Bilde 1 av Harry Borthens vei 11Bilde 2 av Harry Borthens vei 11
Digital salgsoppgave
Harry Borthens vei 11

7040 Trondheim • Trondheim kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

LADE - Romslig 3-roms i 4. etg. - Sol - Utsikt - Innglasset balkong - Heis - Vedfyring - Lav andel fellesgjeld
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
2 soverom
Etasje
4
Primærrom (P-ROM)
70 m²
Bruksareal (BRA)
81 m²
Fellesutgifter
kr 4 226 / Mnd
Prisantydning
kr 3 190 000
Omkostninger
kr 8 010
Fellesgjeld
kr 84 299
Totalpris
kr 3 282 309
Fellesformue
kr 16 173
Byggeår
1960
Tomt
Festet tomt m²
Oppdragsnummer
97220172
card-default

Rune Hallan

Eiendomsmegler MNEF
Les om Rune
Prisantydningkr 3 190 000,-
Fellesgjeldkr 84 299,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 3 282 309
Eiendom
Harry Borthens vei 11, 7040 Trondheim, Etasje: 4

Matrikkel
Andelsnr. 16 Orgnr. 964918457 i Trondheim kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 81 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1960

Tomt
Bygningsmassen står på festet grunn.

Prisantydning
3 190 000

Tilstandsrapport
Bygningsdeler med TG2:

Bad: TG 2 er valgt på hele våtrommet på grunn av alder og avvik fra gjeldende forskrifter. Tettesjikt, overflater, vann og avløpsrør med sluk er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert.  Lokalfall og fallforhold med tanke på lekkasjesikkerhet er mindre enn hva som ideelt anbefales. Basert på ovennevnte forhold er restlevetiden på våtrommet usikker. Tiltak må påregnes. Våtrommet har vegger  av mur/betong og det er derfor ikke utført hulltaking/fuktmåling. Basert på våtrommets slitasjegrad og registrete avvik er TG2 valgt for å belyse at konstruksjonen har fuktrisiko selv om tilstanden inne i  konstruksjonen er kjent.

Kjøkken: Ukjent om ventilatoren gir tilstrekkelig avtrekk. Ved funksjonstest registreres liten effekt. Ytterligere undersøkelser anbefales.

Toalettrom: TG 2 er valgt på hele toalettrommet på grunn av høy slitasjegrad. Vann- og avløpsrør med tilhørende sanitærutstyr er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er redusert/usikker gjenværende  restlevetid.

Øvrige rom: Vegg- og himlingsflater er slitt/aldringspreget. Forholdet er av estetisk karakter. Det registreres stedvise riper og skader i gulvets overflatemateriale. Spenninger/nivåforskjell i gulvets  overflatemateriale registrert mellom stue og gang. Forholdet er med høy sannsynlighet grunnet liten klaring fra gulv til omsluttende vegger.

Teknisk anlegg, VVS anlegg: Vannrør av kobber er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. TG2 er i dette tilfelle hovedsakelig vurdert ut ifra alder. Restlevetiden er usikker. Innvendig stoppekran er ikke funksjonstestet grunnet høy alder/tilstand. Konsekvens er usikker restlevetid/funksjon. Avløpsrør  av støpejern er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. TG2 er i dette tilfelle hovedsakelig vurdert ut ifra alder. Restlevetiden er usikker.


Takstmann: Takstdato:

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 84 299,- pr. 31.12.21
Andel fellesformue: kr. 16 173,- pr. 31.12.21

Totalpris inkl. fellesgjeld
kr 3 190 000,- (Prisantydning)
kr 84 299,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 3 274 299,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
kr 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
kr 1 160,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 275 459,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 3 282 309,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 226,- pr. mnd.

Sikringsordning fellesgjeld
Borettslaget er ikke tilknyttet sikringsordning.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Sigvart Tviberg

Beskrivelse
Romslig 3-roms leilighet i 4. etasje med en meget populær beliggenheten like ved Ladestien, fjorden og Korsvika. Alt av butikker og servicetilbud i området.

Merk deg dette:
- Romslig leilighet i 4.etasje.
- To soverom på 12 kvm.
- Stue på hele 26,5 kvm med gode lysforhold, via store vindusflater.
- Sørvendt innglasset veranda med gode solforhold.
- Lave fellesutgifter med kabel-tv/internett inkl.
- Nydelige strender, samt populære Ladekaia innen 5 min gange.
- Kort og trygg vei til skole, barnehage og idrettsanlegg.

Beliggenhet
Servicefunksjoner:
På Lade er ikke servicetilbud en mangelvare. Her har du et rikt tilbud på alt fra store kjøpesentre og bransjeforretninger til restauranter, kafeer og dagligvare. Av kjøpesentre har du City Lade og Lade Arena med et utvidet tilbud på detaljhandel. I tillegg har du Ladetorget med bla. dagligvare, apotek og frisør. Det som er så ekstra fint er at alt du trenger i hverdagen er innen gangavstand.

Offentlig kommunikasjon:
Det er her et godt utbredt busstilbud med hyppige avganger. Buss nr. 20 går fra like ved leiligheten. Du vil også ha kort avstand til Lilleby togstasjon.

Skole og barnehage:
Lade skole har lenge hatt et godt omdømme for dyktige lærere og godt tilrettelagte dager for barna. Dette er per tidspunkt en grunnskole med 1.-10 trinn. Nye Lade skole er nå ferdig og skal være en barneskole for 750 elever, samt avdeling for 40 minoritetsspråklige elever og idrettshall. I første omgang skal det være skole for 1.-10. trinn, med endring til 1.-7.trinn når ny ungdomsskole på Lilleby står ferdig.

På Lade har du et utbredt tilbud av barnehager. Lade barnehager består av Korsvika, Østmarkneset og Stabburet barnehage. Her får du et barnehagetilbud som ønsker å få til en helhetlig oppvekst til det beste for de små. Det betyr at de 3 barnehagene jobber sammen om et felles pedagogisk grunnsyn. Ladestien barnehager består av Ladesletta og Tiriltoppen barnehage. Ladestien barnehager er grønt flagg-sertifisert, og begge barnehagene har relasjonsarbeid, vennskap og felleskap som viktigste fokus.

Treningstilbud:
Lade idrettsanlegg er byens største arena for fotballaktivitet. Her arrangeres årlig Scandia Cup, og er året rundt et populært mål for trening og gøyale aktiviteter. Idrettsanlegget har over tid blitt videreutviklet og forbedret, og holder nå bane for flere ballaktiviteter, som bla. basketball og volleyball. Ladestien er en ypperlig destinasjon for fine joggeturer. Om du foretrekker å trene innendørs har du flere gode treningssentre å velge mellom, som Impulse, 3T Leangen, Flex Gym, Fresh Fitness og CrossFit. Er du ikke redd høyder kan du prøve deg i klatreveggen på klatresenteret UTE.

Turmuligheter - Ladestien:
Langs sjøen kan du spasere langs idylliske Ladestien, som er et av de mest populære utfartsområdene i Trondheim. Ladestien passer utmerket til gå- og joggeturer, samt at deler av stien er velegnet til sykkel og barnevogner. Det finnes mange gode muligheter for rasteplasser, enten du besøker Sponhuset, Ladekaia Kafé eller setter deg på en av de mange bordene langs stien. Her finner du de fleste av Trondheims strender, som bla. Ringvebukta, Djupvika og Korsvika, og er ypperlige til bading. Det er også flere flotte gressområder for soling og rekreasjon, sandvolleyballbane, ballplasser og lekeplasser. Du kan også se flere krigsminner langs stien; rester etter underjordiske huler, fundament for kanonoppstillinger og løpeganger. Ladestien byr på den aller tidligste våropplevelsen i Trondheim. Dette er en utrolig fin turdestinasjon og byr på fine opplevelser og vakker natur med fantastisk utsikt utover fjorden - må oppleves!

Tomt
Felles tomt for Borettslaget opparbeidet med asfaltert vei, brostein, diverse beplantninger, plenareal, biloppstillingsplass og sittegrupper.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
Gang, 2 soverom, toalettrom, bad, kjøkken, stue og innglasset balkong. Utgang fra stue til balkong.

Byggemåte
Grunnmur og bærende konstruksjoner i hovedsak av betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Yttervegger av betong/trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med  fasadeplater. Etasjeskillere av betong. Flatt tak (ikke besiktiget). Leiligheten har entrédør med brannklasse B30 og lydklasse db35. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass.

Primærrom
Primærrom: 70 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 81 kvm

Boder
Leiligheten disponerer 1 bod i kjeller oppmålt til ca 2,5 m2 og 1 bod på loft oppmålt til ca 4 m2.

Standard
Bad:
Baderom fra byggeår med oppgraderinger utført på ukjent tidspunkt. Flislagt gulv og flislagte vegger. Malte flater i himling. Vegghengt servantinnredning med dører. Ovenpåliggende servant med ett-greps  armatur. Speil med overlys og stikkontakt over servant. Vegghengt møblement ved speil. Dusjhjørne med forheng. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast og støpejern. Avtrekksventil i himling. Opplegg for vaskemaskin.

Kjøkken:
HTH kjøkkeninnredning. Innredningen er fra ukjent årstall ca 2005(i følge huseier). Innredning med glatte fronter. Benkeplate av laminat. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kjøkkenarmatur. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Integrert stekeovn og platetopp. Frittstående oppvaskmaskin. Frittstående kjøleskap med fryser. Ventilator i overskap. Vannrør av kobber. Synlige  avløpsrør av plast og støpejern. Gulvflater belagt med laminat. Vegg- og himlingsflater i malte tapetserte flater. Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap.

Toalettrom (Ikke våtrom):
Gulvflate belagt med gulvbelegg. Malte veggflater. Malte flater i himling. Gulvstående toalett. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast og støpejern. Naturlig avtrekksventil på vegg.

Øvrige rom:
Gulvflater belagt med parkett og laminat. Vegg- og himlingsflater i malte flater, malte tapetserte flater, veggplater og murstein. Profilerte innerdører. Naturlig ventilasjon via ventiler. Peisovn i stue. Øvrig  oppvarming med elektrisitet.

Tekniske anlegg, VVS anlegg:
Tekniske anlegg fra varierende årstall. Vannrør av kobber. Vanninntaksrør i kobber. Leilighetens stoppekran er plassert på bad. Synlige avløpsrør i plast og støpejern. Stakeluke er ikke lokalisert. Varmtvannsbereder på 110L (fra 2006) plassert på bad.

Elektrisk anlegg:
Sikringsskap med skrusikringer plassert i gang. Boligen har delvis skjult og delvis åpent elektrisk anlegg.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger bruksstillatelse datert 20.05.1960.

Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Det foreligger ferdigattest datert 22.05.2002 som omhandler balkonger.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Elektrisk og vedfyriing.

Energimerking
Energiattest med energimerke G.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 226,- pr.mnd.
Kabel-TV/internett, drift, forsikring, vaktmestertjeneste, festeavgift, vedlikehold, renter og avdrag.

Herav:
Renter kr 170,-
Avdrag kr 450,-
TV/bredbånd kr 479,-
Drift kr 3 127,-

Spesifikasjon av fellesgjeld
Terra Boligkreditt
Rente 2,15% flytende
Siste avdrag 2032

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Driftsinntekter i 2021 var tilsammen 1 787 601,-
Driftskostnader i 2021 var tilsammen 1 396 373,-
Driftsresultatet i 2021 var tilsammen 391 228,-

Forsikring med polisenummer
WR Berkley Polisenummer: 101264.6

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020: Som primærbolig Kr. 799 719,- Som sekundærbolig Kr. 2 878 988,-

Borettslag
Borettslag: Østmarknesset borettslag, Orgnr: 964918457

Forretningsfører
Trio Eiendomsservice AS.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett

Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets medlemmer. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Festeavtale
Eierform: Festet tomt

Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan med planID: r0436, r0519a og r0519c.
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 3 190 000,- (Prisantydning)
kr 84 299,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 3 274 299,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
kr 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
kr 1 160,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 275 459,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 3 282 309,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Oppgjør (Kr.5 500)

Provisjon (Kr.25 000)

Tilrettelegging (Kr.15 000)

Visningshonorar (Kr.2 490)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
97-22-0172

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.
Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Nidaros Eiendomsmegling AS
EIE Trondheim
Org. nr:924448520
Heimdalsvegen 4
7080 Heimdal
Tlf: 73 20 02 10

Ansvarlig megler
Rune Hallan
EIE Trondheim
Eiendomsmegler MNEF
Mob: 91 89 55 59 / E-post: rh@eie.no

Saksbehandlere
Cicilie Gravseth Stene
Kontorsjef/ Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Mob: 91 72 24 20 / E-post: cgs@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Harry Borthens vei 11
For mer om objektet
Harry Borthens vei 11

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: