Bilde 1 av Holtmarkvegen 5Bilde 2 av Holtmarkvegen 5
Digital salgsoppgave
Holtmarkvegen 5

7540 Klæbu • Trondheim kommune

Prisantydning

kr 4 930 000

Omkostninger: kr 137 270Totalpris: kr 5 067 270
Påkostet, smakfullt oppgradert enebolig i landlige omgivelser. Solrik, flat tomt med flotte uteplasser. Nærhet til buss.
Vis i kartLast ned salgsoppgave
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Primærrom (P-ROM)
172 m²
Bruksareal (BRA)
186 m²
Bruttoareal (BTA)
207 m²
Kommunale avgifter
kr 1 186 / Mnd
Prisantydning
kr 4 930 000
Omkostninger
kr 137 270
Totalpris
kr 5 067 270
Byggeår
1975
Tomt
Eiet tomt 962 m²
Oppdragsnummer
97210242
card-default

Yasin Unal

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Yasin
Prisantydningkr 4 930 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 930 000,-)kr 123 250,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
  
Totalpris kr 5 067 270
Eiendom
Holtmarkvegen 5, 7540 Klæbu

Matrikkel
Gnr. 517 bnr. 14 i Trondheim kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 172 kvm, Bruksareal: 186 kvm, Bruttoareal: 207 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Byggeår
1975

Tomt
Eiet tomt 962 kvm

Prisantydning
4 930 000

Totalpris inkl. omkostninger
4 930 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
123 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 930 000,-))
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

137 270,- (Omkostninger totalt)

5 067 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 14 232 pr. år 3.558,- termin nr 2 av 4 i 2021. Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.

Eier
Ann Cathrin Torjussen Bjørnar Torjussen

Beskrivelse
Entré:
Eneboligen har et pent, overbygd inngangsparti med gruslagt adkomst, rampe i tre og takmontert utebelysning. Vel inne blir vi ønsket velkommen i en flott entré som gir et utmerket førsteinntrykk av boligen. Entreen har lysegrå vegger, downlights i himlingen og store, sorte fliser på gulv med gulvvarme. Yttertøyet ryddes bort i en skyvedørsgarderobe med speilfronter, og mer oppbevaringsplass finnes i en bod i et tilliggende trapperom.

Kjøkken:
Kjøkkenet har et smakfullt og moderne design med langstrakte benkeflater og mye oppbevaringsplass. Innredningen har hvite, slette fronter, takhøye skap og mørk laminatbenkeplate med nedfelt kum i stål. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøleskap, mikro, stekeovn og koketopp, samt ventilator, komfyrvakt og pop-up benkestikk. I overgangen til stuen er det en kjøkkenøy med barløsning og spiseplass.

Stue:
Stuen ligger i åpen løsning med spisestuen og kjøkkenet, og sammen danner de et stort, luftig og innbydende allrom på ca. 70 kvm tilsammen. Allrommet har lysmalte vegger, downlights, peisovn og parkettgulv, og ved stuesonen er det satt inn en luft-til-luft varmepumpe. Store vinduer i to himmelretninger byr på rikelig med naturlig lys og naturskjønn utsikt, og via en tofløyet terrassedør ved spisestuen er det utgang til terrasse og hage.

Kjellerstue:
I kjelleren er det en lys og koselig stue på ca. 20 kvm med hvitmalt panel på veggene, downlights i himlingen og grått vegg-til-vegg teppe på gulvet. Rommet byr på god møbleringsfrihet og et et kjærkomment element for barnefamilier.

Bad/wc/vaskerom:
Eneboligen inneholder et bad/wc og et vaskerom/wc ? begge smakfullt oppgradert i 2015. Badet er på ca. 7,5 kvm, og har store, mørkegrå fliser på veggene, downlights i himlingen og lysegrå fliser på gulv med gulvvarme. Innredningen har hvite høyglansfronter og består av en toppmontert servant på en skuffeseksjon og et dobbelt speilskap. Videre har badet et vegghengt toalett, et moderne badekar og et dusjnisje med regnfallsdusj og glassvegger.

Vaskerom/wc:
Vaskerommet er på ca. 3,5 kvm, og har gråmalte vegger, downlights i himlingen og store, lysegrå fliser på gulv med gulvvarme. I tillegg til opplegg for vaskesøyle er rommet utstyrt med et vegghengt toalett, mekanisk avtrekk og en utslagsvask i stål.

Soverom og garderobe:
Det er tre gode soverom i eneboligen, og alle ligger samlet i en helt egen del av boligen. Soverommene er pent pusset opp i tidsmessige, duse fargetoner og det er lagt lys parkett å gulvene. Store vinduer byr på mye naturlig lys, og hvert av rommene har i downlights montert i himlingen. På to av soverommene og i entreen er det skyvedørsgarderobe, og lagringsplass finnes i en innebod på ca. 5,5 kvm i kjelleren og i en utebod på ca. 6 kvm.

Parkering
Det er parkering på støpt, dels overbygd plass for to biler, og ellers gode parkeringsmuligheter på gruslagt gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et barnevennlig og landlig boligområde ca. 1,2 km nord for Klæbu sentrum i Trondheim kommune. Fra eiendommen er det kort vei til lekeplass, fotballbane, idrettshall og ridesenter, m.m. Det er en rekke gode tilbud for den som ønsker en aktiv fritid i Klæbu.

Vinterstid er det kort vei til skøytebane, skiløyper og alpinanlegg, og Vassfjellet Skianlegg ligger få minutter unna med bil. Anlegget er et av Norges største bynære anlegg med 6 skiheiser, 10 nedfarter og en total fallhøyde 460 meter.

Eiendommen har også umiddelbar nærhet til flotte tur- og friluftsområder. Her finner du flotte turområder rett utenfor inngangsdøren. Fra boligen er det ca. 7 km til Selbusjøen og ca. 11 km til Gjenvollhytta. Videre renner Nidelva mellom Tanum og Klæbu sentrum, og byr på et godt ørretfiske.

Servicetilbud:
Fra eiendommen er det litt over 1 km til både Extra og Bunnpris, som er nærmeste dagligvare. Området er landlig, men likevel bare 20 minutters kjøretur fra City Syd og ca. 25 minutter fra Trondheim sentrum.

Kollektivtilbudet på ved eiendommen består av buss, og nærmeste holdeplass er Aune som ligger rett utenfor boligen. Det er gode bussforbindelser til Tiller/Trondheim.

Fra eiendommen er det ca. 2,7 km til Sørborgen barneskole og Klæbu ungdomsskole. Ved skolen ligger også Sørborgen kunstgressbane og Klæbuhallen. Det ligger flere barnehager i nærområdet.

Tomt
Eiendommen ligger landlig, solrikt og naturnært til, med utallige turmuligheter rett utenfor døren. Tomten er av god størrelse, samt pent opparbeidet med gressplen, trær og gruslagt gårdsplass. Dreneringen og utvendig fuktsikring er skiftet i 2015, og vinduene er skiftet ut i perioden 2016-2016. Utvendig kledning var ny samme år, og taktekket var nytt i 2011.

En stor, flat hage byr på rikelig med boltreplass, og i flukt med hagen er det en stor, sydvendt markterrasse med lysbeiset tredekke. Fra markterrassen går det en bred trapp opp til en overbygd, lun terrasse med adkomst fra spisestuen. Her er det montert downlights i overbygget, og det er utestikk på husveggen.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
Primærrom:
Kjeller: Gang, kjellerstue.
1. etasje: Stue, spisestue, kjøkken, 3 soverom, bad, vaskerom, gang, entre, trapperom.

Sekundærrom:
Kjeller: Bod.
1. etasje: Bod.

Byggemåte
Enebolig er oppført i én etasje over kryprom og kjeller. Grunnmur er oppført i betongstein. Veggkonstruksjon er oppført i tre og er kledd med liggende panel. Taket er et saltak og er tekket med metallplater. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med 2-lags isolerglass.

Primærrom
Primærrom: 172 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 186 kvm

Standard
Kryprom
Kjeller
Gang: Teppe på gulv, og malt panel og malt overflate på vegger. Malt overflate og ubehandlet himling. Trapp.
 
Kjellerstue: Teppe på gulv, og panelplater og malt overflate på vegger. Malt panel og downlights i himling. Panelovn.
 
Bod: Støpt gulv og ubehandlet vegger. Ubehandlet himling.
 
1. etasje
Stue: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate og downlights i himling. Varmepumpe.
 
Spisestue: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate og downlights i himling. Vedovn. Utgang til terrasse.
 
Kjøkken: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate og downlights i himling. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen. Det er integrert stekovn, platetopp, oppvaskmaskin, mikroovn og kjøleskap.
 
Soverom 1: Parkett på gulv, og tapet og malt overflate på vegger. Malt overflate og downlights i himling. Skyvedørsgarderobe.
 
Soverom 2: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate og downlights i himling. Skyvedørsgarderobe.
 
Soverom 3: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate og downlights i himling.
 
Bad: Flis på gulv og flis på vegger. Malt overflate og downlights i himling. Gulvvarme. Utstyrt med servant, servantskap, badekar, veggmontert wc, dusjnisje og mekanisk avtrekk.
 
Vaskerom: Flis på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate og downlights i himling. Gulvvarme. Utstyrt med skyllekum, opplegg for vaskemaskin og veggmontert wc og rørfordelingsskap.
 
Gang: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate og downlights i himling.
 
Entre: Flis og malt overflate på gulv. Malt overflate og downlights i himling. Gulvvarme. Skyvedørsgarderobe.
 
Trapperom: Parkett på gulv og malt panel på vegger. Malt panel i himling. Sikringsskap og trapp.
 
Bod: Ubehandlet vegger. Malt panel i himling.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

For ordensskyld følger disse ikke med:
- Vaskemaskin og tørketrommel
- Kjøle og fryseskap i kjeller
- Lamper over spisebord
- Hjemmekino oppsett i kjeller
- Stekeovn blir erstattet med en annen model

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse datert 19.08.1975.

Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Det foreligger ferdigattest datert 20.04.2017 som omhandler bruksendring bod til kjellerstue.

Oppvarming
Elektrisk, varmepumpe og vedfyring.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 14 232 pr. år 3.558,- termin nr 2 av 4 i 2021. Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 660 829,- Som sekundærbolig Kr. 2 378 983,-

Diverse
Kommentar til areal av takstmann:
Det mangler plantegninger av kjeller i kommunalt arkiv. Det er ferdigattest for bruksendring av kjellerstue. Det gjøres også oppmerksom på at det er etablert luke i terrasse over rømningsvindu. Godkjent rømningsvei forutsetter at denne lett kan fjernes.

Konklusjon av takstmann:
Det har vært utført vesentlige oppgraderinger av hele boligen i perioden 2011-2017 og den fremstår i god stand. Det bemerkes forhøyde fuktavvik i utforet vegg, samt manglende fall på våtrom.
For videre omtale, se respektive punkter i rapporten.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig, anlegg- og riggområde i reguleringsplan.
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 930 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
123 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 930 000,-))
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

137 270,- (Omkostninger totalt)

5 067 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 590)
Foto (Kr.3 500)
Provisjon (forutsatt salgssum: 4 930 000,-) (Kr.49 300)
Tilrettelegging (Kr.15 000)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Visningshonorar (Kr.2 490)
Styling (Kr.2 075)
Ukens bolig - finn.no (Kr.2 600)
Innhenting av grunnbok (Kr.1 250)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.3 405)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.200)
Interiørveiledning (Kr.2 075)
Takstmann + tillegg for krypkjeller (Kr.12 500)
Markedspakke 3 (Kr.19 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Totalt kr. (Kr.122 970)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
97-21-0242

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovvalg
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9. Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset. Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).
En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Følgende gjelder der handel kommer i stand før 1. januar 2022
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9. Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset. Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).
En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Følgende gjelder der handel kommer i stand etter 1. januar 2022
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Nidaros Eiendomsmegling AS
EIE Trondheim
Org. nr:924448520
Heimdalsvegen 4
7080 Heimdal
Tlf: 73 20 02 10

Ansvarlig megler
Yasin Unal
EIE Trondheim
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 97 40 64 38 / E-post: yau@eie.no

Saksbehandlere
Cicilie Gravseth Stene
EIE Trondheim
Kontorleder / Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Mob: 91 72 24 20 / E-post: cgs@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Holtmarkvegen 5
For mer om objektet
Holtmarkvegen 5

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: