Bilde 1 av Gjerlovs veg 1Bilde 2 av Gjerlovs veg 1
Digital salgsoppgave
Gjerlovs veg 1

7092 Tiller • Trondheim kommune

Prisantydning

kr 7 490 000

Omkostninger: kr 203 100Totalpris: kr 7 693 100
Flott, kjedet enebolig med carport, kjeller med egen inngang & solrik terrasse. Store vinduer & stilig arkitektur.
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned salgsoppgaveVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
218 m²
Bruksareal (BRA)
240 m²
Fellesutgifter
kr 250 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 1 913 / Mnd
Prisantydning
kr 7 490 000
Omkostninger
kr 203 100
Totalpris
kr 7 693 100
Byggeår
1988
Tomt
Eiet tomt 764 m²
Oppdragsnummer
97220399
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 7 490 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 490 000,-)kr 187 250,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 14 650,-
  
Totalpris kr 7 693 100
Eiendom
Gjerlovs veg 1, 7092 Tiller

Matrikkel
Gnr. 323 Bnr. 1825 i Trondheim kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 218 kvm, Bruksareal: 240 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1988

Tomt
Eiet tomt 764 kvm

Prisantydning
7 490 000

Tilstandsrapport
Bygningsdeler med TG3

Utvendige trapper: Det er ikke montert rekkverk. Kostnadsestimat: Under 10 000

Bygningsdeler med TG2

Utvendige
- Taktekking: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekkingen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på undertak.
- Nedløp og beslag: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på renner/nedløp/beslag.
- Veggkonstruksjon: Det er værslitt/oppsprukket trevirke/trepaneler. Videre gjøres det oppmerksom på at det ikke er ferdig med utvendig kledning rundt enkelte vinduer på befaringsdagen.
- Vinduer: Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket. Det registreres harde pakningslister som følge av aldringsslitasje.
- Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Radonmålinger er ikke foretatt heller ikke andre tiltak mot radon, eiendommen ligger i et område som i NGU Radon aktsomhetskart er definert med "usikker" aktsomhetsgrad.

Innvendig
- Pipe og ildsted: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på pipe.
- Innvendige trapper: Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav.

Bad - 1. etasje
- Overflate gulv: Det er mulighet for at det kan forekomme vannlekkasje på våtrommet hvor vann ikke vil gå til sluk.
- Ventilasjon: Rommet har kun naturlig ventilasjon.

Bad - kjeller
- Sluk, membran og tettesjikt: Sluk har begrenset mulighet for inspeksjon og rengjøring. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Slukrist støpt fast.

Bad - 2. etasje
- Sluk, membran og tettesjikt: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på slukløsningen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen.
- Ventilasjon: Rommet har kun naturlig ventilasjon.

Tekniske installasjoner
- Vannledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger.
- Avløpsrør: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger.
- Vannbåre varme: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på anlegg for vannbåren varme.

Tomteforhold
- Drenering: Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Vurdering basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for dreneringen er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon.
- Utvendige vann- og avløpsledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger.

Se også Tilstandsrapporten vedlagt salgsoppgave. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med denne.

Totalpris inkl. omkostninger
kr 7 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 187 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 490 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 188 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 678 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 693 100,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 22 956 pr. år
Kr. 5 739,- pr. termin nr. 4 av 4 i 2022.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eier
Marianne Brattås 

Beskrivelse
Hall
Eneboligen har et overbygget og godt skjermet inngangsparti i carporten. Her er det belysning, ytterdør fra 2022 og plass til kafésett. Vel innenfor døra ønskes man velkommen av en flott hall med store, sorte gulvfliser og veggflater malt i en dus trendfarge. Her får man en god smakebit på arkitekturen og det stilrene uttrykket i huset.

Hallen har downlights og åpen himling med svært god takhøyde. To store skyvedører i glass tar deg ut til den solrike terrassen, og om sommeren kan man nærmest viske bort skille mellom inne og ute. Det er montert en ny varmepumpe og et skap med speilfronter. Om ønskelig er det god plass til ytterligere garderobeløsninger, og midt i rommet har hallen en spiraltrapp holdt i hvitt.

Stue
Stuen og kjøkkenet utgjør et åpent og lekkert allrom for hele familien, med flotte lysforhold via store vindusflater i front og en skyvedør i glass ut til hallen. Deler av stuen har åpen himling med imponerende takhøyde, noe som bidrar til en herlig og luftig atmosfære.

På gulvet er det lys 1-stavs laminat, som står i stil til veggflater malt i en dus og trendy beigetone. Dagslyset suppleres ypperlig av downlights i deler av himlingen. Stuen er naturlig inndelt i ulike brukssoner, og det passer utmerket å innrede med spiseplass ved kjøkkeninnredningen. Her er det rom for å samle venner og familie rundt et langbord.

Kjøkken
Kjøkkenet er oppført i en smart u-form med god arbeidsflyt og barløsning ut mot stuen. Barløsningen er perfekt til måltider og gode samtaler, men også for lekselesing mens middagen tilberedes. Ikea-innredningen fra 2021 har hvite, glatte fronter og hvit, laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum.

For et luftigere uttrykk er flere overskap droppet til fordel for åpne flater, men det er likevel godt med både skap- og benkeplass på kjøkkenet. Over kokesonen er det installert en stilren ventilator i hvit utførelse, utstyrt med belysning. Av hvitevarer har kjøkkenet integrert platetopp, stekeovn, kjøleskap og mikrobølgeovn, i tillegg til opplegg for oppvaskmaskin. Ovnene er praktisk plassert i et høyskap.

Bad/wc/vaskerom
Planløsningen i hoveddelen byr på to bad, ett i første etasje og ett i andre etasje. Badet oppe ble lekkert pusset opp i 2023, og her får man et stilig bad med vegghengt toalett. Det er sorte veggfliser, downlights og store, hvite gulvfliser med marmormønster.

Badet har gulvvarme, opplegg for vaskemaskin og et dusjhjørne med svingbar vegg. Den øvrige innredningen består av to toppmonterte servanter pa° en benkeplate med hvite skuffer, to veggskap i samme stil, et smalt høyskap og et speil med belysning.

Bad 2
Badet nede ble pusset opp i 2008, mens taket er oppgradert i 2023. Her er det hvite veggfliser med noe dekor og mørkegrå gulvfliser med varme. Badet har både en åpen dusjplass og et dusjhjørne med skyvedører. Dusjhjørnet er utstyrt med regnfallsdusj, og dørene har sort innramming. På badet er det ellers toalett, en servant med skuffer og et speilskap med belysning.

Soverom og garderobe
Hoveddelen har tre smakfulle soverom med 1-stavs laminatgulv - ett i første etasje og to i andre etasje. I tillegg er det et innredet rom i den øverste etasje, som i dag benyttes som soverom. Alle soverommene er utstyrt med downlights, og rommene oppe har skråhimling med ekstra takhøyde. På hovedsoverommet er det god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord, og store vinduer sørger for godt med naturlig lys.

I rommet står det et stort, åpent garderobeskap med hyller, skuffer og stenger for oppheng. Det andre soverommet i etasjen har utgang til en trapp som fører ned til hagen, og i rommet er det et avdelt walk-in closet med plassbygde hyller. Boligen har for øvrig godt med ekstra lagringsplass i en bod i bakkant av carporten og i tre kjellerboder, hvor den ene er innredet med hylleløsninger.

Kjelleretasje
Kjelleretajsen har egen inngang, bestående av entre, gang, bad, kjøkken og tre innredede rom. Badet er innredet med radiator, sorte gulvfliser og hvite veggfliser. På badet er det dusjkabinett, toalett og opplegg for vaskemaskin. Baderomsinnredningen består av et hvitt servantskap og et speil med belysning.

Veggen bak speilet er kledd med sorte mosaikkfliser. Kjøkkenet ligger i eget rom, med 1-stavs laminatgulv og lysmalte panelplater på veggene. Ikea-innredningen fra 2011 har hvite, glatte fronter og laminert benkeplate med dobbel oppvaskkum.

Det er montert hvite metrofliser over benken, og over kokesonen er det installert en ventilator. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer bestående av platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Leiligheten har tre innredede rom, der det ene brukes som stue og de to andre som soverom.

Parkering
Det er parkering i en carport bygd inntil huset, med innlagt belysning, et areal på ca. 27 kvm og trapp ned til kjellerleiligheten. I tillegg er det rom for 3 - 4 biler i en asfaltert innkjørsel og på en gruslagt gårdsplass foran carporten. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eneboligen ligger i et trygt, attraktivt og barnevennlig boligområde på Tiller i Trondheim kommune. Området er meget sentralt og byr på en rekke fasiliteter og flotte servicetilbud. Tiller IL har et bredt og aktivt idrettsmiljø med god idrettskultur og fine fasiliteter.

Her er det blant annet satsing innen fotball, håndball, ishockey, skyting og ski. Både Hårstad og Rosten skole har fotballbane, og det er kort vei til lekeplass og kunstgressbane ved Tonstad skole. Flere treningssentre ligger i gangavstand, og det er kun fem minutter til Fresh Fitness Tiller.

Fra boligen er det også gangavstand til idylliske Tillerskogen der populære turløyper og flott lysløype byr på gode rekreasjonsmuligheter til fots og sykkel, eller på ski i vintersesongen. Nidelva renner også gjennom nærområdet, noe som gir gode muligheter for ørret- og røyefiske.

Servicetilbud:
Dagligvarehandelen kan gjøres på Rema 1000, Coop Extra, Kiwi og Meny. Førstnevnte er en av de nærmeste naboene til huset. Coop Extra er søndagsåpen og PostNord holder til her. City Syd ligger i gangavstand, og senteret er Midt-Norges største kjøpesenter.

Her finner du bl.a. apotek, vinmonopol og flere spisesteder. Ved kjøpesenteret ligger også store varehus som XXL, Elkjøp og Plantasjen. I tillegg ligger Trondheim sentrum godt innenfor rekkevidde - med alle sine fasiliteter og tilbud.

Kollektivtilbudet i området består av buss og tog. Nærmeste holdeplass er Rognbudalen, som ligger rett utenfor døra. Herfra går linjene 15, 16, 45, 51 og 111. Det er ellers ca. 8 min på sykkelsete til Heimdal stasjon. Ved å benytte bil tar det ca. 7 min til Heimdal, 13 min til Trondheim sentrum, 16 min til Melhus,  35 min til Stjørdal og 35 min til Trondheim lufthavn.

Fra eneboligen er det kort gangavstand til Hårstad barneskole, samt Rosen barne- og ungdomsskole og Tiller videregående skole. Det ligger flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Rognbudalen barnehage er den nærmeste, kun 3 min unna

Tomt
Beliggenheten er solrik og sentral, med kort gangavstand til alt man trenger i hverdagen. Rema 1000 er en av de nærmeste naboene, og det er umiddelbar nærhet til fine turmuligheter i Tillerskogen. Eneboligen ligger fint til på enden av rekken, noe som gir et ekstra stort uteareal.

Tomten er pent opparbeidet med gressplen, hekk, trær, bed, busker og diverse beplantning. Taket er tekket med torv, og huset er oppført med stilig arkitektur. Foran carporten finner man en asfaltert innkjørsel og en gruslagt gårdsplass med gode muligheter for parkering. I front av huset er det en herlig markterrasse, med trapp ned til hagen og god plass til utemøbler.

Det er montert belysning og stor markise. Terrassen innredes enkelt i ulike soner, og innbyr til sosiale sammenkomster med god mat og drikke. På uteplassen er det sol fra ca. klokka 8 til ca. 21 på kvelden, så her kan man virkelig nyte varme dager til fulle.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
Primærrom.
Kjeller: Entre, gang, bad, kjøkken, stue, trapperom og 2 soverom
1. etasje: Hall m/trapp, kjøkken, bad, stue og soverom.
2. etasje: Gang m/trapp, bad og 3 soverom.

Sekundærrom.
Kjeller: 3 boder.
1. etasje: Bod

Det er også oppført en carport på ca. 27 m2.

Byggemåte
Bygningen, som er en enebolig i kjede oppført i 1988. Oppført i to etasjer over kjeller. Grunnmur er oppført i støpt betong. Hovedkonstruksjon over grunnmur er oppført i isolert bindingsverk, etasjeskillere i tre.
Utvendige fasader med stående trekledning.  Forskyvet pultakkonstruksjon som er tekket med torv. Vinduer med 2-lags isolerglass.

Primærrom
Primærrom: 218 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 240 kvm

Standard
Kjeller.

Entre:
Flis på gulv, malte panelplater på vegger, himlingsplater.

Gang:
Laminat på gulv, malte panelplater på vegger, himlingsplater.

Bad:
Flis på gulv, flis på vegger, himlingsplater.
Innredning: Dusjkabinett. Gulvmontert klosett. Kran og avløp for vaskemaskin. Radiator. Baderomsinnredning; servantplate på underskap og speil.

Kjøkken:
Laminat på gulv, malte panelplater på vegger, flis mellom over- og underskap, himlingsplater.
Innredning: IKEA kjøkkeninnredning med over- og underskap, hvite plane møbelplater i fronter og laminerte benkeplater. Ventilator over stekesone. Integrerte hvitevarer som platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin.

Stue:
Laminat på gulv, malte panelplater på vegger, himlingsplater.

Trapperom:
Laminat på gulv, malte veggflater, malt glatt flate i himling.

Soverom 1:
Laminat på gulv, malte panelplater på vegger, himlingsplater.

Soverom 2:
Laminat på gulv, malte panelplater på vegger, himlingsplater.
Innredning: Garderobeskap.

Bod 1:
Laminat på gulv, malte panelplater på vegger, himlingsplater.
Innredning: Sikringskap.

Bod 2:
Laminat på gulv, malte panelplater på vegger, himlingsplater.
Innredning: Hyller.

Bod 3:
Betonggulv, betong og plater på vegger, himlingsplater.
Innredning: Fjernvarmeanlegg.

1. etasje.

Hall m/trapp:
Flis på gulv, malte veggflater, malt glatt flate i himling med innfelte downlights.
Innredning: Varmepumpe (luft til luft). Garderobeskap.

Kjøkken:
Laminat på gulv, malte veggflater, malt glatt flate i himling.
Innredning: IKEA kjøkkeninnredning med over- og underskap, hvite plane møbelplater i fronter, folierte skrog og laminerte benkeplater. Komfyrvakt. Ventilatorhette. Integrerte hvitevarer som platetopp, stekeovn, kjøleskap, mikrobølgeovn. Kran og avløp for oppvaskmaskin.

Bad:
Flis på gulv, flis på vegger, malt glatt flate i himling med innfelte downlights.
Innredning: Åpen dusjplass, dusjhjørne med skyvedører, dusjbatteri og dusjgarnityr montert på vegg. Gulvmontert WC. Baderomsinnredning; servant med underskap og speilskap.

Stue:
Laminat på gulv, malte veggflater, malt glatt flate i himling med innfelte downlights.

Soverom 1:
Laminat på gulv, malte veggflater, malt glatt flate i himling med innfelte downlights.

Utvendig bod ved carport:
 (ikke besiktiget på befaringsdagen).

2. etasje.

Gang m/trapp:
Laminat på gulv, malte veggflater, malt glatt flate i himling med innfelte downlights.

Bad:
Flis på gulv, flis og malte flater på vegger, malt glatt flate i himling med innfelte downlights.
Innredning: Dusjkabinett. Vegghengt WC. Kran og avløp for vaskemaskin. Baderomsinnredning; to servanter montert på benkeplate med underskap, to veggskap og speil med lys.

Soverom 1:
Laminat på gulv, malte veggflater, malt glatt flate i himling med innfelte downlights.
Innredning: Garderobeskap.

Soverom 2:
Laminat på gulv, tapet og malte flater på vegger, malt glatt flate i himling med innfelte downlights.
Innredning: Avdelt garderobeløsning.

Soverom 3:
Laminat på gulv, malte veggflater, malt glatt flate i himling med innfelte downlights.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse datert 16.12.1988 vedrørende Gjerlovs veg 1.

Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Det foreligger ferdigattest datert 17.02.2017 som omhandler etablering av kjellernedgang, innsetting av vinduer med lysgrav og innredning av kjellerrom til kjellerstue.

Boligens planløsning er kontrollert opp mot byggesaksmappe og tegninger vedlagt Infoland meglerpakke, følgende avvik fra vedlagte tegninger ble registrert:
- etablert 2 boder i ved å ta arealet til opprinnelig soverom i kjeller
- etablert soverom 2 i kjeller ved å ta deler av arealet til kjellerstue
- opprinnelig døråpning inn til trapperom og soverom i kjeller har blitt kledd igjen. Det vil si at det har blitt etablert egen boenhet i kjeller. Iht vedlagt ferdigattest fra 17.02.2017 gjøres det oppmerksom på at det ikke gitt godkjenning til bruksendring av kjeller/kjellerstue til egen boenhet (utleiebolig - hybel eller leilighet)
- opprinnelig loft i 2. etasje har blitt innredet til soverom

Kjøper overtar ansvar og risiko knyttet til eventuelle byggesøknader og kostnader forbundet med dette.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Eneboligen oppvarmes via fjernvarme med radiatorer og vannbåren gulvvarme på badene i hoveddelen, supplert av en varmepumpe fra 2022 i hallen. Det er mekanisk avtrekk fra begge kjøkken og badet i kjelleren - ellers naturlig tilluft. Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer, og er plassert i den ene kjellerboden. Elanlegget er oppgradert i 2022, og kjøkkenet er utstyrt med komfyrvakt. Det er opplegg for kabel-tv og internett (fiber) fra Telenor.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Kr. 22 956 pr. år Kr 5 739,- pr. termin nr. 4 av 4 i 2022.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Det er grendelagsavgift som betales i juni hvert år. Litt i overkant av 3000kr pr år. Dette dekker snøbrøyting, gressklipping med mer på fellesareal/vei.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 219 331,- Som sekundærbolig Kr. 4 389 592,-

Diverse
Utdrag fra selgers Egenerklæringsskjema:

Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
- Badet ble renovert av Radek januar/februar 2023.

Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
- Terrasse ble bygget av tidligere eier. Ca 5 år siden.

Se også Egenerklæringsskjema vedlagt salgsoppgave. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med denne.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1995/11834-1/107 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
29.06.1995
Pliktig medlemskap i velforening m.v.

1995/11834-2/107 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
29.06.1995
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Rettighetshaver: Televerket
Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Bestemmelse om felles vegg
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Kan ikke slettes uten samtykke fra Trondheim Kommune


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 7 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 187 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 490 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 188 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 678 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 693 100,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon (forutsatt salgssum: 8 440 000,-) (Kr.69 720)

Tilrettelegging (Kr.15 000)

Visningshonorar (Kr.2 690)







Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
97-22-0399

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Nidaros-Eiendomsmegling AS
EIE Heimdal
Org. nr:930815551
Heimdalsvegen 4
7080 Heimdal
Tlf: 73 20 02 10

Ansvarlig megler
Daniel Lanto
EIE Trondheim
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 93 85 30 70 / E-post: dal@eie.no

Saksbehandlere
Robel Ablel Mebrahtom
EIE Trondheim
Kontorsjef / Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Mob: 90 24 51 48 / E-post: rm@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Gjerlovs veg 1
For mer om objektet
Gjerlovs veg 1

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: