Bilde 1 av Hoemshøgda 48DBilde 2 av Hoemshøgda 48D
Digital salgsoppgave
Hoemshøgda 48D

7023 Trondheim • Trondheim kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lekkert rekkehus med garasjeplass, flott utsikt og fine uteplasser. Renovert av fagfolk i 2021. Rolig og barnevennlig.
Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
99 m²
Bruksareal (BRA)
116 m²
Bruttoareal (BTA)
126 m²
Fellesutgifter
kr 500 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 1 088 / Mnd
Prisantydning
kr 4 750 000
Omkostninger
kr 132 770
Totalpris
kr 4 882 770
Byggeår
1966
Tomt
Eiet tomt 158 m²
Oppdragsnummer
97210305
card-default

Amrinder Singh

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Les om Amrinder
Prisantydningkr 4 750 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 118 750,-
  
Totalpris kr 4 882 770
Eiendom
Hoemshøgda 48D, 7023 Trondheim

Matrikkel
Gnr. 98 bnr. 291 orgnr. 999075126 i Trondheim kommune

Boligtype
Rekkehus

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 99 kvm, Bruksareal: 116 kvm, Bruttoareal: 126 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
1966

Tomt
Eiet tomt 158 kvm

Rekkehuset ligger høyt til i rolige og barnevennlige omgivelser. Deler av kledningen er skiftet i 2021 i forbindelse med utskiftningen av ytterdøra og vinduene i underetasjen. Fra spisestuen er det utgang til en herlig, delvis overbygget markterrasse på ca. 34 kvm, med utestikk og videre adkomst til fellesarealet.

Mot naboene er det montert levegger, og terrassen oppleves som et noe usjenert uterom - perfekt for både rolige stunder og store, sosiale sammenkomster. Sommerdagene kan også nytes på en deilig balkong utenfor stuen, og her er det flott panoramautsikt over store deler av Trondheim.

Balkongen har levegger og et areal på ca. 13 kvm. Fellesområdet er opparbeidet med store grøntarealer, trær, sittegrupper og diverse beplantning. Til barnas store glede er det flere lekeapparater rett utenfor døra.

Prisantydning
4 750 000,-

Totalpris inkl. omkostninger
4 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
118 750,- (Dokumentavgift)

132 770,- (Omkostninger totalt)

4 882 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 13 056 pr. år kr 3 264 pr. termin nr. 2 av 4 i 2021.

Eier
R.C. Marthinsen AS

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling v/Amrinder Singh har gleden av å presentere Hoemshøgda 48D.

Hoemshøgda 48 D er et gjennomført stilsikkert rekkehus over fire halvplan, renovert av fagfolk i 2021. Her bor man i et rolig og barnevennlig område, like ved dagligvare, trikkestopp og fine rekreasjonsmuligheter. Varme dager kan nytes på en markterrasse som måler ca. 34 kvm og på en herlig balkong med flott utsikt over store deler av byen. Til barnas store glede er det lekeapparater på fellesområdet, og det følger med egen garasjeplass.

Stuen er innbydende med god takhøyde, mye plass og nydelig utsikt. På kjøkkenet er det moderne innredning med integrerte hvitevarer, og rommet ligger i tilknytning til en luftig spisestue med peisovn. Videre er det et lekkert bad med gulvvarme, et eget vaskerom og tre delikate soverom. Boligen har godt med ekstra lagringsplass i tre innvendige boder. 

Kort fortalt:
- Stilrent rekkehus over fire halvplan.
- Huset er renovert av fagfolk i 2021.
- Det følger med egen garasjeplass.
- Herlig markterrasse på ca. 34 kvm.
- Deilig balkong utenfor hovedstuen.
- Flott panoramautsikt over Trondheim.
- Stort fellesområde med grøntarealer.
- Rolig og barnevennlig beliggenhet.
- Plassbygd skyvedørsgarderobe i entré.
- Ubrukt og moderne kjøkkeninnredning.
- Integrerte hvitevarer på kjøkkenet.
- Åpen, luftig spisestue med peisovn.
- Lekker stue med ekstra takhøyde.
- Ubrukt bad med regnfallsdusj.
- Eget vaskerom med arbeidsbenk.
- Rekkehuset har tre delikate soverom.
- Det er mye lagringsplass i tre boder.

Parkering
Parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

Garasjeplassen er ikke tinglyst som tilleggsdel, men ifølge styreleder så har alle rett til en parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et populært og sentralt boligområde på Søndre Hoem, rett ved Byåsen i Trondheim kommune. Området har en perfekt plassering midt mellom Bymarka og sentrum. St. Olav, Ilaparken, NTNU Gløshaugen, Høgskoleparken, Studentersamfundet og Trondheim spektrum ligger alle i kort avstand.

Det er kort vei til treningssenter og idrettshaller. Havstein idrettsplass og Finalebanen aktivitetspark er svært populære for barnefamilier. Det er også kort avstand til Dalgård og Granåsen idrettsanlegg. Golf kan du spille hos Trondheim Golfklubb på Sommerseter golfbane.

Området har nærhet til Iladalen og Bymarka. Innover i marka finner du Theisendammen som er et populært bade- og fiskevann. Det er anlagt tursti rundt vannet på ca. 2,5 km, som er framkommelig for barnevogner og rullestol. Det finnes også badeplasser ved Kyvannet, Haukvannet og Lian. Bymarka har et bredt løypenett med turstier, lysløyper og forfriskende skiløyper vinterstid.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres på Joker, Bunnpris og Rema 1000. Byåsen butikksenter har et fint utvalg med bl.a. apotek, bokhandel og bakeri. Det er kort vei til Trondheim sentrum med alt av bymessige fasiliter og servicetilbud. I sentrum finner du bl.a. flere kjøpesentre og to kinoer, samt et rikt utvalg av kafeer og restauranter.

Kollektivtilbudet består av buss, trikk og tog. Nærmeste holdeplass er Søndre Hoem som ligger ca. 230 meter fra boligen. Det er ca. 10 min med bil til Trondheim sentralstasjon, med togforbindelse til bl.a. Oslo S, Bodø og Røros. Ved å benytte bil tar det ca. 10 min til sentrum, 34 min til Stjørdal, 22 min til Melhus, 33 min til Trondheim lufthavn, 40 min til Orkanger, samt 1 time og 17 min til Levanger.

Fra eiendommen er det gangavstand til Hallset barneskole og Selsbakk ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av kommunale og private barnehager. NTNU Gløshaugen ligger også godt innen rekkevidde.

Tomt
Rekkehuset ligger høyt til i rolige og barnevennlige omgivelser. Deler av kledningen er skiftet i 2021 i forbindelse med utskiftningen av ytterdøra og vinduene i underetasjen. Fra spisestuen er det utgang til en herlig, delvis overbygget markterrasse på ca. 34 kvm, med utestikk og videre adkomst til fellesarealet.

Mot naboene er det montert levegger, og terrassen oppleves som et noe usjenert uterom - perfekt for både rolige stunder og store, sosiale sammenkomster. Sommerdagene kan også nytes på en deilig balkong utenfor stuen, og her er det flott panoramautsikt over store deler av Trondheim.

Balkongen har levegger og et areal på ca. 13 kvm. Fellesområdet er opparbeidet med store grøntarealer, trær, sittegrupper og diverse beplantning. Til barnas store glede er det flere lekeapparater rett utenfor døra.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
Primærrom.
Sokkeletasje: Entre/gang med trapp, bad, vaskerom og 2 soverom.
1. etasje: Spisestue m/trapp, kjøkken, stue og soverom.

Sekundærrom.
Sokkeletasje: 3 boder.

Byggemåte
Bygningen, som er ett rekkehus oppført i ca. 1966, er på 1. etasje over sokkeletasje. Hver etasje er videre oppdelt i 2 plan.
Grunnmur er oppført i betong.
Hovedkonstruksjon over grunnmur er i betong/mur og bindingsverk.
Utvendige fasader med liggende og stående trekledning.
Etasjeskiller er i tre.
Pult takkonstruksjon som tekket med takpapp.
Vinduer med 2-lags isolerglass.

Primærrom
Primærrom: 99 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 116 kvm

Standard
Entré
Rekkehuset har et overbygget inngangsparti med levegger og plass til benker eller kafésett. Entreen er innbydende med nytt 1-stavs laminatgulv, hvitmalte veggflater og downlights i himlingen. I entreen er det en plassbygget skyvedørsgarderobe, og om ønskelig er det rom for ytterligere garderobeløsninger. Trappen opp til spisestuen skal før salget oppgraderes med maling og lik laminat som gulvet. Tilliggende entreen er det en bod - perfekt for oppbevaring av yttertøy og utstyr.

Kjøkken og spisestue
Et moderne, ubrukt kjøkken har åpen løsning mot spisestuen, og sammen skaper de et sosialt allrom. På gulvet er det 1-stavs laminat, mens veggflatene er malt i hvitt og en mørk, trendy blåtone. Ikea-innredningen fra 2021 har hvite, håndtaksløse fronter og laminert benkeplate med sort oppvaskkum. For et luftigere uttrykk er flere overskap droppet til fordel for åpne flater, men det er likevel godt med både skap- og benkeplass på kjøkkenet.

Downlights i deler av himlingen tilfører lys til arbeidsflatene, og over kokesonen er det montert en stilren ventilatorhette i sort. Av hvitevarer har kjøkkenet integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og en kombinert kjøl/frys. Spisestuen er åpen og luftig, med ekstra takhøyde og flotte lysforhold via et stort vindu. Overflatene i spisestuen er oppgradert likt som de på kjøkkenet, noe som gir en flytende overgang mellom rommene.

Lune kvelder sikres av en ny peisovn, og i himlingen er det installert downlights. Spisestuen innbyr til hyggelige måltider, og det er god plass til langbord. Trappen opp til stuen skal oppgraderes med maling før salget, og trinnene skal få samme type laminat som gulvene. Det er utgang til den store terrassen, utmerket for både morgenkaffen og hyggelige grillmiddager.

Stue
Stuen er romslig og lekker, med et stort vindu som slipper inn godt med dagslys, samtidig som det ivaretar den flotte utsikten. En glassdør fører ut til balkongen, og dagslyset suppleres fint av downlights i deler av himlingen. Deler av stuen har ekstra takhøyde, noe som bidrar til en herlig og luftig atmosfære. Videre er stuen stilfullt innredet med 1-stavs laminatgulv og hvitmalte veggflater.

Bad/wc/vaskerom
Av våtrom har boligen et bad i underetasjen og et eget vaskerom på det nederste halvplanet. Begge våtrommene er pusset opp av fagfolk i 2021, og har ikke vært i bruk. Badet er virkelig stilrent, og på gulvet er det store, grå fliser med varme.

Veggene er kledd med hvitmalte flater og de samme flisene som gulvet. Badet har toalett og downlights i himlingen. Et dusjhjørne er utstyrt med regnfallsdusj, mosaikkfliser og en glassvegg. Baderomsinnredningen består av et stort speil og en servant med hvite skuffer.

Vaskerom
Vaskerommet er smakfullt innredet, og her er det store, hvite gulvfliser med marmormønster. Veggene er kledd med hvitmalte flater og de samme flisene som gulvet. Vaskerommet har en innfelt lysskinne i himlingen og opplegg for vaskemaskin. Den øvrige innredningen består av et speil med belysning og en plassbygget arbeidsbenk med nedfelt utslagsvask.

Soverom og garderobe
Rekkehuset har tre delikate soverom - to i underetasjen og ett på det øverste planet. Rommene er i likhet med resten av boligen pusset opp i 2021, og på gulvene er det nytt 1-stavs laminat. Hovedsoverommet oppe er luftig, med nydelig utsikt og plass til dobbeltseng.

Det er plass til skapløsninger på alle soverommene, og entreen er innredet med en plassbygget skyvedørsgarderobe. Boligen har for øvrig godt med ekstra lagringsplass i tre innvendige boder nede, hvorav en har plassbygd benk og en har plassbygde hyller.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert 14.07.1965.

Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Oppvarming
Rekkehuset oppvarmes elektrisk med stedvis panelovner og gulvvarme på badet. I tillegg er det en ny peisovn i spisestuen.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 13 056 pr. år kr 3 264 pr. termin nr. 2 av 4 i 2021.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 500,- pr.mnd.
Drift og vedlikehold av huseierlagets eiendom, ref. huseierlagets formål (se vedtektene).

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 834 198,- Som sekundærbolig Kr. 3 003 114,-

Diverse
Det er pliktig medlemskap i velforeningen.

Rekkehuset planløsning er kontrollert opp mot byggesaksmappe og tegninger vedlagt Infoland meglerpakke, følgende avvik fra vedlagte tegninger ble registrert:
- Veggen mellom opprinnelig bod og gang i 1.etasje (samme etasje som vaskerom) har blitt fjernet, slik at gangen blir større.
- opprinnelig vindfang har blitt slått sammen med entre/gang med trapp.
- skillevegg mellom kjøkken og spisestue har blitt fjernet.
Kjøper overtar ansvar, risiko og evt. konsekvenser knyttet til dette.

Sameiets årsregnskap:
Driftsinntekter i 2020 var tilsammen 178 576,-
Driftskostnader i 2020 var tilsammen 110 865,-
Årsresultatet i 2020 gikk med overskudd på tilsammen 67 711,-

T.O.
Huseierlaget nevner i årsmøteprotokollen at det bør jobbes videre med å kartlegge, planlegge og gjennomføre vedlikehold i husierlaget, og da nevnes det spesielt:
- Problemet med overflatevann ved rekke 48 og 50
- Nødvendig vedlikehold og utbedringstiltak for garasjer

Det har tidligere blitt observert mulige skadedyr/rotter i 2020 og Rentokil følgte opp saken i velforeningen/huseierlaget.

Styrelederen nevner også at det er mulig at det må gjennomføres drenering på nordsiden av rekke nr. 48 og 50. Her har det i de siste årene vært veldig fuktig. Kostnaden vil mest sannsynlig bli dekket av huseierlaget, for mer info ta kontakt med styreleder.

Annet
Selger har selv ikke bebodd eiendommen, og sitter derfor med begrenset kjennskap til eiendommens tilstand. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig.

Selger opplyser i egenerklæringsskjema om følgende:
- At det ikke foreligger opplysninger om utvendig fuktsikring og drenering. Det ble stedvis indikert fuktavvik i bod, men ikke av større konstruksjons messige betydning.
- Av taksten fremkommer det at terrassen har noen skjevheter. Taksten bemerker også høydeavvik på etasjeskiller men ingen avvik av praktisk betydning.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
1975/13419-1/107  Erklæring/avtale  
08.09.1975 
Bestemmelse om felles vegg.
Gjelder denne registerenheten med flere

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.
 

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Offentlig via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
118 750,- (Dokumentavgift)

132 770,- (Omkostninger totalt)

4 882 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Tilrettelegging (Kr.15 000)

Provisjon (Kr.44 000)

Visningshonorar (Kr.2 490)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
97-21-0305

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Følgende gjelder der handel kommer i stand før 1. januar 2022
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9. Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset. Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).
En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Følgende gjelder der handel kommer i stand etter 1. januar 2022
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

NB: For eiendommer hvor handel kommer i stand etter 01.01.2022 gjelder følgende: Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Nidaros Eiendomsmegling AS
EIE Trondheim
Org. nr:924448520
Heimdalsvegen 4
7080 Heimdal
Tlf: 73 20 02 10

Ansvarlig megler
Andreas Forsell Lund
EIE Trondheim
Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mob: 99 34 38 00 / E-post: afl@eie.no

Amrinder Singh
EIE Trondheim
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Mob: 91 30 15 34 / E-post: as@eie.no

Saksbehandlere
Cicilie Gravseth Stene
EIE Trondheim
Kontorleder / Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Mob: 91 72 24 20 / E-post: cgs@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Hoemshøgda 48D
For mer om objektet
Hoemshøgda 48D

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: