Bilde 1 av Tiller-ringen 42Bilde 2 av Tiller-ringen 42
Digital salgsoppgave
Tiller-ringen 42

7092 Tiller • Trondheim kommune

Prisantydning

kr 6 490 000

Omkostninger: kr 178 500Totalpris: kr 6 668 500
Særdeles flott enebolig med moderne stil | Attraktivt og populært boligområde | Kjeller med muligheter | Garasje
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned salgsoppgaveVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
5 soverom
Primærrom (P-ROM)
164 m²
Bruksareal (BRA)
187 m²
Kommunale avgifter
kr 1 666 / Mnd
Prisantydning
kr 6 490 000
Omkostninger
kr 178 500
Totalpris
kr 6 668 500
Byggeår
1958
Tomt
Eiet tomt 748 m²
Oppdragsnummer
97230208
Visninger
Tirsdag 14. mai
17:00 - 17:45
Meld deg på visning
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 6 490 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 490 000,-)kr 162 250,-
Boligkjøperpakke Trygkr 15 050,-
  
Totalpris kr 6 668 500
Eiendom
Tiller-ringen 42, 7092 Tiller

Matrikkel
Gnr. 325 Bnr. 12 i Trondheim kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 0 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal):
- BRA-b (innglasset balkong):
- BRA-e (eksternt bruksareal):

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal):

Areal
Primærrom: 164 kvm, Bruksareal: 187 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
5

Byggeår
1958

Tomt
Eiet tomt 748 kvm

Prisantydning
6 490 000

Tilstandsrapport
Utdrag fra Tilstandsrapporten fra takstmann:

Bygningsdeler med TG3:
Innvendig > Trapp kjeller
Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Det er ikke montert rekkverk.
Trapp til kjeller mangler håndløper og rekkverk. Kostnadsestimat: Under 10 000.

Bygningsdeler med TG2:

Utvendig > Taktekking
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekkingen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på undertak.

Utvendig > Nedløp og beslag
Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på renner/nedløp/beslag. Det er ikke etablert snøfangere, dette bør gjøres ved bytte av taktekking. de fleste nedløpsrør slipper vannet på bakken ved grunnmur.

Utvendig > Veggkonstruksjon
Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Videre anmerkes det at kledningen ikke er etablert i luftet utførelse. Museklosser mellom underbord tetter ut mot over bord slik at tilstrekkelig ventilering ikke oppnås. Dette er ugunstig da eventuell fukt som kan oppstå i veggen på grunn av inndriv av nedbør og eventuell kondensering, for sen uttørking med påfølgende fare for fuktskade i veggen.

Utvendig > Vinduer
Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket. Det er påvist noen glassruter som er punktert eller sprukne. Det kan ved visuell besiktigelse se ut som at vindu på hovedsoverom i 2 etg er punktert da det er noe som ligger inne i glasset. Ingen tegn til kondens på befaringsdagen.

Utvendig > Ytterdør 1 kjeller
Det er påvist utetthet/åpning mellom dørblad og dørkarm. Dvs. at kald trekk kan oppstå. Det er registrert skjevhet i dør som gjør at det er åpning mellom karm og dør.

Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Det er ikke foretatt radonmålinger, det anbefales for egen helse og sikkerhet og utføre radonmålinger og tiltak mot radon, men det er ikke et krav om boligen ikke brukes til utleie.

Innvendig > Pipe og ildsted
Det er påvist brennbart materiale nærmere enn 300 mm fra sotluke/feieluke. Sotluke er i kjeller og den er for nært vegg mot soverom i kjeller.

Innvendig > Innvendige trapper
Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Trapp til 2 etasje mangler håndløper på vegg, rekkverk tilfredsstiller ikke dagens krav. Kostnadsestimat: Under 10.000.

Innvendig > Andre innvendige forhold
Det er avvik: Selger opplyser om at det er registrert maur i yttergang. Selger opplyser om at det er sprayet og satt feller, og har ikke sett maur siden. Undertegnede har ikke registrert maur på befaringsdagen.

Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad
Det er påvist andre avvik: Det registreres hull og skader etter tidligere installasjoner. Tettesjikt har oppnådd over halvparten av forventet levetid.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad
Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er ikke tilstrekkelig fall i henhold til dagens forskrift.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad
Det er påvist andre avvik: Nytt vinylbelegg har ikke forskriftsmessig overgang gulv/vegg. Dette gjør at tettesjiktet er usikkert.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank
Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år Varmtvannsberederen har oppnådd forventet levetid og utbytting av denne må påregnes på sikt.

Tomteforhold > Drenering 
Det mangler, eller på grunn av alder er det sannsynlig at det mangler, utvendig fuktsikring av grunnmuren ved kjeller/underetasje. Boligen har delvis drenering på lang vegg mot nord, registreres at de fleste nedløpsrør ikke går ned til drenering og takvann blir liggende på tomten.

Tomteforhold > Terrengforhold
Det er påvist områder på eiendommen med stående vann. Det er påvist dårlig eller flatt fall inn mot grunnmur og muligheter for større vannansamlinger. Det registreres en del overflatevann på plen og dårlig fall på øvreside av bolig.

Se også Tilstandsrapporten vedlagt salgsoppgave. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med denne.

Totalpris inkl. omkostninger
kr 6 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke Tryg)
kr 162 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 490 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 178 500,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 668 500,- (Totalpris inkl omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 19 984 pr. år Innbetalt Kr. 4 996,- termin nr 2 av 4 i 2023. Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.

Eier
Ronny Dahl Thu Van Miriam Thi Huynh

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling ved Daniel Lanto har gleden av å presentere Tiller-Ringen 42 - En særdeles flott og innbydende enebolig i et populært boligområde.

Eneboligen har en tilbaketrukket beliggenhet med en solrik tomt. Huset har et luksuriøst uttrykk og holder en gjennomgående god standard. Store vindusflater og romslige oppholdsrom gir en behagelig romopplevelse. Det er gjort tidsriktige material- og fargevalg. Over tre etasjer finner du blant annet to baderom, toalettrom, to stuer, eget kjøkken og 5* soverom.

Området har en sentral beliggenhet med kort vei til både skoler, barnehage, bussholdeplass og servicefasiliteter. Det er gode tur- og rekreasjonsmuligheter.


Merk deg dette:
  • God planløsning
  • Moderne kjøkken fra 2020
  • 2 stuer
  • Flotte uteområder
  • Garasje
  • Kort vei til skoler og barnehage

Velkommen!

Parkering
Boligen har plass til parkering i garasje og på tomt.

Beliggenhet
Eiendommen ligger fint plassert i et attraktivt og familievennlig boligområde på Tiller i Trondheim kommune. Fra eiendommen er det gangavstand til Hårstad barneskole, Rosten barne- og ungdomsskole og Tiller videregående skole. Det ligger flere barnehager og videregående skoler i nærområdet.

Kollektivtilbudet på Tiller består av buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Koieflata som ligger ca. 300 meter fra boligen. Det er ca. 4,6 km til Heimdal stasjon. Tiller IL har et bredt og aktivt idrettsmiljø med god idrettskultur og fine fasiliteter. Her er det blant annet satsning innen fotball, håndball, ishockey, skyting og ski. Det er kort vei til lekeplass og kunstgressbane.

Eiendommen ligger rett ved flotte fritidsområder i idylliske Tillerskogen, der populære turløyper og flott lysløype byr på gode rekreasjonsmuligheter til fots og på sykkel, eller på ski i vintersesongen. Nidelva renner også gjennom nærområdet, noe som gir muligheter for fiske.

Rema 1000 og Coop Extra Tiller er nærmeste dagligvare. City Syd, Midt-Norges største kjøpesenter, ligger i gangavstand og har bl.a. apotek, vinmonopol og flere spisesteder. Ved kjøpesenteret ligger også store varehus som XXL, Elkjøp og Plantasjen. I tillegg ligger Trondheim sentrum godt innen rekkevidde.

Tomt
Eiet tomt, 748 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
Primærrom:
1.etasje: Vf, kjøkken, stue, gang med trapp og bad.
2.etasje: Gang med trapp og tre soverom.
Kjeller: Gang med trapp, to soverom, toalettrom, bad, teknisk rom og uinnredet kjellerrom.

Sekundærrom:
Kjeller: uinnredet kjellerrom og teknisk rom.

Byggemåte
Grunnmur er oppført i betong stein og støpt betong. Veggkonstruksjon er oppført i en trekonstruksjon, utvendig kledd med liggende trekledning. Taket er et saltak tekket med takstein. Etasjeskille er et trebjelkelag og vinduer med 2-lags. Boligen er delvis drenering, grunnmursplast er synlig på lang vegg mot nord, det er ikke montert topplist.

Garasjen er oppført i bindingsverk i tre, kledd med liggende trekledning over murt grunnmur av lecastein. Taket er et saltak tekket
med takstein. Garasjen er på ca. 24 kvm.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport.
For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 164 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
1.etasje: Vf, kjøkken, stue, gang med trapp og bad. 2.etasje: Gang med trapp og tre soverom.
Kjeller: Gang med trapp, to soverom, toalettrom, bad, teknisk rom og uinnredet kjellerrom.

Bruksareal
Bruksareal: 187 kvm

Standard
1. ETASJE
Entré
Innbydende entré med flislagte gulv og malte flater på vegger. Malt flate i tak. Rommet er malt i en behagelig og nøytral tone, som er med på å gi et positivt førsteinntrykk av boligen. Praktisk skyvedørsgarderobe med speilfronter gir godt med oppbevaringsplass.

Stue
Delikat stue med moderne trekk. Stuen har laminat på gulv, malte flater på vegger og i tak. Peis og varmepumpe som varmekilde. Rommet følger boligens øvrige tidsriktige fargevalg og får godt med lys fra flere, store vindusflater. Mot kvelden får du god belysning fra downlights i himlingen. Stuens utforming gjør den enkel å møblere i flere soner. Det er god plass til både sofa- og spisegruppe med tilhørende møblement. En flott peis i moderne utførelse komplimenterer rommet. Ved peisen er det også en innfelt hylle med plass til ved.

Terrasse
I første etasje finner du en flott terrasse på hele 18 kvm. Her er det rikelig med plass til utendørs sittegrupper. Det er hyggelig utsikt mot eiendommens grønne hage.

Kjøkken
Boligen har et moderne kjøkken med innredning fra 2020. Innredningen består av over- og underskap med eikefiner fronter og folierte skrog. Benkeplate er av typen corian med nedsenket oppvaskkum. Det er gjort valg i tråd med nyere trender når det kommer til hylle-løsning i stedet for fulle overskap. Dette gir et mer åpent og luftig kjøkken, uten at man mister nødvendig lagringsplass. En praktisk L-utforming gir rikelig med oppbevaringsmuligheter i både skuffer og skap. Kjøkkenet har et pent flislagt gulv, malte flater på vegger. Malt flate i tak. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer og av utstyr finner du oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp og kaffemaskin. Downlights i himling gir godt med belysning, sammen med lys under hylleløsning og lys i vindu.

TV-stue
I første etasje finner du også en romslig TV-stue. Rommet følger boligens øvrige stil- og materialvalg. Det er også downlights i himlingen. TV-stuen har god plass til sofagruppe og tilhørende mediemøblement.

Baderom
Moderne baderom med et flott materialvalg. Det er lagt delikate fliser på både gulv og vegger, det er malte flater i tak. Badet er utstyrt med en flott innredning med glatte fronter. Baderomsinnredningen har en heldekkende servant og to armaturer med ettgreps håndtak. Speil montert på vegg har integrert belysning. Dette sammen med downlights gir gode lysforhold på badet. For øvrig byr rommet på vegghengt toalett, mekanisk avtrekk og opplegg for vaskemaskin. Badet har gulvvarme som varmekilde. Dusjhjørne med regndusj og hånddusj. Det er godt med oppbevaringsmuligheter i flere skap og hylleløsninger. Vaskemaskinen og tørketrommelen ligger praktisk tilbaketrukket i egen del av rommet, delvis adskilt med vegg.

Trapperom
Trapperom med laminat på gulv, malte flater på vegger og malte flater i tak. Rommet har en god takhøyde. Det er lagt teppe i trappen.

2. ETASJE
I andre etasje finner du tre soverom av god størrelse, hvor alle har plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeløsning m.m.  Etasjen består ellers av gang. Soverom 3 har plassbygd skapløsning. I andre etasje er det gulv av laminat og teppe. Veggene har trepanel og malte plater. Innvendige tak har malte plater og trepanel.

UNDERETASJE
Soverom
I underetasjen finner du to soverom av god størrelse. Det er god plass til seng, nattbord og garderobeløsning. Det største soverommet har utgang fra boligen. Soverommene har laminat på gulv og malte plater/flater på vegg. Malt flate i tak. For mer informasjon om lovlighet viser vi til punktet "ferdigattest og midlertidig brukstillatelse".

Baderom & Toalett
Etasjen byr på separat baderom og toalett. Baderommet har belegg på gulv og flis på vegger. Malt panel i tak. Badet har moderne trekk med både flott innredning med heldekkende servant og ettgreps armatur. Det er montert speilskap på vegg. Dusjnisje med regndusj og hånddusj. Mekanisk avtrekk .

Toalettrommet har flis på gulv, brystpanel og malte flater på vegg. Malt panel i tak. Gulvstående toalett.

Teknisk rom
Flis på gulv, malt betong og malt panel på vegg. Malt panel i tak.

Uinnredet kjellerrom
Betong på gulv, ukledde vegger og tak med isolasjon.

Gang med trapp
I gangen finner du laminat på gulv, malt betong og malte plater på vegger. Malt flate i tak. Panelovn som  varmekilde.

ØVRIG INFORMASJON FRA TILSTANDSRAPPORTEN
Tekniske installasjoner
Synlige innvendige vannledninger er av kobber. Synlige avløpsrør er av plast. Boligen har naturlig ventilasjon, mekanisk avtrekk på kjøkken og
elektrisk styrt vifte på bad. Varmtvannstanken er på ca 200 liter og datert 1996. Varmtvannsbereder er tilkoblet stikk kontakt på vegg.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport. For informasjon om lovlighet viser vi til punktet "ferdigattest og midlertidig brukstillatelse" i prospektet og "lovlighet" i vedlagte rapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen. Det foreligger derimot melding om mindre byggearbeider datert 27.08.1991. Arbeidene gjaldt tilbygg og det fulgte med tegninger. Det foreligger også en godkjent byggesøknad for tilbygg og rehabilitering med tegninger, datert 28.12.1996. Det foreligger også godkjent melding om mindre byggearbeid datert 27.10.1998. Byggearbeidet gjaldt et tilbygg og tegningene ligger vedlagt i dokumentet megler mottok.

Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.
De siste tegningene og dokumentene er fra 27.10.1998 - det vil si etter overnevnte bestemmelser trådte inn.

I vurderingen av de byggegodkjente tegningene har vi sammenlignet dagens løsning mot tegningene fra 1998. Disse er de nyeste. Det er flere avvik.

I 1. etasje kan man fra de opprinnelige tegningene se at det som i dag er trapperom var soverom. Trappen var opprinnelig i TV-stuen. Dette er altså endret. Dør til bad er flyttet fra TV-stue til dagens trapperom. I den forbindelse er også vegg mellom bad og kjøkken rettet opp. Det var opprinnelig tegnet et "innhuk" der for å komme til badet. Terrassen er også etablert i nyere tid.

I 2. etasje var det opprinnelig tegnet inn 1 soverom og 2 rom uten navn. Romløsningen har nå 3 soverom og to sammenhengende ganger. Det foreligger ingen informasjon om hva 2 av rommene opprinnelig var godkjent som og om det er utført en bruksendring. Det rommet som i dag er på 13 kvm kan sees å være utvidet fra 9kvm, med noe som opprinnelig har vært ubrukt s-areal (muligens). I så tilfelle er dette en søknadspliktig bruksendring. Soverom på 8,5 kvm er utvidet ved å ta av opprinnelig gang (rom uten navn), dersom dette var p-areal (ukjent for megler) er ikke dette søknadspliktig.

I tegningene fra 1998 har ikke rommene i underetasjen benevnelse og megler har derfor sammenlignet kjelleren med tegning fra 1996. Kjelleren har i 1998 og 1996 samme planløsning. I 1996 ble rommene merket som bad, wc, vaskerom, soverom, bod og gang. I 1998 kan man derimot se at soverommet har fått en dør ut. Dagens løsning avviker fra disse tegningene, da det som var bod opprinnelig nå har blitt et ekstra soverom. Denne endringen er ikke omsøkt og er søknadspliktig. Vaskerom er blitt teknisk rom. I tilknytningen til vaskerommet er det etablert et uinnredet rom på 20 kvm ved å utvide etasjen. Dette er ikke omsøkt eller godkjent hos kommunen.

Vi gjør oppmerksom på at man kan få pålegg om retting/tilbakeføring ved ulovlige tiltak og at kjøper overtar ansvar for alle overnevnte forhold. Kjøper overtar boligen i den stand den er på visning med tilhørende ansvar. Kun tegningene fra 1998 følger vedlagt i salgsoppgaven, men øvrige kan fås ved henvendelse til megler.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget. Det er i forbindelse med renovering i 2020 lagt opp nytt elektrisk anlegg i 1 og 2 etasje. Selger opplyser at det foreligger samsvarserklæring på arbeid utført av Elkul Elektro AS.

Etter forenklet vurdering er det elektriske anlegget gitt TG1.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Elektrisk, varmepumpe og ved.
Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 19 984 pr. år Innbetalt Kr. 4 996,- termin nr 2 av 4 i 2023. Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.
Det ble fakturert kr 4 996,- Termin nr 2 av 4 i 2023.

Forsikring med polisenummer
Eika

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 424 809,- Som sekundærbolig Kr. 5 129 313,-

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Annet
Vi gjør oppmerksom på at deler av eiendommen er blitt skilt ut i 2023. Vedlagte kart er oppdatert etter dette. Ved spørsmål konferer megler.

Utdrag fra selgers egenerklæringsskjema

Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Ja, både faglært og ufaglært/egeninnsats. DS Rør og Varme AS org nr: 915533965. Byttet linoleum på bad i kjeller. Nytt dekke lagt oppå gammelt linoleumsgulv. Dugnad av faglært Byttet flis på gulv toalett. Ny flis lagt oppå gammel flis. Byttet innredning bad kjeller. DS Rør og Varme AS. Byttet dusjarmatur og dusjvegger i kjeller. DS Rør og Varme AS Byttet toalett i kjeller. DS Rør og Varme AS

Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp?
Ja, kun faglært. DS Rør og Varme AS org nr: 915533965. Etablert utvendig stoppekran for vann inn til huset, da dette ikke eksisterte fra før.

Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller?
Ja. Har vært litt fukt på vegg i tilbygg under veldig regnvær. Dette var tiltenkt drenering når trappeløp/inngangsparti skulle fornyes. Dette er ikke gjort.

Kjenner du til om det er/har vært insekter/skadedyr i boligen som f.eks. rotter, mus, maur eller lignende?
Ja. Har sett noen maur på kjøkken.

Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, kun av ufaglært/egeninnsats. Bygd tilbygg med terrasse på taket.

Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, både av faglært og ufaglært/egeninnsats. Elkul Elektro AS org.nr.: 942292937. Byttet noen sikringer samt lagt ny strøm fra sikringsskap til tilbygg. Elkul Elektro AS Lagt opp noe strøm synlig/på-vegg i kjeller etter nye vegger er lagt. Dugnad Elektriker.

Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
Ja. Har dokumentasjon på arbeid utført av Elkul Elektro AS.

Kjenner du til om ufaglærte har utført arbeider som normalt bør utføres av faglærte personer utover det som er nevnt tidligere (f.eks. på drenering, murerarbeid, tømrerarbeid etc.)?
Nei. Bod med Terrasse.

Kjenner du til forslag til- eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller eiendommens omgivelser?
Ja. Det skal bygges bolig på tomt på nedsiden av huset.

Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut kjeller eller loft eller andre deler av boligen?
Ja. Bygget ut kjeller med bod og takterrasse.

For mer informasjon, se vedlagt egenerklæring.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Følgende tinglyste heftelser følger eiendommen:
2001/2206-1/107  Erklæring/avtale  
05.02.2001 
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:325 Bnr:6  
Rett til tilkobling til privat kloakkledning m.m.
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2023/916669-2/200  Bestemmelse om vann/kloakk  
28.08.2023 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra:TRONDHEIM KOMMUNE  
Org.nr: 942110464
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:325 Bnr:240  
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
 
2023/916669-5/200  Bestemmelse om adkomstrett  
28.08.2023 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra:TRONDHEIM KOMMUNE  
Org.nr: 942110464
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:325 Bnr:240  
Adkomstrett med motorisert kjøretøy
 
2023/916669-8/200  Bestemmelse om vannledning  
28.08.2023 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra:TRONDHEIM KOMMUNE  
Org.nr: 942110464
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:325 Bnr:11  
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:325 Bnr:16  
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder denne registerenheten med flere

Følgende tinglyste rettigheter følger eiendommen:
2000/12633-1/107  Erklæring/avtale  
24.07.2000 
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:325 Bnr:8 
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:325 Bnr:11  
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:325 Bnr:12  
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:325 Bnr:16  
Bestemmelse om kloakkledning og vedlikehold
Gjelder denne registerenheten med flere
Rettigheter på 5001-325/240

2023/916669-1/200  Bestemmelse om vann/kloakk  
28.08.2023 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra:TRONDHEIM KOMMUNE  
Org.nr: 942110464
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:325 Bnr:12  
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Rettigheter på 5001-325/4, 5001-325/239


2023/916669-3/200  Bestemmelse om adkomstrett  
28.08.2023 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra:TRONDHEIM KOMMUNE  
Org.nr: 942110464
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:325 Bnr:12  
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:325 Bnr:240  
Gjelder denne registerenheten med flere
Rettigheter på 5001-325/240

2023/916669-4/200  Bestemmelse om adkomstrett  
28.08.2023 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra:TRONDHEIM KOMMUNE  
Org.nr: 942110464
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:325 Bnr:12  
Rettigheter på 5001-325/240

2023/916669-6/200  Bestemmelse om adkomstrett  
28.08.2023 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra:TRONDHEIM KOMMUNE  
Org.nr: 942110464
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:325 Bnr:12  
Adkomstrett med motorisert kjøretøy
Rettigheter på 5001-325/11, 5001-325/16

2023/916669-7/200  Bestemmelse om vann/kloakk  
28.08.2023 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra:TRONDHEIM KOMMUNE  
Org.nr: 942110464
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:325 Bnr:12  
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:325 Bnr:240  
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder denne registerenheten med flere



Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Vi gjør oppmerksom på at det foreligger en tinglyst adkomstrett for nabotomten. Konferer megler ved spørsmål.

Regulering
Eiendommen ligger i et område avsatt til boligbebyggelse - nåværende i kommuneplanens arealdel for 2012-2024. Eiendommen er regulert til bolig etter reguleringsplan r0243.

Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Selger opplyser at tomten på nedsiden av boligen er skilt ut fra denne eiendommen og at bygging kan forekomme i fremtiden. Se vedlagt situasjonsplan.
Vedlagt i salgsoppgaven finner du planskisser kun til info for kommunen. Dette er kun arealoversikt for kommunen og ikke en byggesøknad. Erklæringer gjeldende dette ligger også i salgsoppgaven.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 6 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke Tryg)
kr 162 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 490 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 178 500,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 668 500,- (Totalpris inkl omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon (forutsatt salgssum: 7 390 000,-) (Kr.51 414)

Tilrettelegging (Kr.15 000)

Visningshonorar (Kr.2 690)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
97-23-0208

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Nidaros-Eiendomsmegling AS
EIE Heimdal
Org. nr:930815551
Heimdalsvegen 4
7080 Heimdal
Tlf: 73 20 02 10

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Daniel Lanto

Saksbehandlere
Daniel Lanto
EIE Heimdal
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 93 85 30 70 / E-post: dal@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Tiller-ringen 42
For mer om objektet
Tiller-ringen 42

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: