder
2 uteboder på 4m2 hver.

Standard
Bad:
Bad fra byggeår på 6m2. Flislagt gulv med varme. Malte plater og våtromsplater på vegger. Himling med himlingsplater. Vegghengt servantskap
med ett-greps armatur. Speil og overlys på vegg over servant. Dusjkabinett på gulv i hjørnet. Gulvmontert toalett. Avtrekksventil plassert på vegg.
Vannrør av kobber. Avløpsrør av plast.
TG 3: Helhetsvurdering - TG 3 er valgt på hele våtrommet på grunn av høy alder og/eller slitasjegrad. Det er påvisst feil fall på gulv og sprekker i gulv ved servant og under dusjkabinett. Det er ikke praktisk mulig å utføre hulltaking med bakgrunn i våtsonens plassering. Rommet har behov for total fornying. Tiltak må påregnes. Sjablongmessig prisanslag: kr 100 000 - 300 000

Vaskerom:
Vaskerom fra byggeår på 4m2. Flislagt gulv. Malte plater på vegger. Himling med himlingsplater og lampepunkt. Vegghengt utslagsvask. Opplegg
for vaskemaskin/tørketrommel. Avtrekksventil plassert på vegg. Vannrør av kobber. Avløpsrør av plast.
TG 2: Helhetsvurdering - TG 2 er valgt på grunn av rommets alder med tanke på tettesjikt, røropplegg samt andre installasjoner.

Kjøkken:
Kjøkken med delvis åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredning med slette fronter. Benkeplater av laminat. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kran.
Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap. Benkeskapsbelysning og stikkontakter under overskap. Opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator i overskap.
Vannrør av kobber. Avløpsrør av plast.
TG2: Vannrør - Vannrørene er i hovedsak fra byggeår, som er 1991. Valgt tilstandsgrad er satt ut fra alder og materialvalg på rørene.
Innredning - Kjøkkeninnredningen bærer preg av alder/slitasje. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
Avløpsrør - Avløpsrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Øvrige rom:
Gulvflater belagt med belegg og parkett. Veggflater med malte plater. Himlingsflater med himlingsplater. Profilert innerdør.
TG2: Overflater gulv - Gulvet bærer preg av slitasje. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn. Det er stedvis knirk i gulvet.

Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje):
Underetasjen ligger delvis under terreng. Gulvflater med gulvbelegg. Veggflater med malte plater. Himlingsflater med himlingsplater. Profilerte
innerdører.
TG2: Overflater gulv - Skjøter på gulvbelegg er slitt, og gulvbelegg har startet løsne i området rundt vedovn.
Konstruksjoner (tilfarergulv, himling og vegger). - Etasjen har vegger under bakkenivå som er utlektet fra grunnmuren. Ut i fra alder på drenering, vurderes denne konstruksjonen å ha en fuktrisiko selv om synlige skader ikke er observert.

Det er i tillegg registrert TG2 på følgende punkter i Tilstandsrapport:
Loft - uinnredet/råloft: Helhetsvurdering - På grunn av lagret innbo var det ikke mulig å inspisere overflater på kaldloft. TG2 er valgt for å belyse risiko med at konstruksjonen ikke ble kontrollert.
Ildsteder/skorstein innvendig: Ildsteder inne i boligen - Det er ikke etablert ubrennbar plate under sotluke.
Innvendige trapper: Innvendige trapper - TG2 er satt iht NS3600 (som henviser til dagens forsikriftskrav) grunnet sikkerhet. Det er kun rekkverk/håndløper på en side. Trappens bruksflater bærer preg av slitasje. Overflater må fornyes. Av denne grunn oppfyller ikke trappeløpene dagens krav. Forholdene anbefales utbedret/undersøkt med bakgrunn i dagens gjeldende krav til sikkerhet.
Yttervegger inkl. fasader og konstruksjoner: Fasader ink. kledning - Vindskier og dekkbord bærer preg av høy slitasjegrad. Utskiftninger må påregnes. Det er ikke registrert musesikring under kledning, konsekvens er at gnagere kan trekke inn i konstruksjonen.
Dører og vinduer: Vinduer - Vinduer er av eldre dato og har behov for oppgraderinger/ overflatebehandling. Det må forventes høyere varmetap fra disse vinduene sammenlignet med vinduer fra nyere dato. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på enkelte vinduer, hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet.
Dører -  Ytterdør og balkongdør er av eldre dato og har behov for oppgraderinger/ overflatebehandling. Det må forventes høyere varmetap fra disse dørene sammenlignet med dører fra nyere dato. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på dører hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet.
Selger opplyser at låsemekanisme på balkongdør er deffekt.
Yttertak -hovedbygning: Helhetsvurdering - Taktekkingen bærer preg av elde og slitasje. Det er ikke registrert lekkasjer eller skader. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn og vedlikehold.
Balkonger, terrasser, varanda etc: Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer) - Rekkverkshøyden er under 1,0 meter. Avvik fra dagens byggteknisk forskrift. Tiltak anbefales.
Utvendige trapper: Helhetsvurdering - Overflatebehandlingen er slitt og må fornyes.
Drenering: Helhetsvurdering - Dreneringens tilstand har påvirkning på underetasjens bygningstekniske tilstand. Drenering er nedgravd og skjult, og av den grunn må estimert tilstand vurderes ut i fra alder. Estimert teknisk levetid på drenssystem har et betydelig sprang, og er mellom 20 - 60 år. Av nevnte grunner er det vanskelig å angi noen eksakt tilstand, TG2 settes for å belyse risiko.
Stikkledninger og tanker: Vann- og avløpsledninger (ink. stikkledninger) - Alder og materialvalg tilsier at anbefalt brukstid og restlevetid på vann- og avløpsrør med tilliggende utstyr bør vies spesiell oppmerksomhet. Materialene er skjulte i grunnen og dermed er det kun alder som kan gi indikasjon på tilstand. TG2 settes for å belyse risiko. For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest, men Midlertidig brukstillatelse datert 29.5.1991. Det er merknader i brukstillatelse til ferdigstilling av arbeider innvendig og utvendig, vedtaket kan ses hos megler.

Det forligger godkjenning på å bygge tilbygg/bod, veranda fra 16.3.2012.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen dater 15.11.1990. I byggetegninger er vaskerom og deler av trappegang u etg definert som bod/disp (boligens tilleggsdel - det vil si rom som ikke er godkjent for varig opphold). Arealene er likevel medtatt i takstrapport som henholdsvis primær- og sekundærrom. Kjøper overtar ansvar for nevnte forhold.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Det er vedfyring i trappegag i u etg. Ellers elektrisk oppvarming.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Kr. 13 641 pr. år Inkl eiendomsskatt
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2021: Som primærbolig Kr. 983 826,- Som sekundærbolig Kr. 3 541 772,-

Sameie
,

Tekniske installasjoner
Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom):
Vannrør av kobber og synlige avløpsrør av plast fra byggeår. Hovedstoppekran og stakeluke montert på vaskerom. OSO varmtvannsbereder fra
byggeår plassert på vaskerom. Oppvarming med elektristet og vedfyrt ovn. Ventilasjon i boligen er basert på naturlig ventilasjon med ventiler i vindu
og yttervegg.
TG2: Varmtvannsbereder (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) - TG2 er valgt på grunn av alder og tilstand. Det kan ikke utelukkes behov for reparasjoner/utskiftning innen rimelig tid. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
Vannrør (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) -  TG2 er valgt på vannrør i boligen som er fra husets opprinnelige byggeår. Tilstandsgrad er satt ut fra alder og materialvalg. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
Avløpsrør. (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) - TG2 er valgt på avløpsrør i boligen som er fra husets opprinnelige byggeår. Tilstandsgrad er satt ut fra alder og materialvalg. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
 
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for vegstøy, iflg Eiendomsrapport fra Tromsø kommune.

Radonmåling
TG2: Radon - Det er ukjent om radonmåling er gjennomført i boligen. Dette er anbefalt jf. DSA.

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
1991/6865-2/97  Erklæring/avtale  
13.06.1991 
Pant til sameiet for kr.20.000,- uten opptrinnsrett med prioritet etter pantobl. som den enkelte lar tingl. på sin seksjon til enhver tid
Gjelder denne registerenheten med flere

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Offentlig tilknyttet.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Det er registret pågående regulering i nærområdet - nedenfor Stakkevollvegen og ovenfor Skogåsvegen.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 3 690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 86 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 87 620,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 777 620,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 3 785 270,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Visningshonorar 2 visninger (Kr.2 500)
Tilrettelegging (Kr.12 900)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.21 119,50)
Provisjon (Kr.48 400)
Finn-annonse juni23 (Kr.3 500)
Markedspakke 2 (Kr.20 900)
Oppgjør (Kr.6 500)
Totalt kr. (Kr.115 819,50)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
41-22-0167

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Tromsø Eiendomsmegling AS
EIE Tromsø
Org. nr:926680617
Grønnegata 30
9008 Tromsø
Tlf: 40 00 64 24

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF | Daglig leder I Partner Åse Hansen

Saksbehandlere
Åse Hansen
EIE Tromsø
Eiendomsmegler MNEF | Daglig leder I Partner
Mob: 45 86 95 80 / E-post: aha@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Nøysomheten 10
For mer om objektet
Nøysomheten 10

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: