Bilde 1 av Ladeveien 17Bilde 2 av Ladeveien 17
Digital salgsoppgave
Ladeveien 17

7066 Trondheim • Trondheim kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Stor og luftig 4-roms selveier fra 2018 i attraktivt strøk - Solrik veranda på ca. 28 kvm - Garasjeplass med elbillader
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
37
Antall soverom
3 soverom
Etasje
6
Primærrom (P-ROM)
109 m²
Bruksareal (BRA)
114 m²
Fellesutgifter
kr 3 541 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 1 791 / Mnd
Prisantydning
kr 7 590 000
Omkostninger
kr 194 020
Totalpris
kr 7 784 020
Fellesformue
kr 37 750
Byggeår
2018
Tomt
Eiet tomt m²
Oppdragsnummer
97210046
card-default

Daniel Lanto

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Daniel
Prisantydningkr 7 590 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 185 000,-
  
Totalpris kr 7 784 020
Eiendom
Ladeveien 17, 7066 Trondheim, Etasje: 6

Matrikkel
Gnr. 415 bnr. 247 snr. 37 orgnr. 922265461 i Trondheim kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 109 kvm, Bruksareal: 114 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2018

Tomt
Eiet tomt eid av sameiet.

Prisantydning
7 590 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,- pr. 19.02.21
Andel fellesformue: kr. 37 750,- pr. 19.02.21

Totalpris inkl. omkostninger
7 590 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
185 000,- (Dokumentavgift)

194 020,- (Omkostninger totalt)

7 784 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 541,- pr. mnd.
 

Kommunale avgifter
Kr. 21 481 pr. år Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra år til en år.

Eier
Ove Bremseth
Maren Gjerde Viken

Beskrivelse
Entré
Leiligheten ligger i sjette etasje og har adkomst via en felles trappeoppgang med heis. Entreen som venter gir et godt og riktig førsteinntrykk. Den har hvitpigmentert parkettgulv og slette, hvitmalte vegger, noe som er gjennomgående for oppholdsrommene. Entreen er praktisk utstyrt med porttelefon, knaggrekke og en skyvedørsgarderobe med speilfronter. I tillegg er den direkte tilknyttet den innvendige boden, så her blir det enkelt å holde orden.

Stue
Den luftige stuen har et godt areal og ligger i åpen løsning med kjøkkenet. Rommets utforming skaper to naturlige soner - en ved kjøkkenet med plass for langbord, og en ren stuesone med plass til sofagruppe og godstoler. Det er skyvedør i glass ut til verandaen, som blir en fin forlengelse av rommet på varme sommerdager. Det er ellers store vindusflater ut mot verandaen, som sammen med det hvitpigmenterte parkettgulvet og hvitmalte, slette vegger understreker rommets luftige atmosfære.

Kjøkken
Det langstrakte kjøkkenet kler rommet godt, har fine arbeidsflater og mye oppbevaringsplass, blant annet i kolonialskuffer. Innredningen fra JKE-design er stilren, med hvite, slette fronter og en mørk laminatbenkeplate.

I benken er det nedfelt koketopp og planlimt komposittkum. Under overskapene er det montert ventilator, benkebelysning og strømuttak. Alle øvrige hvitevarer er integrert. Dette inkluderer kjøleskap og oppvaskmaskin, samt stekeovn og kaffemaskin montert i god arbeidshøyde i et høyskap.

Bad/wc/vaskerom
Leiligheten har to bad som er tidløst flislagt med lysegrå gulvfliser og hvite, avlange veggfliser. Hovedbadet har varmekabler i gulv, downlights i himling, vegghengt toalett og et dusjhjørne med innfellbare glassdører. Den helhvite baderomsinnredningen består av dobbel skuffeseksjon med heldekkende laminatbenkeplate og nedfelt servant med speil og belysning over. Under benken er det en nisje med opplegg til vaskemaskin.

Bad 2
Det andre badet ligger i suiteløsning med hovedsoverommet. Også dette badet har varmekabler i gulv, downlights i himling, samt vegghengt toalett og et dusjhjørne med innfellbare glassdører. Videre er det en hvit skuffeseksjon med heldekkende laminatbenkeplate og nedfelt servant med speil over.

Soverom og garderobe
I leiligheten er det tre gode soverom. De to største måler henholdsvis 14,2 og 12,1 kvm, og har hver sin skyvedørsgarderobe. Det siste er på 9,6 kvm. Det er tilknyttet stuen med en skyvedør og kan like gjerne brukes som tv-stue eller lekerom, om man ikke har behov for et tredje soverom.

Ytterligere oppbevaringsplass finnes i skyvedørsgarderoben i entreen. For lagring er det en innvendig bod på 3,8 kvm med hylleinnredning og en disponibel kjellerbod. Sistnevnte har et areal på hele ca. 9 kvm, strømuttak, samt plass til verktøy skismøring og smørebod, så vel som lagring. Boden har praktisk plassering i umiddelbar nærhet til sykkelparkering og heis.

Parkering
For parkering medfølger det en plass i felles garasjekjeller. Plassen har elbillader og ligger nært heisen. I parkeringskjelleren er det også avlåst sykkelparkering, samt eget område for sykkelvask og -reparasjon. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Leiligheten ligger i et sentralt boligområde under stor utvikling, på nye Lilleby i Trondheim kommune. Nye Lilleby er Trondheims grønne bydel som kan skilte med nytenkende løsninger og spennende arkitektur. Et eksempel på dette er Maskinparken TRE - et prisvinnende høyhus i massivt tre med passivstandard, som også er det største innenfor privatmarkedet.

Området har mange småbarnsfamilier, og det er ikke uten grunn. Sameiets fellestomt er bilfri og trygg, mens nabolaget er preget av grønne lunger med boltreplass for store og små. Det er også flere lekeplasser og svært kort vei til barneskole. For øvrig ligger alt til rette for et urbant byliv, med Credo og Jossa mat og drikke like ved, så vel som gangavstand til Bakklandet, Brattøra og Midtbyen.

Det er kort vei til en av Trondheims mest populære turstier - Ladestien. Stien går forbi fine badeplasser, ballplasser, lekeplasser og kafeer. Du kan følge stien til Grilstadfjæra, eller mot Ladehammerkaia. Noen av byens beste strender ligger langs Ladestien og innbyr til fisking, bading, soling og båtliv. Turen kan også legges til Kuhaugen eller Ringve Botaniske hage på Lade, med et areal på vel 130 dekar.

Servicetilbud
Nærmeste dagligvarehandel er Extra, Kiwi, Bunnpris og Coop Obs, hvor førstnevnte ligger i nabobygget. Har også søndagsåpen butikk, Joker.
Det er gangavstand til City Lade og til Solsiden med både shopping og restauranter. Like ved leiligheten finner du også restaurant Credo, som nylig ble tildelt Michelin-stjerne.

Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss og tog. Nærmeste holdeplass er Ladeveien som ligger ca. 150 meter fra eiendommen. Det er ca. 4 min gange til Lilleby stasjon hvor toget tar deg til Trondheim Lufthavn på 30 min. Med bil tar det ca. 5 min til Solsiden, 8 min til Midtbyen og 9 min til Tunga.

Fra leiligheten er det et par minutters gange til nyrenoverte Lilleby barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det i underkant av 2 km til Rosenborg ungdomsskole. Området har også et godt utvalg både private og kommunale barnehager. Nærmeste videregående skoler er Strinda og Thora Storm.

Uteområdene er noe som er i fokus. Ved ferdigstillelse vil dette være fine uteområder rundt de forskjellige sameiene. Her vil man da kunne nyte internveier, benker, plen og fine områder for rekreasjon. Område er nå under ferdigstillelse og under kort tid vil dette bli en perle i Ladeveien. Her vil søndagsturene og ikke minst utsikten fra leiligheten være fenomenal. Her kan man nyte fine grøntområder og parker rett på utsiden av døren, samtidig som man har en meget sentral beliggenhet. Dette må oppleves ved ferdigstillelse da uteområde vil være egnet for alle aldere.

Tomt
Leiligheten ligger i det veldrevne Sameiet Maskinparken Tre, i nye Lilleby - et barnevennlig og nytenkende boligområde. Sameiet har tun med felles hage og området for øvrig har en spennende lekeplass, til glede for de yngste beboerne. Ellers har fellestomten sittebenker, grusede adkomststier, samt grøntarealer med gressplen, prydbusker og trær. Området er under sterk utvikling, men de siste av nabobyggene ferdigstilles sommeren 2021.

Selv kan leiligheten skilte med en veranda på ca. 28 kvm. Den er overbygd og lun, samtidig som den er solrik. Den ligger vestvendt til med utsikt mot Ladehammeren og Lade kirke. Det gode arealet har soner som er enkle å møblere. Rekkverket er i glass, som i kombinasjon med paneldekte flater for øvrig, gir bygget et moderne, nordisk uttrykk. Verandaen har dekke i trebord, utebelysning og strømuttak.

Adkomst
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
Primærrom.
6. etasje: Entré/gang, bad/vaskerom, bad, stue, kjøkken/spisestue og 3 soverom.

Sekundærrom.
6. etasje: Bod.
Leiligheten disponere en bod i kjeller, ca. 9 kvm.

Byggemåte
Bygningen, som er en boligblokk oppført i 2018, er på 8. etasjer + kjeller.
Hovedkonstruksjonen og etasjeskillere er oppført i massivt tre.
Utvendige fasader er kledd med trekledning.
Flat takkonstruksjon, tekket med takmembran.
Vinduer med 3-lags isolerglass. Heis i bygget.

Primærrom
Primærrom: 109 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 114 kvm

Boder
Leiligheten disponere en bod i kjeller.

Standard
Entré/gang:
Parkett på gulv, malte veggflater, malt glatt flate i himling.
Innredning: Skyvedørsgarderobe.

Bad/vaskerom:
Flis på gulv, flis på vegger, hvite metallplater i himling med innfelte downlights.
Innredning: Åpen dusjplass med innfellbare dusjdører i glass, dusjbatteri og dusjgarnityr montert på vegg. Vegghengt WC. Rørskap. Kran og avløp for vaskemaskin. Baderomsinnredning; nedfelt servant i laminert benkeplate med underskap og speil.

Bad:
Flis på gulv, flis på vegger, hvite metallplater i himling med innfelte downlights.
Innredning: Åpen dusjplass med innfellbare dusjdører i glass, dusjbatteri og dusjgarnityr montert på vegg. Vegghengt WC. Rørskap. Baderomsinnredning; nedfelt servant i laminert benkeplate med underskap og speil.

Stue:
Parkett på gulv, malte veggflater, malt glatt flate i himling.

Kjøkken/spisestue:
Parkett på gulv, malte veggflater, malt glatt flate i himling.
Innredning: JKE-Design kjøkkeninnredning med over- og underskap, hvite plane møbelplater i fronter, folierte skrog og laminert benkeplate. Ventilator over stekesone. Komfyrvakt. Integrerte hvitevarer som platetopp, stekeovn, kjøleskap, kaffemaskin og oppvaskmaskin.

Soverom 1:
Parkett på gulv, malte veggflater, malt glatt flate i himling.
Innredning: Skyvedørsgarderobe.

Soverom 2:
Parkett på gulv, malte veggflater, malt glatt flate i himling.
Innredning: Skyvedørsgarderobe.

Soverom 3:
Parkett på gulv, malte veggflater, malt glatt flate i himling.

Bod:
Parkett på gulv, malte veggflater, malt glatt flate i himling.
Innredning: Garderobeløsning.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt våtromsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse datert 17.12.2018. Gjenstående arbeid må utføres innen 01.12.2022.

Hvor midlertidig brukstillatelse ikke er innhentet for saker før 01.01.1998, eller ferdigattest ikke er innhentet for saker etter 01.01.1998, vil byggesaken ikke være korrekt avsluttet. Trondheim kommune kan vurdere ulovlighetsoppfølging for å få brakt disse byggetiltakene i samsvar med lovens krav. Kjøper overtar ansvar, risiko og evt. konsekvenser i forhold til dette.

Oppvarming
Badene har elektriske varmekabler, mens leiligheten for øvrig har vannbåren gulvvarme tilknyttet fjernvarmeanlegg. Dette i kombinasjon med et balansert ventilasjonsanlegg gir en høy termisk komfort. Det er mekanisk avtrekk fra kjøkken og badene. I kjøkken er det også Waterguard og komfyrvakt. Leiligheten har rør-i-rør-system med fordelerskap i badene.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Kr. 21 481 pr. år Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra år til en år.
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 541,- pr.mnd.
Parkering, bod, fjernvarme, kontigent utomhus, fellesutgifter og kabel-tv/internett.

Forsikring med polisenummer
Tryg Forsikring Polisenummer: 7113166

Sameie
Sameie: Sameiet Maskinparken Tre, Orgnr: 922265461

Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning AS

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger  med objektet, da det følger abonnementet til sameiet.

Diverse
Konklusjon av takstmann:
Badet, badet/vaskerommet og kjøkkenet fremstår som de var ved byggeår 2018, de vurderte rom fremstår i god stand.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.
Det er igangsatt arbeid på et område som berører eiendommen planID: k20110088 og plannavn Lade og Leangen. Hensikten med planarbeidet er å fastsette nye rammer for detaljplanlegging innenfor utbyggingsområdene på Lade og Leangen. Bygningsrådet anbefalte oppstart 30.8.2011. Utfordringene for videre byomforming er primært knyttet til endring av bruksformål (handel, næring og bolig), utbyggingsvolum og høyder.

Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
8 490 000,- (Prisantydning)
Omkostninger

200,- (Pantattest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)

212 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 490 000,-))
213 620,- (Omkostninger totalt)
8 703 620,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon (forutsatt salgssum: 8 490 000,-) (Kr.67 920)

Tilrettelegging (Kr.15 000)

Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)

Visningshonorar (Kr.6 490)

Takstmann (Kr.6 800)

Innhenting av grunnbok (Kr.1 250)

Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.3 780)

av offentlige opplysninger (Kr.3 405)

Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.200)

Oppgjør (Kr.5 500)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
97-21-0046

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Nidaros Eiendomsmegling AS
EIE Trondheim
Org. nr:924448520
Heimdalsvegen 4
7080 Heimdal
Tlf: 99 34 38 00

Ansvarlig megler
Daniel Lanto
EIE Trondheim
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 93 85 30 70 / E-post: dal@eie.no

Saksbehandlere
Cicilie Gravseth Stene
Eie Trondheim
Kontorleder / Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Mob: 91 72 24 20 / E-post: cgs@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Ladeveien 17
For mer om objektet
Ladeveien 17

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: