Bilde 1 av Hilton 143Bilde 2 av Hilton 143
Digital salgsoppgave
Hilton 143

2040 Kløfta • Ullensaker kommune

Prisantydning

kr 7 000 000

Omkostninger: kr 191 250Totalpris: kr 7 191 250
Svært innholdsrik enebolig like ved marka | Romslig terrasse og stor hage | Garasje og carport.
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned salgsoppgaveVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
226 m²
Bruksareal (BRA)
226 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
23 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
82 m²
Kommunale avgifter
kr 1 959 / Mnd
Prisantydning
kr 7 000 000
Omkostninger
kr 191 250
Totalpris
kr 7 191 250
Byggeår
1970
Tomt
Eiet tomt 1080 m²
Oppdragsnummer
20240066
card-default

Even Østmo Rabo

Eiendomsmegler | Fagansvarlig | Partner
Les om Even
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 7 000 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 000 000,-)kr 175 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
  
Totalpris kr 7 191 250
Eiendom
Hilton 143, 2040 KLØFTA

Matrikkel
Gnr. 19 Bnr. 184 og Gnr. 19 Bnr. 218 i Ullensaker kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 249 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 226 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 23 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 82 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
1970

Tomt
Eiet tomt 1080 kvm

Prisantydning
7 000 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Lars Erik Bergersen Takstdato:

Totalpris inkl. omkostninger
kr 7 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 175 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 000 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 176 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 176 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 191 250,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 23 501 pr. år

Eier
Geir Johnsen

Beskrivelse
- Enebolig på to plan pluss hems.
- Helt i grensen til skogsområder.
- Oppført i 1970, tilbygd i 2010.
- Innholdsrik, fleksibel planløsning.
- Kjeller innredet som boenhet, ikke godkjent.
- Parkering i carport og garasje.
- Stor inngjerdet hage med plen.
- Romslig markterrasse på forsiden.
- Vestvendt terrasse på 82 kvm.
- Entreer på hvert etasjeplan.
- Tre pene kjøkken, to oppe.
- Dels integrerte hvitevarer.
- Tre stuer, en med peisovn.
- To stuer har varmepumpe.
- Stue i kjeller har gulvvarme.
- To bad, ett modernisert i 2018.
- To vaskerom, ett i hver etasje.
- Hemsen har gulvareal på 30 kvm.
- Garderobeskap og tre boder.
- Frittstående utebod og lekestue.

Parkering
Det er gode parkeringsmuligheter foran huset på singlet gårdsplass, i tilbygget carport og integrert garasje. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et attraktivt, barnevennlig og sentralt boligområde på Hilton/Kløfta i Ullensaker kommune. Fra eiendommen er det kort vei til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon. Boligen sokner til Bakke barneskole som ligger like nær eiendommen. Barneskolen har et velfungerende SFO tilbud for de yngste elevene. For elever i ungdomstrinnene hører boligen til Vesong ungdomsskole. Det er flere barnehager i nærområdet.

Bakkedalen er et fantastisk idrettsanlegg som ligger bakenfor barneskolen. Her finner du fotballbaner, tribune, tennisbaner, lekeplass og areal for egenorganiserte aktiviteter.

Området gir god mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass finner du få minutters gange fra boligen. Det er ca. 20 min gange fra boligen til togstasjon.

Dagligvarehandelen kan enkelt gjøres ved bl.a. Rema 1000 Kløfta og Kiwi Kløfta. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Romerikssenteret et godt og variert utvalg. En liten kjøretur unna finnes populære Jessheim Storsenter med 145 butikker og serveringssteder. Senteret er øvre Romerikes største kjøpesenter med en mengde små og store kjedebutikker samt flere spennende nisjebutikker.

Eiendommen har også nærhet til flotte tur- og friluftsområder i Hiltonskogen og langs Romeriksåsen, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter.

Bebyggelse
Området består av boligbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 1080 kvm

Eiendommen ligger i et veletablert og landlig boligområde helt i grensen til fine skogsområder med turmuligheter. Tomten er på  1 280 kvm. og går over to nivåer. På nedre plan, foran huset, er det singlet gårdsplass med tilbygget carport og garasje.

Fra gårdsplassen er det forstøtningsmurer, bed med variert beplantning og terrengbygde trapper som fører opp til inngangspartiet. Ved inngangspartiet er det bygget en trapp og markterrasse. Markterrassen har spaltegulv av tre og god plass til sittegruppe eller så.

På baksiden av huset, på øvre plan, er det et tilnærmet flatt uteareal med stor, inngjerdet hage, lekestue, en frittstående utebod og en vestvendt terrasse. I hagen vokser det gressplen og variert beplantning, og her er det god plass til trampoline, lek, ballspill og annet. Det frittstående uthuset er på ca. 8 kvm og langs to sider av uthuset er det oppført en overbygget terrasse med netting rundt.

Den vestvendte terrassen er på hele 82 kvm og har utgang fra både stue og ett soverom. Terrassen har spaltegulv av tre, rekkverk med stående spiler rundt og trapp ned til hagen. På husveggen er det montert både utelys og stikk og med et så stort bruksareal er det muligheter for langbord, sofagruppe, lounge og solsenger om man vil.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Byggemåte
Boligen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur av lettklinkerblokker. Etasjeskille av trekonstruksjoner. Yttervegger av trekonstruksjoner utvendig kledd med stående trekledning. Takkonstruksjon utført i saltaksform utvendig tekket med takstein.1.etasje: Profilert entrédør av tre med glassfelt. Terrassedør med karmer av tre og to-lags glass fra 1997. To-fløyet terrassedør med karmer av tre og to-lags glass fra 2015. Vinduer med karmer av tre og to-lags glass fra 2003, 2005, 2008 og 2015. Vindu på toalettrom med karmer av tre og to-lags glass fra byggår. Kjeller: Profilert entrédør av tre med glassfelt. Vinduer med karmer av tre og to-lags glass fra 2000 og 2012.

Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad 2:

- Våtrom - Bad 1.etasje Ventilasjon
Ingen luftespalte over/under dør, som fører til redusert ventilasjon når dørene lukkes. Tiltak bør iverksettes ved behov.

- Våtrom - Vaskerom 1.etasje:
- Ventilasjon
Ingen luftespalte over/under dør, som fører til redusert ventilasjon når dørene lukkes. Tiltak bør iverksettes ved behov.

- Annet
Glippe mellom belistning og dørkarm på innerdør til vaskerom.

- Våtrom - Bad kjeller Helhetsvurdering
TG 2 er valgt på hele våtrommet på grunn av alder og/eller slitasjegrad. Det er blant annet registrert følgende avvik: manglende tilfredsstillende fall til sluk under servantskap, utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett og tettesjikt er uoversiktlig, det kan derfor ikke verifiseres at løsningen er fullgod og sikker mot lekkasjer, tettesjiktet har en alder som tilsier begrenset/usikker restlevetid, riss/sprekker i gulvfliser, vannrør er vurdert til å ha en alder som tilsier begrenset/usikker restlevetid. Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert, fører til redusert avtrekkseffekt når døren er lukket. Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument i tilstøtende rom til våtsone. Det ble ikke registrert forhøyede verdier eller andre avvik. Målingene viser følgende: RH 58 %, temperatur 22 grader C og duggpunkt 13 grader C. Fornying/oppgradering av våtrommet bør påregnes.

- Våtrom - Vaskerom kjeller Helhetsvurdering
TG 2 er valgt på hele våtrommet på grunn av alder og/eller slitasjegrad. Det er blant annet registrert følgende avvik: manglende tilfredsstillende fall til sluk, utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett og tettesjikt er uoversiktlig. Det vurderes at det ikke er
benyttet tilstrekkelig tettesjikt på våtrommets veggflater, rommet tilfredsstiller derfor ikke krav til fukt- og lekkasjesikkerhet. Tilstrekkelig tettesjikt bør etableres. Sikkerhetsventil på varmtvannsbereder mangler kontrollert avrenning til avløp. Vannrør av typen kobber fra eldre dato er vurdert til å ha begrenset/usikker restlevetid. Manglende ventilasjon. Det er utført fuktmåling med egnet instrument i tilstøtende rom til våtsone. Det ble ikke registrert forhøyede verdier eller andre avvik.
Målingene viser følgende: RH 51 %, temperatur 17 grader C og duggpunkt 7,0 grader C. Fornying/oppgradering av våtrommet bør påregnes.

- Kjøkken - Kjøkken 1.etasje
- Vannrør
Vannrør er vurdert til å ha en alder som tilsier begrenset/usikker restlevetid.

- Innredning
Stedvis noe bruksslitasje på benkeplate samt skap/skråg av eldre dato.

- Kjøkken - Kjøkken i kjeller Helhetsvurdering
TG 2 er valgt på grunn av kjøkkenets alder med tanke på innredninger, overflater, røropplegg samt andre installasjoner. Utskifting/oppgradering av innredning etc. bør påregnes.

- Kjøkken - Kjøkken 2 i 1.etasje
- Ventilasjon
Det er kun kullfilter og ikke separat avtrekk fra rommet. Dette kan medføre økt fuktbelastning i boligen. TG2 i henhold til NS 3600.

- Vannrør
Vannrørene er ikke plugget mot varerør. Av denne grunn kan eventuelt lekkasjevann fra rør-i-rør system forårsake følgeskader.
Det er ikke montert automatisk lekkasjestopper for å begrense eventuelle lekkasjer fra vanninstallasjoner.

- Annet
Det er ikke etablert komfyrvakt på kjøkkenet. Komfyrvakt bør etableres.

- Toalettrom (Ikke våtrom) - Toalettrom 1.etasje
- Ventilasjon
Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert, fører til redusert avtrekkseffekt når døren er lukket.

- Sanitærutstyr / innredning
Innebygget toalettsisterne har ikke avrenning til rom med sluk, eller tilsvarende sikring mot fuktskader. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

- Øvrige rom Innerdører
Stedvis noe bruksslitasje på innerdører/dørkarmer.

- Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje)
- Ventilasjon
Overstrømning og luftmengdeutskifting vurderes med fordel å kunne vært bedre. Manglende ventilering bør utbedres.

- Overflater himling
Utbedringstiltak på himlingsflate i bod med adkomst fra entré bør påregnes.

- Overflater gulv
Stedvis noe bruksslitasje på gulvoverflater. Stedvis manglende laminatgulv mot dørterskler.

- Konstruksjoner (tilfarergulv, himling og vegger).
Etasjen ble innredet/ombygd i 2000. Arealene var opprinnelig ikke innredet. Konstruksjonen er lukket. Erfaringsmessig betraktes slike konstruksjoner som risikokonstruksjoner blant annet med tanke på fukt-/kondensproblematikk. Det er ikke observert skader eller symptomer på skader, men skader kan ikke utelukkes. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at tiltak kan iverksettes ved behov. TG2 er valgt for å belyse skaderisiko/behov for tiltak.

- Innerdører
Innerdør har stedvis noe bruksslitasje. Innerdør mellom stue og soverom bærer preg av alder/slitasje.

- Loft - innredet Overflater himling/undertak
Stedvis oppsrekking av panelbord, ukjent årsak.

- Overflater gulv
Stedvis noe bruksslitasje på laminatgulv.

- Konstruksjonsoppbygging
Konstruksjonen er lukket. Erfaringsmessig betraktes slike konstruksjoner som risikokonstruksjoner blant annet med tanke på fukt-/kondensproblematikk. Det er ikke observert skader eller symptomer på skader, men skader kan ikke utelukkes. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at tiltak kan iverksettes ved behov. TG2 er valgt for å belyse risiko.

- Loft - uinnredet / råloft Helhetsvurdering
Kaldtloftets tilstand sett i sammenheng med alder/tilstand på yttertaket tilsier at oppfølging med jevnlig ettersyn er nødvendig slik at tiltak kan iverksettes ved behov. TG2 er satt for å belyse skaderisikoen som følge av alder og observert tilstand.

- Ildsteder / skorsteiner innvendig
- Skorsteiner inne i boligen
Riss/sprekker påvist på skorstein synlig fra bod i kjeller, ukjent årsak.

- Innvendige trapper Innvendige trapper
TG2 er satt iht NS3600 (som henviser til dagens forsikriftskrav) grunnet sikkerhet. Trappen vurderes til å være for bratt for god funksjonalitet. Det er kun rekkverk/håndløper på en side. TG 2 i henhold til NS 3600. Trappen har åpninger på mer enn 0,10 meter.
Av denne grunn oppfyller ikke trappeløpet dagens krav. Forholdene anbefales utbedret med bakgrunn i dagens gjeldende krav til sikkerhet.

- Tekniske anlegg, VVS anlegg
- Vannrør (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom)
Vannrør i boligen av typen kobber fra eldre ukjent årstall er vurdert til å ha en alder som tilsier begrenset/usikker restlevetid. På bakgrunn av alderen er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, usikker restlevetid eller lignende
forhold som utvikles over tid.

- Stakeluke
Innvendige stakeluke er ikke lokalisert. Stakeluke bør lokaliseres.

- Hovedstoppekran
Hovedstoppekran er vurdert til å ha en alder som tilsier begrenset/usikker restlevetid, bør holdes under oppsikt.

- Avløpsrør
Avløpsrør i boligen fra byggår er vurdert til å ha en alder som tilsier begrenset/usikker restlevetid. På bakgrunn av alderen er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, usikker restlevetid eller lignende forhold som utvikles over tid.

- Elektrisk anlegg
- Forenklet vurdering av det elektriske anlegget
Som følger av manglende samssvarerklæring på deler av det elektriske anlegget som er montert etter år 1999 er TG2 satt i henhold til NS3600.

- Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon
- Fasader ink. kledning
Luftespalte bak trekledning er stedvis blokkert. Forholdet kan redusere levetiden til kledningen og veggkonstruksjonen. Lufting bør etableres. TG2 settes generelt på utvendig kledning grunnet alder.

- Dører og vinduer
- Vinduer
Vinduer bærer stedvis preg av værslitasje på utvendig side, utbedringer bør påregnes. Enkelte vinduer har stedvis bruksslitasje på innvendig side. Vindu fra byggår på toalettrom har behov for oppgraderinger/utskiftning. Det må forventes høyere varmetap fra dette vinduet sammenlignet med vinduer fra nyere dato.

- Dører
Entrédør i kjeller bærer preg av alder/slitasje, utskifting bør påregnes.

- Yttertak Tekking (undertak, lekter og yttertekking)
Det er registrert symptomer på elde og slitasje samt stedvis sprekker i takstein og mønestein, utbedringer av ødelagt takstein/mønestein anbefales. Forøvrig anbefales oppfølging med jevnlig ettersyn slik at vedlikeholds- og eventuelle utbedringstiltak kan iverksettes ved behov. TG2 er satt for å belyse skaderisikoen som følge av alder/skader og observert tilstand.

- Skorsteiner over tak
Skorsteinen har synlige slitasjesymptomer. Tiltak anbefales.

- Detaljer inn mot tilstøtende konstruksjoner
Overgang mellom tak og vegg på overbygget inngangsparti til kjeller har mangelfulle tettedetaljer. Tiltak anbefales.

- Balkonger, terrasser, veranda etc
Noe ujevnheter/skjevheter observert i konstruksjonen. Terrassebord samt rekkverket bærer stedvis preg av værslitasje.
Utbedringer/overflatebehandling bør påregnes.

- Grunnmur, fundamenter Grunnmur
Det registreres stedvis riss/sprekker samt pussavskalling på grunnmur/lettklinkerblokker. Eksakt årsak er ikke kjent. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn samt stedvise utbedringstiltak.

- Drenering Helhetsvurdering
Dreneringens funksjon er å forhindre fuktinnsig og fuktskader i underetasjen/kjelleren. Dreneringen er nedgravd og skjult. Tilstanden må derfor vurderes ut fra alder. Estimert teknisk levetid for drenssystem ligger mellom 20 - 60 år. Det ble ikke
observert tegn på fuktinnsig eller fuktskader. TG2 er valgt for å belyse at dreneringen har nådd en alder der funksjonssvikt ikke kan utelukkes. Det anbefales derfor oppfølging med jevnlig ettersyn slik at eventuelle tiltak kan iverksettes ved behov.

- Stikkledninger og tanker Vann- og avløpsledninger (ink. stikkledninger)
Alder tilsier at anbefalt brukstid og restlevetid på vann- og avløpsrør med tilliggende utstyr bør vies spesiell oppmerksomhet. Materialene er skjulte i grunnen og dermed er det kun alder som kan gi indikasjon på tilstand. TG2 settes for å belyse risiko.

- Oljetanker
Oljetank er nedgravd. Ingen dokumentasjon som viser materiale, type, alder og om kontroll er foretatt. Ytterligere undersøkelser anbefales.

- Frittstående byggverk Helhetsvurdering
Uthus. Det er foretatt en forenklet og overordnet vurdering av tilstanden og det er relativt høy slitasjegrad som gjør at det anbefales utbedrende tiltak. Mindre frittstående byggverk på tomten har ikke vært gjenstand for detaljerte undersøkelser.

Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad 3:

- Brann Brannslokkingsutstyr
- Brannslukkerutstyr er utgått ikke forskriftsmessig vedlikeholdt. Brannslukkingsutstyr må fornyes/vedlikeholdes.

- Brannskiller
Det er ikke kjent om brannskiller er utført i henhold til byggteknisk forskrift. Det foreligger ikke dokumentasjon på brannsikkerhet. Forholdet må undersøkes av kompetent personell, og eventuelle utbedringer/tiltak må utføres. Underliggende
sjablongmessig prisanslag gjelder for brannteknisk inspeksjon.

- Terrasser / platting på terreng Terrasser på terreng (understøttet av bjelker / pilarer)
Det er observert store skjevheter samt råteskader i konstruksjonen på markterrasse. Tiltak må påregnes. Trapp bærer preg av bruksslitasje, utbedringer bør påregnes.

- Forstøtningsmurer Forstøtningsmurer
Til dels store avskalling/korrosjonsskader på forstøtningsmur. Tiltak må påregnes. Det mangler rekkverk. Tiltak må påregnes.

Sammendrag av selgers egenerklæring:

2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
- Ja, både av faglært og ufaglært. Bad, vaskerom, wc og kjøkken 2 i 2018 Og bad, kjøkken, vaskerom kjeller i 2000. Th Elektro AS, Terje Soløst Mur og Flislegger, Hermansen & Storaas AS rør. Haakon Udnes rør 2000.

2.1 Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
- Ja. Rørlegger bad, vaskerom, wc og hobbyrom. Flislegging membran Terje Soløst 2018.

4. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp?
- Ja, kun faglært. Hermansen & Storaas (vennetjeneste/byttejobb) 1 etg. 2019/20 Haakon Udnes kjeller bad, vaskerom og kjøkken år 2000.

5. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller?
- Nei. Ny drenering og vortepapp 2000, men ikke under gammel terrasse.

7. Kjenner du til om det er/har vært skjevheter/setningsskader, f. eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?
- Ja. Såle i carport bygget 2010 manglet isolasjon første vinter. Er isolert våren 2011.

8. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader i boligen?
- Ja. Utstikk fra tilbygg bunnsvill fikk sopp. Utbedret med skifte av bunnsvill og bygget tak over.

9. Kjenner du til om det er/har vært insekter/skadedyr i boligen som f.eks. rotter, mus, maur eller lignende?
- Ja. Mus på loft, taes med feller rundt første snøfall. Ikke mus etter dette.

11. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade?
- Ja. Under tilbygg, utbedret.

12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
- Ja, både av faglært og ufaglært / egeninnsats. Ny terrasse i 2015-2020. Tilbygg på gammel garasje 2010.

13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank,
sentralfyr, ventilasjon)?
- Ja, kun faglært. Kjellerhybel i 2000. Tilbygg 2010 bad/vaskerom/kjøkken 2/ wc 2018 Stue, gjesterom 2020.

13.1 Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
- Nei. Kan lages da det er lov på eget fagbrev. Tok fagbrev Jan 1991.

14. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
- Ja. Feiervesen 2022, branntilsyn 2021, elskekk 2022.

15. Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
- Ja. Easee.

17.1 Har kommunen gitt dispensasjon til at den nedgravde oljetanken kan bli liggende, f. eks. ved at den nedgravde oljetanken tømmes, saneres eller fylles igjen med masser?
- Nei. Glassfibertank på nordside.

22. Kjenner du til manglende brukstillatelse eller ferdigattest?
- Ja. Kjellerleilighet bygget som generasjonsbolig. Ikke byggemeldt. Kan søke bruksendring i følge arkitekt.

23. Kjenner du til om det er foretatt radonmåling?
- Ja. Måling i 2011.

Primærrom
Primærrom: 185 kvm

Hems: Hems over deler av første etasje med et gulvareal på ca. 30 kvm.
1. etasje: Entré, 2 kjøkken, 2 stuer, 3 soverom, wc, bad/wc og vaskerom.
Kjeller: Entré, gang, vaskerom, bad/wc, soverom, stue, kjøkken, 3 boder, garasje og carport.
Annet: Frittstående uthus på ca. 8 kvm.

Bruksareal
Bruksareal: 226 kvm

Boder
Det medfølger lagringsplass i innvendige boder og uthus.

Standard
Entré:
Eneboligen går over to plan pluss hems, med egne innganger til hver etasje. Entreen i første etasje er lys, fin og romslig, og her er det hvite panelplater på veggene. I den ytterste delen av rommet, ved inngangsdøren, er det jordfargede fliser lagt i fiskebensmønster på gulvet og plass til garderobeløsning. Videre innover er det enstavs laminatgulv og god plass til flere garderobeskap, kommoder eller annet.

Kjøkken:
I første etasje har boligen to kjøkken, ett i hver ende. Hovedkjøkkenet ligger i eget rom og ble oppgradert i 2018. Rommet har enstavs laminat på gulvet, hvite panelplater på veggene og downlights i himlingen. I tillegg er det benkebelysning og naturlig lys fra to vinduer.

Kjøkkeninnredningen er bygget langs fire vegger og har gråmalte stavfronter, vitrineskap og hvit, marmormønstret benkeplate i laminat. Nedfelt i benken er det sort oppvaskkum av kompositt, og over er veggene dekket med sorte flisplater. Koketopp, mikro, stekeovn, kaffemaskin og oppvaskmaskin er integrert. Kjøkkenet har videre avtrekk fra ventilator og plass til et frittstående side-by-side kjøleskap.

Kjøkken 2:
Det andre kjøkkenet har kremhvite panelplater på veggene og laminat på gulvet. Kjøkkeninnredningen er fra 2018, holdt i en klassisk stil med kremhvite, ettspeils fronter, vitrineskap og benkeplater i laminat.

Mellom skap og benk er det plater på veggene, benkebelysning og stikkontakter. Nedfelt i benken er det oppvaskkum i rustfritt stål og ved komfyrs plass er det avtrekk fra kullfilterventilator. Kjøkkenet har videre integrert kjøl/frys og opplegg for oppvaskmaskin.

Stue:
Boligen har også to stuer i første etasje. Den største stuen ligger vegg-i-vegg med hovedkjøkkenet, og har glassdør inn fra entreen. Rommet har vinduer på to sider, varmepumpe og en pipe forblendet med skiferstein tilknyttet en peisovn med stort flammebilde. På hver side av pipen dannes det to soner som kan innredes med spisebord og sofa med tv-løsning.

I spisestuedelen er det downlights i himlingen og stormønstret tapet på to av veggene. I stuedelen er det diskré belysning langs to av veggene og dobbel dør som gjør det lett å trekke ut på varme sommerdager. Øvrige vegger er kledd med lysmalte panelplater og for et helhetlig uttrykk har hele stuen enstavs laminatgulv.

Stue 2:
Den minste stuen ligger i tilknytning til kjøkkenet i motsatt ende, og sammen danner de et hyggelig oppholdsrom som kan være godt egnet som en skjermet del til ungdommen i huset. Stuen har like overflater som på kjøkkenet med laminat på gulvet og kremhvite panelplater på veggene. Rommet har videre dagslys fra et vindu, varmepumpe som oppvarming og plass til sofa med tilhørende møblement.

Bad/wc/vaskerom:
På hovedplanet har boligen ett bad, et toalettrom og et separat vaskerom på rekke, som alle ble modernisert i 2018. På toalettrommet er det lagt laminat på gulvet og tapet i to nyanser av grått på veggene. Videre er rommet innredet med vegghengt toalett under et vindu og en sort håndvask med speil over.

På baderommet er det store, jordfargede fliser med gulvvarme og sorte mosaikkfliser som sokkel. De samme flisene hentes opp på veggene i dusjhjørnet og på sisterne bak vegghengt toalett. Øvrige vegger har betonglignende våtromsplater og en kontrastvegg i sort.

På den sorte veggen er det montert hvit, slett skuffeseksjon med heldekkende dobbelservant og et stort speil med belysning. Dusjhjørnet skjermes av rette, innfellbare dører i glass og er ellers utstyrt med veggmontert blandebatteri, hånddusj og deilig regnfallsdusj. Badet har videre to små vinduer, downlights og avtrekk fra elektrisk vifte.

Vaskerom:
På vaskerommet er det grå betonglignende våtromsplater på veggene, sorte sokkelfliser og tilsvarende gulvfliser med gulvvarme. Himlingen er pent lyssatt med downlights. Et vindu bidrar med dagslys, og det er montert mekanisk avtrekksvifte for utlufting.

En hvit, praktisk innredning er bygget parallelt i rommet med høyskap på den ene siden. De stilrene frontene er hvite og kombineres med mørk benkeplate i laminat. Nedfelt i benken er det oppvaskkum med avrenningsfelt og under er det opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe:
Boligen har tre soverom på rekke, alle med lyse panelplater på veggene og laminat på gulvet. Det midterste soverommet er oppdelt i to passende til dobbeltseng i den ene delen og garderobe i den andre, og her står det allerede et garderobeskap. Det ytterste soverommet i boligen har utgang til den vestvendte terrassen, i tillegg er det åpent opp til en hems som ble tilbygget/innredet i 2010. Det gjøres oppmerksom på at det er kun to av soverommene som er tegnet inn på byggetegningene. Se mer info under ferdigattest.

Hemsen har et gulvareal på ca. 30 kvm og adkomst via en stigetrapp. På hemsen er det skråhimling, lysmalte panelplater på veggene og trekantvinduer i hver ende som gir fine lysforhold. Det er ellers gode muligheter for møbler som kontorpult, gamingstasjon, sofa eller lignende. For lagring er det et rom i bakkant av carport og et frittstående uthus på 8 kvm i hagen.

Innredet del i kjeller:
Kjelleren er innredet som en egen boenhet, bestående av entré, gang og soverom med plass til garderobe, tre boder med inngang fra nevnte rom, samt stue, kjøkken, bad og vaskerom. Kjellere er ikke omsøkt og godkjent for varig opphold. Gangen flyter over i stuen og begge rommene har gulvvarme.

Stuen er av det romslige slaget med god plass til både sofa, tv-løsning og spisebord. På veggene er det gråmalt tapet og på gulvet er det gråsorte fliser. Himlingen er lyssatt med downlights og er et fint supplement til dagslys fra et vindu.

Kjøkkenet ligger i rommet ved siden av stuen og har laminat på gulvet, lysmalte vegger, downlights og en kjøkkeninnredning fra 2000 som går ton-i-ton med veggfargen. Innredningen er bygget langs to sider med profilerte stavfronter, vitrineskap og åpne hyller.

Benkeplatene er av hvit laminat og nedfelt i benken er det dobbel oppvaskkum i rustfritt stål. Mellom skap og benk er det lyse fliser på veggene, benkebelysning og avtrekk fra ventilator. Oppvaskmaskin er integrert i innredningen og det er ellers plass til komfyr og kjøleskap.

Baderommet er i likhet med kjøkkenet fra 2000. Rommet har en tidstypisk stil med tofargede fliser på vegger og gulv. Flisene er i jordfargede nyanser og passer godt til baderomsinnredning i mørkbeiset heltre, bestående av benkeskap med heldekkende servant.

Over servanten er det et innfliset speil med belysning. Videre har badet gulvmontert toalett og en romslig dusjhjørne skjermet med vegger og av glassbyggerstein og skyvedør i hvit karm. Som oppvarming er det varmekabler og i panelkledd tak er det innfelte downlights.

Vaskerommet er også fra 2000, innredet med flislagt gulv og trepanel på veggene. Av installasjoner har rommet opplegg for vaskemaskin og en 287 liters varmtvannsbereder fra 2015.

Teknisk:
Ventilasjon er naturlig, kombinert med avtrekksvifter på bad og vaskerom i første etasje og ventilatorer på alle kjøkken. Sikringsskap med automatsikringer er plassert på kjøkken 2 i første etasje og på vaskerom i kjeller. På vaskerommet i kjeller er det også montert en 287 liters varmtvannsbereder fra 2015.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse datert 24.04.1970 vedrørende enebolig oppført på Hilton 143.
Se vedlagt i salgsoppgaven med anmerkninger fra 24.04.1970.

Det foreligger byggetegninger fra kommunen, disse samsvarer ikke med dagens innredning av boligen. Det foreligger utvendige byggetegninger for påbygg, men det foreligger ikke byggetegninger som vise ny planløsning innvendig. Det er dermed usikkert for megler hva som faktisk er godkjent bruk av rommene i 1. etasje. Dette skriver Ullensaker kommune vedrørende tilbygget.
"Søknaden ble behandlet som melding etter plan- og bygningsloven av 1985 § 86 a. For slike tiltak gjelder ikke krav om ferdigattest, jf.
bestemmelsens andre ledd som sier at "for tiltak som uføres i samsvar med reglene i første ledd gjelder ikke lovens kapittel XVI med unntak av § 93 a". Krav om ferdigattest følger av § 99, som er plassert i kapittel XVI. Det gjelder derfor ikke krav om ferdigattest for tiltaket."

I underetasjen er det innredet utleiedel og flere rom. Ingen av rommene i underetasjen er godkjent for varig opphold og dette er ikke omsøkt om hos kommunen. Hems er ikke angitt på byggetegninger og er dermed ikke godkjent for varig opphold.

Omgjøring av rom fra tilleggsdel til hoveddel må godkjennes av kommunen. Kjøper påtar seg risikoen for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, for alle ovennevnte ulovlige forhold, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Det kan være krav i lov, forskrift og planverk som ikke er eller kan oppfylles, i så fall vil kommunen kunne kreve at evt rom settes tilbake til opprinnelig godkjent stand.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Eneboligen oppvarmes med gulvvarme på alle bad, vaskerom i første etasje, samt gang og stue i kjeller. I stuene oppe er det montert varmepumper og hovedstuen har i tillegg peisovn for vedfyring. Øvrig oppvarming skjer med enkelte panelovner.

Kommunale avgifter
Kr. 23 501 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Ullensaker kommune har ikke eiendomsskatt pr. april 2024.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 80241125

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. 

1968/4990-1/10  Best. om vann/kloakkledn.  
02.09.1968 
Nærliggende tomter er berittighet til å legge stikkledninger for vann, kloakk og overvann etter godkjent plan for tikkledninger over tomten.
tomten kan kun benyttes til boligbygg og tilletes ikke drevet noen form for næringsvirksomhet på tomten uten bygningsrådets skriftlige tillatelse.

For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Boligen fremstår som om den har en egen utleiedel (dvs. egen separat boenhet), men det gjøres oppmerksom på at denne ikke er omsøkt eller godkjent av kommunen. Evt. søknad om bruksendring skjer for kjøpers regning og risiko.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Boligen er regulert til boligformål.

Eiendommen er ikke regulert.

Eiendommen er i kommuneplanen avsatt til boligbebyggelse nåværende. Faresone - Ras- og skredfare. Vedtatt 23.03.2021.

Avsatt i kommunedelplan for Kløfta til boligbebyggelse nåværende. Faresone - Ras- og skredfare. Vedtatt 03.09.2012.

Hjemmelshaver av 19/184 er også hjemmelshaver av 19/218. Eiendommene bør sammenføyes.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 7 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 175 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 000 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 176 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 176 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 191 250,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.5 900)
Visningshonorar (Kr.3 000)
Provisjon (forutsatt salgssum: 7 000 000,-) (Kr.50 000)
Tilrettelegging (Kr.15 000)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 000)
Markedspakke 1 (Kr.24 900)
Oppgjør (Kr.7 500)
Totalt kr. (Kr.109 300)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
20-24-0066

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Øvre Romerike Eiendomsmegling AS
EIE Jessheim
Org. nr: 826962992
Saggata 7
2053 Jessheim
Tlf: 40 40 65 84

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Fagansvarlig | Partner Even Østmo Rabo

Saksbehandlere
Even Østmo Rabo
EIE Jessheim
Eiendomsmegler | Fagansvarlig | Partner
Mob: 98 84 51 10 / E-post: eor@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Hilton 143
For mer om objektet
Hilton 143

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: