Bilde 1 av Jessheim Sør - 502Bilde 2 av Jessheim Sør - 502
Digital salgsoppgave
Jessheim Sør - 502

2051 Jessheim • Ullensaker kommune

Prisantydning

kr 2 175 000

Omkostninger: kr 50 000Totalpris: kr 2 225 000
NY 1-ROMS SELVEIER - BALKONG - GARASJEPLASS - KORT VEI TIL SENTRUM - FERDIG Q3/21 - SALG AV KONTRAKTSPOSISJON!
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Etasje
5
Primærrom (P-ROM)
26 m²
Bruksareal (BRA)
27 m²
Fellesutgifter
kr 1 554 / Mnd
Prisantydning
kr 2 175 000
Omkostninger
kr 50 000
Totalpris
kr 2 225 000
Byggeår
2021
Tomt
Eiet tomt m²
Oppdragsnummer
77210119
card-default

Harald Hauge

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner
Les om Harald
card-default

Jan Erik Ellefsrud

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Jan
Prisantydningkr 2 175 000,-
Transportgebyrkr 50 000,-
  
Totalpris kr 2 225 000
Eiendom
Jessheim Sør - 502, 2051 Jessheim, Etasje: 5

Matrikkel
Gnr. 132 bnr. 305 i Ullensaker kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 26 kvm, Bruksareal: 27 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Byggeår
2021

Tomt
Tomten er eiet. Endelig tomtestørrelse etter fradeling/sammenføyning antas for BT1 (hus A og B) å bli ca 3.500 kvm. Endelige grenser og tomtestørrelse vil fremkomme etter kommunal oppmåling. Selger og kjøper må akseptere arealet etter den kommunale oppmålingen som bindende for seg, dvs. uten tillegg eller fradrag i kjøpesummen. Tomten vil bli et fellesareal for sameiet, med unntak av deler som eventuelt vil tillegges, dvs. tilleggsdelen, til den enkelte seksjon.

Prisantydning
2 175 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Det er ikke lagt opp til opptak av fellesgjeld.

Totalpris inkl. omkostninger
2 175 000,- (Prisantydning)
Omkostninger

50 000,- (Transportgebyr)
2 225 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)
+ omkostninger i orginal kjøpekontrakt + tilvalg for kr. 15 801,-. I tillegg kommer kostnad for el-billader (se
parkering).

Felleskostnad
Kr. 1 554,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Fellesutgifter vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles iht. vedtektene. Månedlige fellesutgifter er stipulert til ca kr 42,- pr kvm BRA pr måned, hvor man har lagt til grunn bygningsforsikring, felles strøm, forretningsførsel, kostnader til indre og ytre vedlikehold av fellesarealer etc. Endelig budsjett fastsettes på sameiermøte. Det tas forbehold om endringer i stipulerte fellesutgifter, da dette er basert på erfaringstall.

Fordelingsnøkkel for fordeling av utgifter reguleres i sameiets vedtekter og bygger i utgangspunktet på sameiebrøken. Enkelte elementer i budsjettet kan i vedtektene fastsettes med lik fordeling på alle seksjoner, eller etter forbruk. Selger vil engasjere forretningsfører for sameiet for første driftsår.
Driftskostnadene for garasjeanlegget er stipulert til ca. kr 150,- pr måned og betales av de som disponerer plasser i anlegget.

Oppvarming blir levert i henhold til forskriftskrav. Dersom det blir fjernvarme vil det tilkomme ca. kr. 10 pr. kvm BRA for stipulert fjernvarmeforbruk pr. mnd. Dersom radiatorer blir levert så fremkommer ikke dette på illustrasjonene og plantegningene.

Kjøper må forskuttere 2 mnd. fellesutgifter etter overtakelsen, slik at sameiet får nødvendig likviditetstilskudd.

Kommunale avgifter
Faktureres direkte av kommunen. Ikke fastsatt p.t.

Eier
Eier/Utbygger: Conceptor Bolig AS
Eier av kontrakt: B&B eiendomservice AS

Beskrivelse
1-roms toppleilighet i 5. etg.
Hvit, glatt kjøkkeninnredning m/ integrerte hvitevarer fra Siemens
Tilvalg bad: Underskap m/grepsfrie skuffer. Speilskap med belysning
Downlights på bad (4 stk.) og i gang (4 stk.)
Gulvfliser i gang
Garasjeplass i felles garasjeanlegg medfølger (Verdi kr. 280.000,-)
Balkong på ca. 6,9 kvm.
Estimert overtagelse Q3-2021
Gangavstand til togstasjon og Jessheim sentrum. Rema 1000, Evo Fitness, Møbelringen og Rusta vil etabalere seg i den nye bydelen
Populært bygg og prosjekt med flott utformelse og atkitektur. Byggetrinn 1 er solgt ut!
5 års nybygg garanti
Flytt inn i helt ny leilighet!
Les igjennom orginalt prospekt for leveransebeskrivelse og annen informasjon!

Parkering
Det medfølger 1 stk. garasjeplass med leiligheten.

Kjøper 1 har meldt interesse for el-billader. Dette vil medføre en tilleggskostnad på kr. 25 000,- - 35 000,- (estimert) avhengig av hvor mange som er interessert.

Beliggenhet
Jessheim er en svært sjarmerende by med trehusbebyggelse og småbypreg. Jessheim har vært blant de raskest voksende byene i Norge den siste tiden. Leiligheten kommer til å ligge svært bra til; som beboer her har man nærhet til alt det man kunne tenke seg i løpet av en innholdsrik hverdag.

Distriktets største kjøpesenter, Jessheim Storsenter, og Ullensaker Kulturhus er så å si rett utenfor døren. Her finner du også Storgata med flere hyggelige kaféer og restauranter. Skoler, idrettsplasser og turområder er kun minutter unna.

Fra leiligheten er det kort gangavstand til dagligvarebutikk, treningssenter, kollektivtilbud og alt av fasiliteter. Området er sentrumsnært, samtidig som det har flotte rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet.

SERVICETILBUD/FASILITETER:
I sentrum finner man et variert utvalg butikker, caféer, restauranter og utesteder. Det meste er sentralisert i og rundt kjøpesenteret og Storgata. Jessheim Storsenter innehar 145 butikker og spisesteder. Senteret er Øvre Romerikes desidert største motehus med 60 kjente og nye kjedebutikker, samt flere spennende nisjebutikker.

SPORT/FRITID:
Ullensaker har et tilbud til alle med sine 38 idrettslag, 51 kulturlag og 21 humanitære organisasjoner - her er det noe for enhver interesse. Jessheim idrettspark innehar bl.a. fotballbaner, friidrettsbane, skøyte- og curlingbane. Ny flerbrukshall ble oppført i 2014.

KOLLEKTIVTRANSPORT:
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, tog og flybuss som forenkler et aktivt liv uten bil. Gode bussforbindelser fra nærmeste holdeplass i Industriveien, samt buss- og togforbindelser fra Jessheim stasjon. Flere bussruter med avgang hvert 30. min til Oslo Lufthavn.

JESSHEIM BY:
Jessheim ble offisielt en by 22. september 2012 og er p.t. den største byen i Akershus. Bysentrum er bygd opp rundt Jessheim Storsenter som grenser ut mot Paradeveien i Storgata. Jessheim har mye å by på, og er fortsatt i stor vekst.

NORDBYTJERNET, EN OASE:
Nordbytjernet er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker med beliggenhet kun én km fra Jessheim sentrum. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med flotte turveier. Nordbytjernet har flotte badeplasser med strender, volleyballbaner, bade og fiskebrygger.

Bebyggelse
Området vil i hovedsak bestå av blokkbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, m²

Tomten er eiet. Endelig tomtestørrelse etter fradeling/sammenføyning antas for BT1 (hus A og B) å bli ca 3.500 kvm. Endelige grenser og tomtestørrelse vil fremkomme etter kommunal oppmåling. Selger og kjøper må akseptere arealet etter den kommunale oppmålingen som bindende for seg, dvs. uten tillegg eller fradrag i kjøpesummen. Tomten vil bli et fellesareal for sameiet, med unntak av deler som eventuelt vil tillegges, dvs. tilleggsdelen, til den enkelte seksjon.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
5. etg.: Gang, bad, stue/kjøkken.

Sportsbod i kjeller.

Byggemåte
Se vedlagte prospekt fra utbygger.

Primærrom
Primærrom: 26 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 27 kvm

Boder
1 sportsbod i kjeller.

Standard
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger/foreligger ikke ferdigattest

Oppvarming
Alle leilighetene leveres med hovedoppvarming iht. forskriftskrav. Det leveres energimålere for oppvarming.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Ullensaker kommune fakturerer kommunale avgifter direkte.

Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i kommunen pr .d.d.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 1 554,- pr.mnd.
Fellesutgifter er estimert fra utbygger og kan ha mindre variasjoner ved valg av service og tjenestenivå. I tillegg fakturerer Ullesaker kommune kommunale avgifter direkte.

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter, internet/tv, strøm, forsikring. Listen er ikke uttømmende.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Det er ikke lagt opp til opptak av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring med polisenummer
Fellespolise opprettes av sameiet

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Sameie
Sameiet blir opprettet før overtagelse.

Forretningsfører
USBL

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
De servituttene som i dag er tinglyst på eiendommen, følger med ved salg. Grunnboksutskrift er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Grunnboksutskriften viser følgende tinglyste servitutter:
Gnr. 132, bnr. 8. Hjemmelshaver; Jessheim Sør Utvikling AS
1913/900153-1/10 -Utskifting
1942/405-1/10 -Rettigheter ifølge skjøte
1977/7031-1/10 -Elektriske kraftledninger
1992/2398-1/10 -Jordskifte
2012/1085789-1/200 -Erklæring /avtale
2017/746608-1/200 -Pantedokument
2017/746608-2/200 -Urådighet
Gnr. 131, bnr. 2; Hjemmelshaver Wiig, Ole Semming
1851/903571-1/10 -Skjønn
1902/900086-1/10 -Bestemmelser om beiterett
1917/900145-1/10 -Utskiftning
1921/900210-1/10 -Elektriske kraftledninger
1922/900169-1/10 -Erklæring /avtale
Meglers salgsoppgave til salgsprospektet; Elveparken, trinn 1 Dato pr. 25.05.2018 Side 2
Servitutter (fortsettelse)
1922/900170-1/10 -Bestemmelse om vannledning
1944/59-1/10 -Skjønn
1955/121-6/10 -Rettsbok
1955/121-7/10 -Festekontrakt - Vilkår
1955/990102-1/10 -Erklæring /avtale
1973/9055-1/10 -Erklæring /avtale
1977/1722-1/10 -Rettsbok
1977/1848-1/10 -Rettighet
1977/1848-2/10 -Bestemmelser om veg
1977/6172-2/10 -Elektriske kraftlinjer
1982/5291-1/10 -Erklæring / avtale
1985/7140-1/10 -Erklæring/ avtale
1988/9019-1/10 -Bestemmelser om veg
1991/1711-1/10 -Bestemmelser om veg
1992/2398-1/10 -Jordskifte
1994/7698-1/10 -Bestemmelse om bebyggelse
1996/10092-1/10 -Erklæring / avtale
2000/1212-1/10 -Bestemmelser om veg
2000/1214-1/10 -Jordskifte
2003/9179-1/10 -Utbyggingsavtale
2004/9179-1/10 -Utbyggingsavtale
2013/159868-1/200 -Bestemmelse om veg
2013/159868-2/200 -Bestemmelse om veg
2016/1040273-1/10 -Jordskifte

Servitutter som ikke slettes følger eiendommen. Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst servitutter som erklæringer/avtaler som kan få betydning for denne eiendommen.

Kjøper må akseptere at det på eiendommen tinglyses ytterligere servitutter/heftelser dersom offentlig myndighet krever det. Slike servitutter/heftelser kan være erklæringer som regulerer drift og vedlikehold av fellesomr., drift og vedlikehold av energi/nettverk el.

I forbindelse med utbygging og salg av bruksenheter, vil selger tinglyse pengeheftelser på eiendommen, men boligen vil overtas fri for økonomiske heftelser med unntak av lovpålagt og utinglyst panterett til sameiet på 1 G. Sameiets panterett sikrer innenfor pålydende den enkelte sameiers oppfyllelse av felles forpliktelser.

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd.

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.
 
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Tomten er regulert til bolig,- og næringsformål. Reguleringskart med tilhørende bestemmelser fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 175 000,- (Prisantydning)
Omkostninger

50 000,- (Transportgebyr)
2 225 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)
+ omkostninger i orginal kjøpekontrakt + tilvalg for kr. 15 801,-. I tillegg kommer kostnad for el-billader.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Total kjøpesum og omkostninger betales på følgende måte:
2 175 000,- (Prisantydning)
50 000,- (Transportgebyr til utbygger)
--------------------------------------------------------
2 225 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger (ihht orginalt prospekt):
Etableringskostnad til Velforeningen kr 2.000 ,-
Etableringskostnader til sameie kr 3.000 ,-
Dokumentavgift til staten, 2,5 % av andel tomteverdi: Kr 18.000 ,-
Tinglysingsgebyr for skjøte: kr 525 ,-
Tinglysingsgebyr for panterett med attestgebyr (pr. stk): kr 729 ,-
--------------------------------------------------------
24.254,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 249 254,- (Totalpris inkl. omkostninger). I tillegg kommer tilvalg for kr. 15 801,- samt kostnad for el-billader.

Kjøper 1 har krav på å få utbetalt beløp tilsvarende sitt forskudd iht. opprinnelig kjøpekontrakten samtidig med at transport er bekreftet notert hos utbygger/selger og megler, som forestår oppgjøret. Dette forutsatt at garanti etter buofl. § 12 og/eller §47 er stilt av selger. I dette tilfellet vil Kjøper 1 måtte stille garantier da han regnes som profesjonell. Dette forutsatt at kjøper er forbruker og ikke profesjonell. Resterende innbetaling / kjøpesummen skal bero på meglers klientkonto frem til Kjøper 2 har overtatt eiendommen og fått rettsvern for sitt erverv. Påløpte renter tilfaller kjøper 2 frem til skjøtet er tinglyst på kjøper.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

1) Det forutsettes en innbetaling på kr. 180 000,- for forskudd + 50.000,- i transportgebyr som selger krever at kjøper innbetaler som en kostnad ved kontraktssignering. (Selger / utbygger har stilt garantier i samsvar med budstadoppføringslova § 12 på opprinnelig kjøpesum.) Innbetalingen skal være fri egenkapital, det vil si forutsetter ikke pant i den leilighet som kjøpes og skal innbetales til meglers klientkonto (EIE oppgjør AS)

2) Merverdi på kr. 375 000,- betales til meglers klientkonto (EIE oppgjør AS) ved overtakelse.

3) Resterende del av opprinnelig kjøpesum ihht opprinnelig kjøpekontrakt inkl. omkostninger, skal innbetales til prosjektmegler/oppgjørsmegler senest 3 dager før overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.1 000)
Betalingsutsettelse (Kr.3 512)
Markedspakke 1 (Kr.5 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (forutsatt salgssum: 2 175 000,-) (Kr.30 000)
Tilrettelegging (Kr.5 000)
Totalt kr. (Kr.50 912)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
77-21-0119

Budgivning
Ved budgivning skal det legges bud på mellomlegget mellom opprinelig kjøpesum og prisantydning + omkostninger. Her vil budet være på 375 000,- ved prisantydning.

Solgt "som den er"
Kjøp av kontraktsposisjon reguleres av avhendingslova og kjøpslova. Rettsvern for kontraktsposisjonen
sikres ved melding til utbygger/selger 1 om salget. Bolighandelen som ny kjøper trer inn i følger
Bustadoppføringsloven, som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring
av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Kjøper 1 skal etter
overdragelsen av Kjøpekontrakten være fri en hver forpliktelse overfor Utbygger i henhold til
Kjøpekontrakten, og bærer således intet ansvar overfor Utbygger i forhold til Kjøpers oppfyllelse av sine
plikter etter Kjøpekontrakten.
Videre har selger/kjøper 1 av kontraktsposisjonen ikke ansvar for mangelfull eller forsinket levering fra
utbyggers side. Kjøper 2 har plikt til å betale hele vederlaget for kontraktsposisjonen i disse tilfellene.
Rettsvern for boligen sikres ved tinglysing av skjøte.
Kjøper har rett til å avbestille hele eller deler av ytelsen fra boligselgeren frem til overtagelse, men da mot
et vederlag og/eller erstatning til boligselgeren i henhold til lovens § 52 og 53. Dersom det foreligger en
mangel i henhold loven, kan kjøper holde igjen vederlag, kreve mangelen rettet, kreve prisavslag, kreve
erstatning eller heve avtalen.
Dersom boligen selges til forbruker vil Kjøper 1 måtte tegne garantier etter Bustadoppføringslova (på lik
linje med utbygger), da de regnes som profesjonelle aktører.
Lovene kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Lovene finner du også på www.lovdata.no.

Avdeling
Romeriksmegleren AS
EIE Lillestrøm
Org. nr:976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Jan Erik Ellefsrud
Mob: 46 42 03 00 / E-post: jee@eie.no

Saksbehandlere
Harald Hauge
EIE Lillestrøm
Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner
Mob: 97 40 31 00 / E-post: hh@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Jessheim Sør - 502
For mer om objektet
Jessheim Sør - 502

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: