Bilde 1 av Weidemanns vei 21Bilde 2 av Weidemanns vei 21
Digital salgsoppgave
Weidemanns vei 21

7014 Trondheim • Trondheim kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Innbydende & stor 2-roms selveierleilighet med sentrumsnær beliggenhet. Lave fellesutgifter, egen parkering & vedfyring.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
2
Antall soverom
1 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
50 m²
Bruksareal (BRA)
52 m²
Bruttoareal (BTA)
57 m²
Fellesutgifter
kr 855 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 1 073 / Mnd
Prisantydning
kr 2 840 000
Omkostninger
kr 80 020
Totalpris
kr 2 920 020
Byggeår
1898
Tomt
Eiet tomt m²
Oppdragsnummer
97210110
card-default

Yasin Unal

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Yasin
Prisantydningkr 2 840 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 71 000,-
  
Totalpris kr 2 920 020
Eiendom
Weidemanns vei 21, 7014 Trondheim, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 410 bnr. 306 snr. 2 i Trondheim kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 50 kvm, Bruksareal: 52 kvm, Bruttoareal: 57 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
1898

Tomt
Eiet tomt, eid av sameiet.

Prisantydning
2 840 000

Totalpris inkl. omkostninger
2 990 000,- (Prisantydning)
Omkostninger

200,- (Pantettest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)

74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,-))

7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
83 770,- (Omkostninger totalt)
3 073 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 855,- pr. mnd.

Eier
Kjetil Sekse Kristiansen

Parkering
Det følger med parkering. Parkeringsplass nr. 1.

Beliggenhet
Leiligheten ligger i et sentralt, populært og sjarmerende område på Møllenberg, en spasertur fra Trondheim sentrum. Nabolaget består i hovedsak av sjarmerende, gamle bygårder. De gamle bygårdene og rolige gatene gjør Møllenberg til en hyggelig bydel å vandre rundt i. Her kan du blant annet finne spennende brukt- og vintagebutikker.

Leiligheten ligger rett ved siden av Solsiden med en rekke restauranter, utesteder, kjøpesenter og andre fasiliteter. Det er også kort gangavstand til historiske Bakklandet, med trivelige trehus, brosteinsgater og et rikt utvalg av hyggelige kafeer og unike butikker. Fra Bakklandet kan du ta turen over Gamle bybro, gjennom Lykkens portal og over til Midtbyen.

Ønsker du en pust i bakken i grønnere omgivelser, er det heller ikke langt å gå til ærverdige Kristiansten festning, med flotte rekreasjonsområder og betagende utsikt over byen. For hyggelige søndagsturer anbefales både Bymarka og Estenstadmarka, som ligger henholdsvis ca. 12 og ca. 7 km fra området. En tur til Pirbadet eller Sjøbadet er heller ikke å forakte.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Rema 1000, Coop Extra og Bunnpris. Rosenborg Bakeri og Møllenberg legesenter ligger rett i nærheten. Det er gangavstand til Solsiden og Midtbyen som har et rikt og variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud. På Solsiden finner du bl.a. vinmonopol og et moderne kjøpesenter, samt flere restauranter, utesteder og kafeer. Lade og Strindheim, med ytterligere shoppingmuligheter, ligger bare en kort busstur unna.

Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass for buss er Solsiden og Gyldenløves gate. Solsiden er et viktig knutepunkt for kollektivtransporten i Trondheim og har blant annet bussforbindelser til alle de største utdanningsinstitusjonene i byen. Med bil fra Møllenberg tar det ca. 4 min til Trondheim sentrum, 5 min til Strindheim, 5 min til Lade og 29 min til Trondheim lufthavn Værnes.

Fra eiendommen er det kort gangavstand til Bispehaugen barneskole og Rosenborg ungdomsskole. Det er også flere videregående skoler i området, samt et godt utvalg av kommunale og private barnehager.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
Primærrom:
1. etasje: Kjøkken, stue, soverom, bad.

Sekundærrom:
1. etasje: Garderobe.

Byggemåte
Leilighet er oppført i én etasje. Grunnmur er oppført i gråstein og teglstein. Veggkonstruksjon er oppført i tre, og er kledd med liggende panel og stående panel. Taket er et saltak og er tekket med betongstein. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med 3-lags isolerglass.

Primærrom
Primærrom: 50 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 52 kvm

Standard
1. etasje
Kjøkken: Laminat på gulv, og flis på vegg over benkeplate og malt panel på vegger. Malte plater i himling. Panelovn. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen. Det er integrert platetopp, stekovn og oppvaskmaskin.

Stue: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Malte plater i himling. Panelovn og vedovn.

Soverom: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Malte plater i himling. Panelovn.

Bad: Flis på gulv, og flis og malt panel på vegger. Malt overflate i himling. Reflektorovn. Utstyrt med dusjnisje, servant, servantskap, wc og mekanisk avtrekk.

Garderobe: Belegg på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt våtromsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 21.01.2003 som omhandler bruksendring av loft og sokkel samt oppdeling av leiligheter i 1. og 2. etasje.

Oppvarming
Elektrisk og vedfyring.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Kr. 3 219 pr. kvartal
5.720,- termin nr 1 av 4 i 2021. Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 855,- pr.mnd.
Forsikring, skadedyrtjeneste og kabel-tv/internett.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring Polisenummer: 89256238

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 677 980,- Som sekundærbolig Kr. 2 440 727,-

Sameie
Sameie: Sameiet Weidemanns vei 21

Styregodkjenning
Erverver av seksjon og leietaker av bruksenhet må meldes til styret for godkjennelse. Godkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd.

2003/2833-2/107  Erklæring/avtale  
11.02.2003
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Gjelder denne registerenheten med flere

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.
Det er igangsatt planleggingsarbeid på et område som berører eiendommen planID: r20210001.
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 840 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
71 000,- (Dokumentavgift)

80 020,- (Omkostninger totalt)

2 920 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Betalingsutsettelse (Kr.2 590)

Oppgjør (Kr.5 500)

Provisjon (forutsatt salgssum: 3 050 000,-) (Kr.45 750)

Tilrettelegging (Kr.15 000)

Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)

Visningshonorar (Kr.2 490)

Foto (Kr.5 500)

Innhenting av grunnbok (Kr.1 250)

Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.3 405)

Takstmann (Kr.6 000)

Markedspakke 2 (Kr.14 900)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
97-21-0110

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.

Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning.
For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.

Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig
dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et
"som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel
hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som
kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger
eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige
opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt
innvirkning på den avtalen som er inngått.
Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke
eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av
interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra
forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Nidaros Eiendomsmegling AS
EIE Trondheim
Org. nr:924448520
Heimdalsvegen 4
7080 Heimdal
Tlf: 99 34 38 00

Ansvarlig megler
Yasin Unal
EIE Trondheim
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 97 40 64 38 / E-post: yau@eie.no

Saksbehandlere
Cicilie Gravseth Stene
EIE Trondheim
Kontorleder / Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Mob: 91 72 24 20 / E-post: cgs@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Weidemanns vei 21
For mer om objektet
Weidemanns vei 21

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: