Bilde 1 av Håkon Magnussons gate 1BBilde 2 av Håkon Magnussons gate 1B
Digital salgsoppgave
Håkon Magnussons gate 1B

7041 Trondheim • Trondheim kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Delikat & attraktiv 2-roms selveier fra 2006 med balkong, garasjeplass & smart planløsning. Sentralt & rolig område.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
90
Antall soverom
1 soverom
Etasje
4
Primærrom (P-ROM)
38 m²
Bruksareal (BRA)
38 m²
Fellesutgifter
kr 2 126 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 863 / Mnd
Prisantydning
kr 2 750 000
Omkostninger
kr 85 890
Totalpris
kr 2 835 890
Fellesformue
kr 14 368
Byggeår
2006
Tomt
Eiet tomt m²
Oppdragsnummer
97220165
card-default

Rune Hallan

Eiendomsmegler MNEF
Les om Rune
Prisantydningkr 2 750 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 76 870,-
  
Totalpris kr 2 835 890
Eiendom
Håkon Magnussons gate 1B, 7041 Trondheim, Etasje: 4

Matrikkel
Gnr. 414 Bnr. 397 Snr. 90 i Trondheim kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 38 kvm, Bruksareal: 38 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
2006

Tomt
Eiet tomt, eid av sameiet.

Prisantydning
2 750 000

Tilstandsrapport
Bygningsdeler med TG2:

Bad:
Sanitærutstyr/innredning: Drenering fra innebygget toalettsisterne er ikke registrert. Vanninstallasjonen er ikke utført slik at eventuelt lekkasjevann raskt blir synliggjort. Overflater gulv: Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Fliser med bom kan løsne. Årsaken er ukjent. Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Det er ikke observert synlige skader, men membran er vurdert til å ha en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. Tilstand/tettefunksjon er ukjent.
Fukt i tilliggende konstruksjoner: Det er ikke praktisk mulig å gjennomføre fuktmåling/hulltaking grunnet våtsonens plassering. Tilstanden inne i konstruksjonen er ikke kjent.

Kjøkken:
Overflater gulv: Gulvets overflatemateriale er slitt/aldringspreget. Forholdet er av estetisk karakter.
Innredning: Tegn til svelleskader på benkeplate. Forholdet er av estetisk karakter.

Øvrige rom:
Overflater gulv: Gulvets overflatemateriale er slitt/aldringspreget. Forholdet er av estetisk karakter.
Innerdører: Enkelte innerdører bærer preg av skader/slitasje(soverom). Forholdet er av estetisk karakter.

Tekniske anlegg, VVS anlegg:
Hovedstoppekran Innvendig stoppekran er lite tilgjengelig.

Se også Tilstandsrapporten vedlagt salgsoppgave. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med denne.

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesformue: kr. 14 368,- pr. 06.05.22

Totalpris inkl. omkostninger
kr 2 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 76 870,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 78 240,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 2 828 240,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 2 835 890,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 2 126,- pr. mnd.

Kommunale avgifter
Kr. 10 352 pr. år kr 2 588,- pr. termin nr. 1 av 4 i 2022.

Eier
Stine Therese Sjo

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling ved Rune Hallan har gleden av å presentere Håkon Magnussons gate 1B - Attraktiv 3-roms selveierleilighet fra 2006 - perfekt for deg som er student, førstegangskjøper eller ønsker å bo urbant. Sentral beliggenhet med gangavstand til alt man måtte trenge som turområder, kjøpesenter, treningssenter og kollektivtransport.

Merk deg dette:
- Sentral beliggenhet på Lade med gangavstand til Solsiden
- Perfekt for studenter, kort avstand til flere studiesteder
- Fin balkong med adkomst fra soverom
- Velutstyrt kjøkken fra 2006
- Badet har downlights og gulvvarme
- Oppvarming med fjernvarme - Herlig takhøyde
- Lave felleskostnader med kabel-tv/internett inkl.
- Det følger med parkeringsplass med elbillader
- Lyst og fint soverom med garderobeskap
- Leiligheten kan selges med møbler og innbo
- Heis i bygget, sykkelbod og egen bod i kjeller
- To mulige innganger, den ene med automatiske dører
- Dagligvarebutikk rett ved leiligheten
- City Lade og Lade Torget i umiddelbar nærhet

Velkommen til visning!

Parkering
Bruksretten til parkeringsplass følger boligseksjonen.

Beliggenhet
Lade er ansett som et svært attraktivt område da den ligger utenfor sentrumskjernen, men allikevel med gangavstand til det meste. Leiligheten ligger i et populært område i en bydel som har vært i stor utvikling de seneste årene. Det er og har vært høy boligbyggingsaktivitet gjennom flere store prosjekter og ulike utbyggere, utvidelse av Lade idrettsarena og etablering av større kjøpesentre, butikker og spisesteder. Lade er også kjent for nærheten til fjorden, store grøntområder og rolige omgivelser.

Nærmeste dagligvarebutikk er Bunnpris som ligger rett ovenfor sameiet. Ytterligere utvalg av butikker og servicefunksjoner finnes ved kjøpesentrene Ladetorget, City Lade og Lade Arena. Ved Ladetorget finnes det en større Rema 1000 med post i butikk, apotek, blomsterbutikk, bakeri og spisestedet Kompis. Kjøpesenteret City Lade inneholder nærmere 100 butikker med blant annet Vinmonopol, apotek, Coop Obs! Hypermarked, Coop Obs! Bygg og en rekke spisesteder. Lade Arena tilbyr flere store møbel-, elektro- og sportsbutikker.

På Lade er man omgitt av flere store friarealer, parkområder og herlige turmuligheter langs fjorden. Rett ovenfor sameiet ligger Sirkusparken som er et populært samlingssted for beboerne i området. Parken har en spennende utførelse med vannløp, kreative lekestativ, stier og sittegrupper.

Lade er dessuten kjent for sine store, flotte idrettsarenaer. Idrettsanlegget er byens største arena for fotballaktivitet. Her er det i dag flere store fotballbaner, to håndballbaner, samt bane for amerikansk fotball, rugby og lacrosse. Det lokale idrettslaget er SK Trygg/Lade som i dag har ca. 1 100 medlemmer. Idrettslaget har fokus på allsidig idrett og kan tilby aktiviteter som fotball, håndball, innebandy, basketball og allidrett.

I idylliske omgivelser langs fjorden slynger Ladestien seg fra Ladehammeren til Grilstadfjæra. Langs stien ligger flere av byens fineste badeplasser, parkområder og ballplasser, samt serveringsstedene Ladekaia, Sponhuset og Flipper. Stien har sin sjarm året rundt og passer meget godt til flere formål, enten man ønsker å gå en søndagstur eller legge ut på en lengre løpetur.

På Lade skjer det stadig ulike arrangementer og tilbud innenfor kultur. På Ringve museum presenteres en historisk reise i musikkens verden, og museet er omkranset av Ringve botaniske hage. Lade kan også by på restauranten Credo og Finnes kafé på Lilleby samt E.C. Dahls Pub og kjøkken ved kaiområdet nedenfor Ladehammeren.

Adressen sogner til Lade barne- og ungdomsskole som sto klar med nytt skolebygg høsten 2018 på den samme tomten som den tidligere skolen var oppført. I tilknytting til skolen er det også oppført en ny idrettshall. I nærområdet er det flere barnehager og de som ligger i nærmest omkrets er Lade barnehager, Korsvika barnehage og Marihøna familiebarnehage.

Innenfor sykkelavstand ligger flere av byens studiesteder som Dronning Maud som er nærmeste høyskole, NTNU med fakultetene på Gløshaugen, Kalvskinnet og Elgeseter, Handelshøyskolen BI på Pirsenteret og Høyskolen i Kristiania ved Bakke Bru.

Nærmeste bussholdeplass, Harald Hårfagres gate, ligger kun ca. 210 meter fra boligen. Her passerer bussrute 2 med hyppige avganger mot City Lade, Ingemann Torps veg og Lade Arena. Fra bussholderplassen bruker bussen i underkant av ti minutter inn til sentrumskjernen. Det går også buss fra Lade gård som kjører mot Ringve Museum. I motsatt retning dekker den resten av Lade før den kjører i retning Strindheim. Til Lilleby togstasjon er det ca. ti minutters gange og her stopper både lokal- og regiontog.

Tomt
Felles tomt for sameiet opparbeidet med asfaltert vei, belegningsstein, diverse beplantninger, plenareal, støpte veier og trapper, diverse støttemurer og biloppstillingsplass.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
Leiligheten består av: Entre, stue, kjøkken, soverom og bad. Utgang fra soverom til balkong.

Byggemåte
Grunnmur og bærende konstruksjoner i hovedsak av betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Yttervegger av betong/trekonstruksjoner. Utvendige fasader av  murpuss. Etasjeskillere av betong. Flatt tak (ikke besiktiget). Leiligheten har entrédør med brannklasse B30 og lydklasse db35. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass.

Primærrom
Primærrom: 38 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 38 kvm

Boder
Leiligheten disponerer 1 bod i kjeller oppmålt til ca 3 m2.

Standard
Bad: Baderom fra byggeår. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Nedsenket himling med downlights. Gulvstående servantinnredning med dører. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil  med overlys og stikkontakt over servant. Vegghengt møblement ved speil. Dusjhjørne med dører. Vegghengt dusjarmatur. Vegghengt toalett. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekk med ventil i himling. Opplegg for vaskemaskin.

Kjøkken: Huseby kjøkkeninnredning. Innredningen er fra byggeår. Innredning med glatte fronter. Benkeplate av laminat. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kjøkkenarmatur. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over  kjøkkenbenk. Integrert stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Frittstående kjøleskap med fryser. Ventilator i overskap som drives av separat. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Gulvflater belagt med parkett. Vegg og himlingsflater i malte flater. Laminert plate mellom kjøkkenbenk og overskap.

Øvrige rom: Gulvflater belagt med parkett. Vegg- og himlingsflater i malte flater. Glatte innerdører. Naturlig ventilasjon via ventiler. Oppvarming med radiatorer.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 19.11.2007.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Elektrisk og fjernvarme.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Kr. 10 352 pr. år kr 2 588,- pr. termin nr. 1 av 4 i 2022.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 126,- pr.mnd.
Kollektiv avtale med Telenor, parkering, vaktmestertjeneste, fjernvarme, vask av fellesareal og løpende drift.

Herav:
Felleskostnad driftsdel: 1 658,-
Tillegg elektroniske fellesavtaler: 451,-
Parkering: 17,-

Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra eierseksjonssameiet etc. kan medføre en økning i felleskostnadene. Det er normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Årsregnskap
Driftsinntekter i 2021 var tilsammen 4 382 091,-
Driftskostnader i 2021 var tilsammen 3 878 901,-
Årsresultatet i 2021 var tilsammen 504 804,-

Forsikring med polisenummer
If Skadeforsikring Nuf Polisenummer: SP616163

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020: Som primærbolig Kr. 562 677,- Som sekundærbolig Kr. 2 025 637,-

Sameie
Sameie: Eierseksjonssameiet Ladeporten, Orgnr: 989912690

Forretningsfører
TOBB

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt iht. husordensreglene.

Diverse
Det er pliktig medlemskap i velforening. Kontingentet er inkl. i felleskostnadene.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd.
1983/9757-1/107  Bestemmelse om bebyggelse  
06.06.1983 
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:414 Bnr:398  
Gjelder tilbygg i en avstand av 4 m m.v.
Overført fra: 5001-414/397
Gjelder denne registerenheten med flere

1987/24472-1/107  Bestemmelse om bebyggelse  
02.10.1987 
Rett for Sameiet Håkon Magnussonsgt. 3 til å føre opp
bygning nørmere enn 4 m fra felles tomtegrense m.v.
Overført fra: 5001-414/397
Gjelder denne registerenheten med flere

2006/18860-2/107  Erklæring/avtale  
21.08.2006 
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 5001-414/397
Gjelder denne registerenheten med flere

2006/20809-1/107  Erklæring/avtale  
14.09.2006 
Pliktig medlemskap i velforening m.v.
Gjelder denne registerenheten med flere

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Eiendommen er regulert til bybebyggelse og i reguleringsplan.

Det er igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen med planId og plannavn:
- r20210055 Ladebekken 25
- r20220011 Håkon Magnussons gate 9
- k20110088 Lade og Leangen

Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 2 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 76 870,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 78 240,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 2 828 240,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 2 835 890,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Provisjon (forutsatt salgssum: 0,-) (Kr.15 000)

Tilrettelegging (Kr.15 000)

Visningshonorar (Kr.2 490)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
97-22-0165

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.
Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Nidaros Eiendomsmegling AS
EIE Trondheim
Org. nr:924448520
Heimdalsvegen 4
7080 Heimdal
Tlf: 73 20 02 10

Ansvarlig megler
Rune Hallan
EIE Trondheim
Eiendomsmegler MNEF
Mob: 91 89 55 59 / E-post: rh@eie.no

Saksbehandlere
Cicilie Gravseth Stene
EIE Trondheim
Kontorleder / Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Mob: 91 72 24 20 / E-post: cgs@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Håkon Magnussons gate 1B
For mer om objektet
Håkon Magnussons gate 1B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: