Bilde 1 av Sagtunet 9Bilde 2 av Sagtunet 9
Digital salgsoppgave
Sagtunet 9

7549 Tanem • Trondheim kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Spennende enebolig m/utleid 1.etg. Garasje, stor terrasse og nydelig utsikt. 3 bad og 6 soverom. Landlig. Stor endetomt.
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
6 soverom
Primærrom (P-ROM)
223 m²
Bruksareal (BRA)
244 m²
Kommunale avgifter
kr 2 851 / Mnd
Prisantydning
kr 5 290 000
Omkostninger
kr 162 270
Totalpris
kr 5 452 270
Byggeår
1985
Tomt
Eiet tomt 681 m²
Oppdragsnummer
97210272
card-default

Daniel Lanto

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Daniel
Prisantydningkr 5 290 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 14 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 146 250,-
  
Totalpris kr 5 452 270
Eiendom
Sagtunet 9, 7549 Tanem

Matrikkel
Gnr. 539 bnr. 115 i Trondheim kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 223 kvm, Bruksareal: 244 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
6

Byggeår
1985

Tomt
Eiet tomt 681 kvm

Prisantydning
5 290 000

Totalpris inkl. omkostninger
5 290 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
146 250,- (Dokumentavgift)

162 270,- (Omkostninger totalt)

5 452 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 34 212 pr. år 8 553,- termin nr 3 av 4 i 2021. Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.

Eier
Silje Hartun Fredriksen Tomas Sørensen Hestnes

Beskrivelse
Vindfang:
Eneboligen har et overbygget inngangsparti med belysning og rom for et kafésett. Både vindfanget og gangen er innbydende med grå gulvfliser, gulvvarme og hvitmalte panelvegger. Gangen har en stilig kontrastvegg kledd i pyntestein, og langs en av de øvrige veggene er det en stor, plassbygget skyvedørsgarderobe med speilfronter.

Skapet gir både ekstra romfølelse og mye oppbevaringsplass. Om ønskelig er det plass til ytterligere garderobeløsninger i både vindfanget og gangen. Trapperommet i loftsetasjen er utstyrt med en varmepumpe for jevn, behagelig varme.

Kjøkken:
Et lyst, flott kjøkken ligger i direkte tilknytning til stuen, med nytt 1-stavs laminatgulv og vegger i ulike gråtoner. Ved et stort karnapp er det en vegg kledd med mønstret tapet og god plass til spisebord. Innredningen fra 2012 har profilerte fronter, vitrineskap og ny benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Plassen er godt utnyttet med innredningen montert i en smart u-form.

For et luftigere uttrykk er flere overskap droppet til fordel for åpne flater, men det er likevel godt med både skap- og benkeplass. Over benken er det belysning og hvite, lekre metrofliser fra 2021, og over kokesonen er det installert en stilig, ny ventilatorhette. Downlights i deler av himlingen tilfører ekstra lys til arbeidsflatene. Av hvitevarer har kjøkkenet integrert induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kjøleskap.

Stue:
Stuen er lekker og meget romslig, med gode vindusflater som slipper inn rikelig med dagslys, samtidig som de ivaretar den nydelige utsikten mot naturen. En glassdør fører ut til den store terrassen, en vidunderlig romforlengelse i sommerhalvåret.

Det er god møbleringsfrihet i stuen, så her kan man enkelt innrede med flere sittegrupper - uten at det oppleves rotete. På gulvet er det nytt 1-stavs laminat, mens veggflatene er malt i en dus gråtone og en mørk, trendy grønnfarge. Lune kvelder sikres av en integrert peisovn.

Bad/wc/vaskerom:
Hoveddelen har to bad - ett i første etasje og ett i andre etasje. I tillegg er det et eget vaskerom i andre etasje. Badet nede, som ble pusset opp av fagfolk i 2020, er stilrent med grå gulvfliser og hvite veggfliser. Det er gulvvarme og downlights i himlingen. Badet har vegghengt toalett og en dusjnisje med mosaikkfliser. Den øvrige innredningen består av servant med hvite skuffer og et speilskap med integrert belysning.

Bad 2:
Badet oppe ble oppgradert av fagfolk i 2014. Her får man et virkelig lekkert bad med store, grå vegg- og gulvfliser. På badet er det gulvvarme, vegghengt toalett og downlights i himlingen. Badet har både et stilig dusjhjørne og et flott hjørnebadekar med dusjløsning.

Dusjhjørnet er utstyrt med rullestein, takhengt regnfallsdusj og innfellbare glassvegger. Baderomsinnredningen består av dobbel servant med hvite skuffer og et stort speilskap med belysning.

Vaskerom:
Vaskerommet ble pusset opp i 2015, og har egen, praktisk utgang til en balkong med trapp ned til hagen. Her er det epoxy-belegg på gulvet og malt strie på veggene. I rommet er det utslagsvask og opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe:
Hoveddelen har hele fem delikate soverom - ett i første etasje, ett i andre etasje og tre i loftsetasjen. Rommene i de to øverste etasjene er pusset opp med nytt gulv, og i loftsrommene er det nye panelplater på veggene. Soverommet nede er nylig oppgradert med nytt laminatgulv og nye, hvitmalte panelplater på veggene.

I rommet er det en stor, plassbygget skyvedørsgarderobe med dels speilfronter. Hovedsoverommet i andre etasje har god plass til dobbeltseng, og her kan man nyte strålende utsikt over nærområdet. Videre er det en smart, plassbygget kontorbenk med skuffer, og over benken er det montert veggskap med downlights.

I 2018 ble det etablert et flott walk-in closet på hovedsoverommet, som har dels åpne skap med belysning, hyller, skuffer og stenger for oppheng. Det er plass til garderobeløsninger på de øvrige soverommene, og gangen er innredet med en stor skyvedørsgarderobe. Boligen har for øvrig godt med ekstra lagringsplass i garasjen, i tre uteboder, i en bod nede og i en bod i loftsetasjen.

1etg. innredet leilighet:
I første etasje er det en leilighet med egen inngang, som pr.d.d. er utleid. Sokkelen/1.etg. består av vindfang, gang, bad/wc/vaskerom, stue, kjøkken og soverom. Det er adkomst via en herlig terrasse med belysning og dør inn til en hendig utebod. Kjøkkenet ligger i eget rom, med flismønstret laminatgulv og hvitmalt brystningspanel på veggene. Ved vinduet er det rom for en hyggelig, liten spiseplass. Det gjøres oppmerksom på at sokkelen er ikke godkjent som en egen leilighet/seksjon, se kommentar under diverse.

Innredningen har hvite, profilerte fronter og laminatbenkeplate med dobbel oppvaskkum. Over benken er det sorte, flismønstrede laminatplater, og over kokesonen er det montert en ventilator. Kjøkkenet har opplegg for oppvaskmaskin og avsatt plass til komfyr. Stuen er romslig med strålende utsikt og godt lysinnslipp. På gulvet er det laminat og terrakottafargede fliser.

Stuen har plass til tv-løsning, sofagruppe og spisebord. Badet er innredet med grå gulvfliser og hvite veggfliser. Det er gulvvarme, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Badet har nytt toalett og ny baderomsinnredning. Sistnevnte består av servant med skuffer, to veggskap og et speil med belysning. Soverommet har plass til dobbeltseng, og i rommet står det et skap.

Parkering
Det er parkering i en garasje som er etterisolert i senere tid, og i garasjen er det opplegg for fremtidig montering av elbillader. I tillegg er det gode muligheter for parkering på en stor, gruslagt gårdsplass foran garasjen og huset. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eneboligen ligger i barnevennlige omgivelser på Tanem, ca. 5 km nordøst for Klæbu i Trondheim kommune. Beliggenheten er landlig til tross for kun ca. 14 min kjøring til City Syd og ca. 24 min kjøring til Trondheim sentrum.

Kommunen byr på en rekke tilbud for den som ønsker en aktiv fritid. Fra eneboligen er det kort vei til lekeplass, kunstgressbane, idrettshall og ridesenter. Golfentusiasten kan legge turen til Klæbu golfklubbs 9-hulls golfbane. Vinterstid finner man skøytebane og skiløyper i området. Vassfjellet er Trondheimsregionens eneste alpinanlegg og ligger kun 11 min unna med bil.

Eneboligen har også nærhet til flotte tur- og friluftsområder som byr på god rekreasjon sommer som vinter. Et lite steinkast unna leder tursti deg innover i marka. Videre renner Nidelva tvers gjennom kommunen, mellom Tanum og Klæbu sentrum, og byr på godt ørretfiske.

Servicetilbud:
Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Krokstad kolonial, Coop Extra Klæbu, Bunnpris Klæbu og Bunnpris Sandmoen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har City Syd og Tillertorget et rikt og variert utvalg. Det er kort kjørevei til Trondheim sentrum med alt av bymessige fasiliteter.

Kollektivtilbudet i området består av buss. Nærmeste holdeplass er Tanemsmoen, som ligger ca. 5 min unna. Ved å benytte bil tar det ca. 15 min til Tiller og ca. 24 min til Trondheim sentrum.

Fra eneboligen er det gangavstand til Tanem oppvekstsenter med barnehage, klasser fra 1. ? 7. trinn og SFO. Videre er det 2,4 kilometer til Klæbu ungdomsskole og 9,7 km til Tiller videregående skole. Det er flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både kommunale og private barnehager.

Kort fortalt:

- Flott enebolig over tre plan
- Deler av 1.etg. er pr. d.d. utleid
- Garasje og stor gårdsplass
- Vidunderlig terrasse på 56 kvm
- Balkong ved vaskerommet
- Romslig tomt med plen og trær
- Nydelig utsikt over naturen
- Nytt gulv i de to øverste etasjene
- Skyvedørsgarderobe i gangen
- Kjøkken med mye skapplass
- Integrerte hvitevarer på kjøkkenet
- Det er god plass til spisebord
- Meget romslig stue med peisovn
- Store vinduer og strålende utsikt
- To stilrene bad, ett med badekar
- Badene pusset opp i 2014 og 2020
- Vaskerom med praktisk utgang
- Hele fem soverom, to med skap
- Walk-in closet på hovedsoverom
- Lagring i to boder og tre uteboder

Tomt
Eneboligen ligger høyt til på en romslig endetomt, pent opparbeidet med plen, trær, busker og diverse beplantning. Hagen byr på godt med boltreplass, og her er det rom for en rekke aktiviteter året rundt. Både huset og garasjen er malt utvendig i senere tid, mens taktekkingen ble skiftet i 2011.

Foran inngangen og garasjen finner man en stor, gruset gårdsplass med gode muligheter for parkering. Fra stuen er det utgang til en flott, delvis overbygget terrasse på ca. 56 kvm, som ble utvidet i 2015. Her er det nydelig utsikt over nærliggende natur- og jordbruksområder. Terrassen har utestikk og belysning.

Man kan enkelt innrede i ulike soner, og uteplassen innbyr til store, sosiale sammenkomster. Sommerdagene kan også nytes på en balkong utenfor vaskerommet og på en herlig terrasse ved utleiedelen. Balkongen er på ca. 9 kvm, og det er trapp ned til den fine hagen. Terrassen ved leiligheten har belysning, et areal på ca. 10,5 kvm og dør inn til en praktisk utebod.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
Primærrom:
1. etasje hoveddel: soverom, bad, vindfang, gang
1. etasje utleiedel: soverom, bad, vindfang, gange, stue, kjøkken.
2. etasje: Stue, kjøkken, soverom, bad, vaskerom.
Loft: 3 soverom, trapperom.
Sekundærrom:
1. etasje: 2 boder, utvendigbod, utvendig bod.
Loft: Bod.

Byggemåte
Enebolig er oppført i tre etasjer. Grunnmur er oppført i lecastein og bygningen er oppført på støpt plate på mark. Veggkonstruksjon er oppført i bindingsverk og er kledd med stående panel. Taket er et saltak og er tekket med metallplater. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med 2-lags isolerglass.

Primærrom
Primærrom: 223 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 244 kvm

Standard
1. etasje hoveddel
Soverom 1: Laminat på gulv og panelplater på vegger. Panel i himling.

Bad 1: Flis på gulv og flis på vegger. Takess og downlights i himling. Gulvvarme. Utstyrt med servant, servantskap, mekanisk avtrekk, veggmontert wc og bereder.

Vindfang: Flis på gulv, og panelplater og malt panel på vegger. Takess i himling. Gulvvarme.

Gang 1: Flis på gulv, og malt overflate og panelplater på vegger. Panel i himling. Gulvvarme.

Bod 1: Belegg på gulv, og panel og ubehandlet vegger. Takess i himling.
 
Utvendigbod: Teppe på gulv og malt overflate på vegger. Plater i himling.
 
1. etasje utleiedel
Stue: Laminat og flis på gulv, og malt glassfiberstrie på vegger. Panel i himling.

Kjøkken: Laminat på gulv, og malt overflate, malt panel og laminatplater på vegg over benk på vegger. Panel i himling. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen og opplegg for vaskemaskin.
 
Soverom 2: Laminat på gulv og malt tapet på vegger. Panel i himling.
 
Bad 2: Flis på gulv og flis på vegger. Takess i himling. Gulvvarme. Utstyrt med servant, servantskap, opplegg for vaskemaskin, wc og dusjkabinett.

Gang 2: Laminat på gulv og panelplater på vegger. Panel i himling.
 
Utvendig bod: Tregulv, og malt overflate og ubehandlet vegger.
 
Bod 2: Tregulv, og ubehandlet og malt overflate på vegger.
 
2. etasje
Stue: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Takess i himling. Vedovn. Utgang til terrasse.
 
Kjøkken: Laminat på gulv, og malt overflate og tapet på vegger. Panel og takess i himling. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen. Det er integrert stekovn, platetopp, mikroovn, oppvaskmaskin og kjøleskap.
 
Soverom: Laminat på gulv, og malt overflate og panel på vegger. Takess i himling. Garderobeskap.
 
Bad: Flis på gulv og flis på vegger. Malt overflate og downlights i himling. Gulvvarme. Utstyrt med servant, servantskap, mekanisk avtrekk, veggmontert wc, innfellbare dusjdører og badekar.
 
Vaskerom: Epoxy på gulv og malt overflate på vegger. Takess i himling. Utstyrt med opplegg for vaskemaskin, skyllekum og mekanisk avtrekk.
 
Loft
Soverom 1: Laminat på gulv og malt tapet på vegger. Malt panel i himling.
 
Soverom 2: Laminat på gulv og panelplater på vegger. Malt panel i himling.
 
Soverom 3: Laminat på gulv og panelplater på vegger. Malt panel i himling.
 
Trapperom: Parkett på gulv, og malt tapet og tapet på vegger. Malt panel i himling.
 
Bod: Laminat på gulv og ubehandlet vegger. Malt panel i himling.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse datert 25.06.1985.
Det foreligger byggetillatelse datert 08.07.1986 som omhandler garasje. For ordens skyld opplyses det at caport er kledd igjen, dette avviker fra tidligere brukstillatelse. Kjøper overtar ansvar og risiko tilknyttet avvik mellom byggetegninger og dagens løsning.

Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Oppvarming
Eneboligen oppvarmes elektrisk med en varmepumpe i trapperommet. Det er gulvvarme i vindfanget, i gangen og på badene. I tillegg er det en integrert peisovn i stuen. Det er mekanisk avtrekk fra kjøkken og bad i hoveddelen - ellers naturlig tilluft. En ny 300 liters varmtvannsbereder er plassert på badet i første etasje.

Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer, og det ble utført kontroll av elanlegget i 2020. I boligen er det skjulte rør for kabler til høyttalere og opphengt tv-løsning. Boligen har sentralstøvsuger med uttak i alle etasjer. Enkelte vinduer er skiftet i 2021, og på soverommet nede er det nytt vindu som er godkjent for rømning. Boligen har renner og nedløp fra 2011.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Kr. 34 212 pr. år 8 553,- termin nr 3 av 4 i 2021. Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 209 799,- Som sekundærbolig Kr. 4 355 275,-

Diverse
Takstmanns kommentar til areal:
Dagens bruk er ikke i samsvar med byggegodkjente tegninger. Dette gjelder blant annet etablering av egen utleiedel samt etablering av soverom og bad i 1.etasje hoveddel på opprinnelige bodareal. Benevnelse av rom er utført på bakgrunn av bruken på befaringstidspunktet. Det gjøres også oppmerksom på at bruksendring fra tilleggsdel (sekundærrom) til hoveddel (primærrom) er søknadspliktig. Innvendige ombygginger i dette tilfellet er ikke byggemeldt/godkjent til dagens bruk. Det er funnet avvik i forhold til dagslysflate. Soverom i 1.etasje hovedel mangler lysforhold da det er etablert terrasse over vinduer som skjermer for lysforholdene. Arealene på loft må ikke forveksles med netto gulvareal. Deler av arealet er ikke måleverdig på grunn av skråhimling / lav takhøyde. Kjøper overtar ansvar og risiko tilknyttet avvik mellom byggegodkjente tegninger og dagens planløsning.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Boligen fremstår som om den har en egen utleiedel (dvs. egen separat boenhet), men det gjøres oppmerksom på at denne ikke er omsøkt eller godkjent av kommunen. Evt. søknad om bruksendring skjer for kjøpers regning og risiko.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 290 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
146 250,- (Dokumentavgift)

162 270,- (Omkostninger totalt)

5 452 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon (forutsatt salgssum: 4 990 000,-) (Kr.50 000)

Tilrettelegging (Kr.15 000)

Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)

Visningshonorar (Kr.2 490)

Innhenting av grunnbok (Kr.1 250)

Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.3 405)

Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.200)

Markedspakke 3 (Kr.19 900)

Oppgjør (Kr.5 500)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
97-21-0272

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Nidaros Eiendomsmegling AS
EIE Trondheim
Org. nr:924448520
Heimdalsvegen 4
7080 Heimdal
Tlf: 73 20 02 10

Ansvarlig megler
Daniel Lanto
EIE Trondheim
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 93 85 30 70 / E-post: dal@eie.no


Saksbehandlere
Cicilie Gravseth Stene
EIE Trondheim
Kontorleder / Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Mob: 91 72 24 20 / E-post: cgs@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Sagtunet 9
For mer om objektet
Sagtunet 9

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: