Bilde 1 av Julianus holms veg 12Bilde 2 av Julianus holms veg 12
Digital salgsoppgave
Julianus holms veg 12

7041 Trondheim • Trondheim kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Arealeffektiv & moderne 2-roms med sentral beliggenhet | Lave bokostnader | Perfekt førstegangskjøp | A-konto fjernvarme
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
88
Antall soverom
1 soverom
Etasje
5
Internt bruksareal (BRA-i)
29 m²
Bruksareal (BRA)
37 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
8 m²
Fellesutgifter
kr 2 366 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 561 / Mnd
Prisantydning
kr 2 590 000
Omkostninger
kr 75 200
Totalpris
kr 2 665 200
Fellesformue
kr 9 915
Byggeår
2015
Tomt
Fellestomt m²
Oppdragsnummer
133240035
Prisantydningkr 2 590 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 250,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgiftkr 64 750,-
  
Totalpris kr 2 665 200
Eiendom
Julianus holms veg 12, 7041 Trondheim, Etasje: 5

Matrikkel
Gnr. 412 Bnr. 411 Snr. 88 i Trondheim kommune

Andel i realsameie
2017/1421428-1/200  Opprettelse av realsameie  
19.12.2017 21:00 
Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr:5001 Gnr:412 Bnr:415  1/256

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Arealer
Totalt BRA 37 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 29 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 8 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal):

Areal
Primærrom: 29 kvm, Bruksareal: 37 kvm, BRA-i: 29 kvm , BRA-e: 8 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
2015

Tomt
Fellestomt kvm

Prisantydning
2 590 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Takstdato: 17.03.24

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesformue: kr. 9 915,- pr. 31.12.23

Totalpris inkl. omkostninger
kr 2 590 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 64 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 65 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 2 655 950,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 2 665 200,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 2 366,- pr. mnd.
Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra eierseksjonssameiet etc. kan medføre en økning i felleskostnadene. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Det er varslet en reduksjon i felleskostnadene 01.05.2024. Reduksjonen vil gi felleskostnader på kr 2 227,-. Ny fordeling er oppgitt under "fordeling felleskostnader".

Felleskostnad inkluderer
Felleskostnadene inkluderer drift og vedlikehold, kameraovervåkning, velforeningskontigent, elektroniske fellesavtaler, A-konto fjernvarme, filterkostnad, samt måling og avregning energi m.m.

Kommunale avgifter
Kr. 6 732 pr. år De kommunale avgiftene utgjorde kr 1683,- i termin 4 av 4 i 2023. Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.

Eier
Walter D Perdomo Garcia

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling ved Marit Skolmli har gleden av å presentere Julianus Holms Veg 12 - en innbydende og moderne 2-roms leilighet på populære Lade!

Leiligheten har en god planløsning, som gjør det enkelt å møblere etter egne behov. Det er malt i tidsriktige farger, som sammen med store vindusflater på stuen gir en god romopplevelse. Kjøkkenet har en praktisk utforming, med integrerte hvitevarer.

Verdt å merke seg:
- Moderne 2- roms leilighet fra 2015 i 5 etg.
- Heis i bygget
- Flott kjøkken med integrerte hvitevarer
- God intern beliggenhet
- A-konto fjernvarme
- Balansert ventilasjon med sunt inneklima
- Lave bokostnader, perfekt førstegangskjøp
- Fransk balkong
- Bod i kjeller
- Kort vei til buss, treningssenter, kjøpesenter m.m.

Velkommen til visning!

Parkering
Seksjonen har ikke parkeringsplass. Det er gjesteparkering.

De leiligheter som ikke har kjøpt bruksrett til parkering i kjeller ved kjøp av boligen har mulighet til å kjøpe slik bruksrett dersom det er ledige plasser. Seksjonseiere med bruksrett til parkeringsplass(er) i parkeringskjeller kan selge plassen(e) sammen med bruksenheten eller separat. Sameieandeler (parkeringsplasser i dette tilfellet) kan kun selges til seksjonseiere i Boligsameiene nevnt i Sameiet Ringve Park Parkeringskjellers vedtekter.

Beliggenhet
Beliggenhet
Leiligheten ligger sentralt til på Lade, med nærhet til det aller meste.

Servicefunksjoner:
På Lade er ikke servicetilbud en mangelvare. Her har du et rikt tilbud på alt fra store kjøpesentre og bransjeforretninger til restauranter, kafeer og dagligvare. Av kjøpesentre har du City Lade og Lade Arena med et utvidet tilbud på detaljhandel. I tillegg har du Ladetorget med bla. dagligvare, apotek og frisør. Det som er så ekstra fint er at alt du trenger i hverdagen er innen gangavstand.

Offentlig kommunikasjon:
Det er her et godt utbredt busstilbud med hyppige avganger. Buss nr. 20 og 13 går fra like ved leiligheten, samt metrobuss med hyppige avganger. Du vil også ha kort avstand til Leangen Stasjon.

Skole og barnehage:
Lade skole har lenge hatt et godt omdømme for dyktige lærere og godt tilrettelagte dager for barna. Dette er per tidspunkt en grunnskole med 1.-10 trinn. Nye Lade skole er nå ferdig og skal være en barneskole for 750 elever, samt avdeling for 40 minoritetsspråklige elever og idrettshall. I første omgang skal det være skole for 1.-10. trinn, med endring til 1.-7.trinn når ny ungdomsskole på Lilleby står ferdig.

På Lade har du et utbredt tilbud av barnehager. Lade barnehager består av Korsvika, Østmarkneset og Stabburet barnehage. Her får du et barnehagetilbud som ønsker å få til en helhetlig oppvekst til det beste for de små. Det betyr at de 3 barnehagene jobber sammen om et felles pedagogisk grunnsyn. Ladestien barnehager består av Ladesletta og Tiriltoppen barnehage. Ladestien barnehager er grønt flagg-sertifisert, og begge barnehagene har relasjonsarbeid, vennskap og felleskap som viktigste fokus.

Treningstilbud:
Lade idrettsanlegg er byens største arena for fotballaktivitet. Her arrangeres årlig Scandia Cup, og er året rundt et populært mål for trening og gøyale aktiviteter. Idrettsanlegget har over tid blitt videreutviklet og forbedret, og holder nå bane for flere ballaktiviteter, som bla. basketball og volleyball. Ladestien er en ypperlig destinasjon for fine joggeturer. Om du foretrekker å trene innendørs har du flere gode treningssentre å velge mellom, som Impulse, Speed, 3T Leangen, Flex Gym, Fresh Fitness og CrossFit.

Turmuligheter - Ladestien:
Langs sjøen kan du spasere langs idylliske Ladestien, som er et av de mest populære utfartsområdene i Trondheim. Ladestien passer utmerket til gå- og joggeturer, samt at deler av stien er velegnet til sykkel og barnevogner. Det finnes mange gode muligheter for rasteplasser, enten du besøker Sponhuset, Ladekaia Kafé eller setter deg på en av de mange bordene langs stien. Her finner du de fleste av Trondheims strender, som bla. Ringvebukta, Djupvika og Korsvika, og er ypperlige til bading. Det er også flere flotte gressområder for soling og rekreasjon, sandvolleyballbane, ballplasser og lekeplasser. Du kan også se flere krigsminner langs stien; rester etter underjordiske huler, fundament for kanonoppstillinger og løpeganger. Ladestien byr på den aller tidligste våropplevelsen i Trondheim. Dette er en utrolig fin turdestinasjon og byr på fine opplevelser og vakker natur med fantastisk utsikt utover fjorden - må oppleves!

Tomt
Felles tomt for sameiet opparbeidet med asfaltert vei, grus, brostein, diverse beplantninger, plenareal og sittegrupper.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
Leilighet beliggende i byggets 5. etasje.
Adkomst til leiligheten via felles trappegang. Oppgangen har callinganlegg.
Leiligheten består av: Entre, bad, soverom og stue/kjøkken.

Byggemåte
Leilighetsbygg oppført i 2015. Grunnmur av betong. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Yttervegger av betong/trekonstruksjoner. Utvendige fasader av murpuss og stående panel. Etasjeskillere av betong. Flatt tak (ikke besiktiget). Leiligheten har entrédør med brannklasse B30 og lydklasse db40. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass.

Bruksareal
Bruksareal: 37 kvm

Boder
Leiligheten disponerer en bod i kjeller.

Standard
Kjøkken
Åpen kjøkkenløsning. Innredningen er fra byggeår. Innredning med glatte fronter. Benkeplate av laminat. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kjøkkenarmatur. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Ventilator som i tillegg driver mekanisk balansert ventilasjon i boligen. Komfyrvakt. Vannrør av typen rør-i-rør system. Automatisk vannstopper med fuktsensor. Synlige avløpsrør av plast. Gulvflater belagt med laminat. Vegg og himlingsflater i malte flater. Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap.

Baderom
Prefabrikkert baderomsmodul fra byggeår. Flislagt gulv med gulvvarme. Flislagte vegger. Malte flater i himling. Vegghengt servantinnredning. Ovenpåliggende servant med armatur. Speil med sidelys. Dusjhjørne med dører. Vegghengt dusjarmatur. Vegghengt toalett. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekk med ventil i himling. Opplegg for vaskemaskin. Fordelerskap for rør-i-rør system.

Øvrige rom
Gulvflater belagt med laminat. Vegg- og himlingsflater i malte flater. Glatte innerdører. Mekanisk balansert ventilasjon. Oppvarming med radiator tilkoblet varmesentral. Takhøyder er målt på tilfeldige plasser i boligen. I stue og soverom er takhøyden målt til 2,56 meter og på bad er takhøyden målt til 2,25 meter.

Tekniske anlegg | VVS anlegg
Vannrør med rør-i-rør system. Vanninntaksrør i plast. Leilighetens stoppekran er plassert i fordelerskap. Synlige avløpsrør i plast. Stakeluke er ikke lokalisert, og derfor heller ikke undersøkt. Det er ikke kjent om stakeluke er etablert. Automatisk vannstopper med fuktsensor på kjøkken. Fordelerskap for rør-i-rør system er plassert på bad.
Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann. Leiligheten er i hovedsak oppvarmet med radiatorer tilkoblet varmesentral. Balansert ventilasjon (fra byggeår) med ventilasjonsaggregat på kjøkken

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest datert 19.09.2017. Ferdigattesten gjelder Julianus Holms veg 16, ferdigattest for nybygg, BT1 - bygg 1, 2 og 3. Eiendom (gnr/bnr/snr/fnr): 412/227/0/0, Eiendom (gnr/bnr/snr/fnr): 412/415/0/0, Eiendom (gnr/bnr/snr/fnr): 412/411/0/0.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert 2014. Disse samsvarer med dagens bruk av boligen.

Det foreligger ellers ferdigattest datert 19.01.2018 for parkeringskjeller, utomhus med infrastruktur og riving. Eiendom (gnr/bnr/snr/fnr): 412/404/0/0.

Elektrisk anlegg
Det er foretatt en forenklet vurdering av det elektriske anlegget. Vurderingen omfatter ikke funksjonstesting, eller kontroll av skjult anlegg. Det legges vekt på at den bygningssakyndige ikke er elfagmann. Vurderingen er derfor begrenset til visuelle vurderinger og eiers informasjon. På generelt grunnlag anbefales det alltid å gjennomføre en utvidet el-kontroll.

Sikringsskap med automatsikringer plassert på soverom.
Boligen har hovedsakelig skjult elektrisk anlegg.

Det er gjennomført en forenklet vurdering av det elektriske anlegget, uten at det er registrert åpenbare avvik. Med bakgrunn i at det ikke har vært utført el-tilsyn/utvidet el
-kontroll av boligen i løpet av de siste fem år, anbefales det på et generelt grunnlag at dette gjennomføres.

Oppvarming
Oppvarming med radiatorer tilkoblet varmesentral kombinert med elektrisk oppvarming. Mekanisk balansert ventilasjon.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Kr. 6 732 pr. år De kommunale avgiftene utgjorde kr 1683,- i termin 4 av 4 i 2023. Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatten ble beregnet til kr 3 003,- i 2023. Eiendomsskatten faktureres sammen med de kommunale avgiftene.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr. 2 366,- pr.mnd.
Felleskostnadene inkluderer drift og vedlikehold, kameraovervåkning, velforeningskontigent, elektroniske fellesavtaler, A-konto fjernvarme, filterkostnad, samt måling og avregning energi m.m.

Herav:
Vedlikeholdsavsetning kr 42,-
Felleskostnad driftsdel kr 561,-
Kameraovervåking kr 45,-
Avregning Filterkostnad kr 80,-
Fastbeløp måling og avregning energi kr 163,-
Velforeningskontingent kr 245,-
Elektroniske fellesavtaler kr 569,-
Måler: 457 Varme Sameiet Ringve Park 1: 457/88 A konto fjernvarme ( 72 - 88) kr 661,-

Etter varslet reduksjon 01.05.24:
Vedlikeholdsavsetning kr 42,-
Felleskostnad driftsdel kr 561,-
Kameraovervåking kr 45,-
Avregning Filterkostnad kr 80,-
Fastbeløp måling og avregning energi kr 163,-
Velforeningskontingent kr 245,-
Elektroniske fellesavtaler kr 430,-
Måler: 457 Varme Sameiet Ringve Park 1: 457/88 A konto fjernvarme ( 72 - 88) kr 661,-

Spesifikasjon av fellesgjeld
Sameiet har ingen fellesgjeld per mars 2024.
Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Sameiet Ringve Park 1:
Sameiet hadde i 2022 driftsinntekter på kr 2 633 498,-, samt driftskostnader på kr 2 467 658,-. Dette gav et positivt årsresultat etter finansinntekter og kostnader på kr 193 017,-.

Sameiet Ringve Park Parkeringskjeller:
Sameiet hadde i 2022 driftsinntekter på kr 541 460,-, samt driftskostnader på kr 459 424,-. Dette gav et positivt årsresultat etter finansinntekter og kostnader på kr 86 346,-.

Velforeningen:
Velforeningen hadde i 2022 driftsinntekter på kr 634 649,-, samt driftskostnader på kr 657 652,-. Dette gav et negativt årsresultat etter finansinntekter og kostnader på kr 11 181,-. Underskuddet ble dekt med velforeningens oppsparte egenkapital.

Forsikring med polisenummer
If Skadeforsikring Nuf Polisenummer: SP0003193000

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 664 260,- Som sekundærbolig Kr. 2 524 188,-

Sameie
Sameie: Sameiet Ringve Park 1, Orgnr: 916548419
Sameiet består av 98 boligseksjoner på eiendommen gnr. 412 bnr. 411 i Trondheim kommune. Sameiet har pliktig medlemskap i velforeningen Ringve Park. Velforeningens område omfatter eiendommen gnr. 412, bnr. 415 i Trondheim kommune. Velforeningskontigent betales gjennom felleskostnadene.

Sameiet Ringve Park 1 har i årsmøte den 18.06.2020 vedtatt kameraovervåkning av inngang til bodareal både i sameiet og i parkeringskjelleren. Overvåkningen følger gjeldende retningslinjer fra Datatilsynet og er inntatt i sameiets personvernerklæring.

For informasjon om sameiets arbeider, se vedlagte årsberetning for 2022 i årsmøtedokumentet for 2023.

Forretningsfører
TOBB Eiendomsforvaltning

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Det er tillat med dyr i sameiet under forutsetning av at eier aksepterer sameiets regler for dyrehold. Signert erklæring om dyrehold skal sendes/leveres til styret. Erklæring ligger vedlagt i husordensreglene.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Utdrag fra selgers egenerklæringsskjema:
Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, kun faglært. EL Team AS. Vanlig kontroll.

Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja. EL Team AS i 2023.

Kjenner du til om ufaglærte har utført arbeider som normalt bør utføres av faglærte personer utover det som er nevnt tidligere (f.eks. på drenering, murerarbeid, tømrerarbeid etc.)?
Ja.  Flis over kjøkkenbenk arbeid utført av meg. Skift av gulv også utført av meg.

For mer informasjon, se vedlagte egenerklæringsskjema.

Annet
Vi gjør oppmerksom på at selger og kjøper må påse at TECHEM-skjema fylles ut og sendes forretningsfører på overtagelse. Skjema ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Seksjonen har en andel i et realsameie:
2017/1421428-1/200  Opprettelse av realsameie  
19.12.2017 21:00 
Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr:5001 Gnr:412 Bnr:415  1/256 

Følgende tinglyste heftelser følger seksjonens grunnbok:
2015/1058079-1/200  Best. om vann/kloakkledn.  
12.11.2015 
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 5001-412/411
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2015/1058079-2/200  Best. om adkomstrett  
12.11.2015 
Gjensidig atkomstrett mellom anleggseiedommen og boligblokkene
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 5001-412/411
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/5041-1/200  Erklæring/avtale  
05.01.2016 
Rettighetshaver:GET AS  
Org.nr: 919394056
Bestemmelse om radio-/TV-anlegg
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2016/5163-1/200  Erklæring/avtale  
05.01.2016 
Rettighetshaver:TRONDHEIM KOMMUNE  
Org.nr: 942110464
Rett til ha liggende, bruke og plikt til å vedlikeholde installasjoner for søppelsuganlegg på nevnte eiendommer.
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/5211-1/200  Erklæring/avtale  
05.01.2016 
Rettighetshaver:STATKRAFT VARME AS  
Org.nr: 980396002
Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2016/5233-1/200  Erklæring/avtale  
05.01.2016 
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:412 Bnr:232  
Rett til å benytte areal merket FN 1 i reguleringsplan r20130028
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2016/37083-2/200  Bestemmelse iflg. skjøte  
14.01.2016 
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening

2015/1082757-2/200  Seksjonering  
19.11.2015 
opprettet seksjoner:
snr: 88
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 28/6256

De andre seksjonseierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet.
Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 x folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner § 31.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Det er i dette sameiet fastsatt 60 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eierseksjonssameiet er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse - nåværende og næringsvirksomhet - nåværende i kommuneplanens arealdel 2012 - 2024. Det fremgår av reguleringskart R20130028, med plannavn Lade Allé 59 - 63 at eiendommen er regulert til boligbebyggelse, nærmiljøanlegg og parkeringskjeller.
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Det er igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen. Planleggingsarbeidet har PlanID K20110088, plannavn Lade og Leangen. På bakgrunn av en interpellasjon vedtok bystyret 28.mai 2009 at det skulle igangsettes en revidering av kommunedelplanen for Lade, Leangen og Rotvoll. I etterfølgende periode har det vært arbeidet med ulike deltema og delområder som en forberedelse for revisjonen. Det ble i Formannskapsmøte 18.06.2019 gjort vedtak om at arbeidet med kommunedelplanen legges i bero og at videre overordnet planlegging tas i forbindelse med kommende rullering av kommuneplanens arealdel (KPA).

Det eksisterer planforslag som berører eiendommen, med PlanID R20220014, plannavn Haakon VII`s gate 4, nordre del. Hovedformålet med planen er omforming av området fra industri-/næringsområde til boligområde. Planområdet er ca. 20 daa. Det åpnes opp for inntil 22.250 m2 BRA og det er beskrevet at vil kunne bli ca. 300 boliger. Bebyggelsen foreslås plassert rundt et uterom som bindes sammen med grønnstruktur. Høyde på bebyggelsen varierer fra fire til seks etasjer, samt rekkehus på 2-3 etasjer langs gangvegen som er regulert i planen i sør.

Konferer megler ved spørsmål.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 2 590 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 64 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 65 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 2 655 950,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 2 665 200,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon - Fastpris (forutsatt salgssum: 2 600 000,-) (Kr.30 000)

Tilrettelegging (Kr.10 000)

Visningshonorar (Kr.1 900)

Foto (Rabatt Kr. 1 500) - (Kr. 3 000)

Markedspakke 2 (Kr. 11 900)

Interiørveiledning - (Rabatt: Kr 3 100) - (Kr. 0)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
133-24-0035

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Nidaros- Eiendomsmegling Sentrum AS
EIE Trondheim sentrum
Org. nr: 831699132
Nedre Bakklandet 58 C
7014 Trondheim
Tlf:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Partner Marit Skolmli

Saksbehandlere
Marit Skolmli
EIE Trondheim sentrum
Eiendomsmegler | Partner
Mob: 98 86 16 73 / E-post: ms@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Julianus holms veg 12
For mer om objektet
Julianus holms veg 12

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: