Bilde 1 av Myrsletta 213Bilde 2 av Myrsletta 213
Digital salgsoppgave
Myrsletta 213

2052 Jessheim • Ullensaker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Nyere 3-roms m/veranda mot friområde | Heis ned til garasje | Lave bokostnader m/varmvann og fyring inkl.
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
7
Antall soverom
2 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
53 m²
Bruksareal (BRA)
57 m²
Fellesutgifter
kr 3 353 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 731 / Mnd
Prisantydning
kr 3 690 000
Omkostninger
kr 97 320
Totalpris
kr 3 787 320
Byggeår
2019
Tomt
Eiet tomt 8179 m²
Oppdragsnummer
20230335
card-default

Christian Brodshaug

Eiendomsmegler | Partner
Les om Christian
Prisantydningkr 3 690 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 250,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgiftkr 86 870,-
  
Totalpris kr 3 787 320
Eiendom
Myrsletta 213, 2052 Jessheim, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 117 Bnr. 534 Snr. 7 i Ullensaker kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Arealer
Totalt BRA 0 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal):
- BRA-b (innglasset balkong):
- BRA-e (eksternt bruksareal):

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal):

Areal
Primærrom: 53 kvm, Bruksareal: 57 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2019

Tomt
Eiet tomt 8125 kvm

Totalpris inkl. omkostninger
kr 3 690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 86 870,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 88 070,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 778 070,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 3 787 320,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 353,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Garasje, andel strøm, digital TV, bredbånd

Kommunale avgifter
Kr. 8 772 pr. år

Eier
Knut-Tommy Rundberg

Beskrivelse
Entrè:
Velkommen inn! Hyggelig entrè med plass for yttetøy og sko. Rommet har vannbåren gulvvarme, downlights i himling og er holdt i lyse moderne farger, noe som er gjennomgående for de øvrige oppholdsrommene.

Stue:
Den åpne stuen er delikat, lys og lar seg enkelt innrede. Gode vindusflater fra gulv og opp slipper inn rikelig med lys og gir en luftig romfølelse. Det er plass for både sofamøblement og spisebord mot kjøkken. På gulv i alle rom med unntak av bad og bod er det vannbåren gulvarme. Fra stuen er det utgang til en solrik sydvendt balkong på ca. 13,5 kvm med nydelig utsyn over nærområdet.

Kjøkken:
Moderne kjøkken i åpen løsning mot stuen. Innredning med hvite slette fronter med foring opp til tak og håndtak i rustfritt stål. Laminert benkeplate i mørk utførelse med nedfelt oppvaskkum m/ettgreps armatur. Av utstyr medfølger integrert induksjonsplatetopp, komfyr, oppvaskmaskin, frittstående kjøl/frys, samt elektrisk ventilator over kokesonen. Demping er montert på skuffer og skap.

Badet:
Moderne baderom med fliser på gulv og vegger, tidsriktig servantinnredning med skuffeseksjon, nedsenket dusjhjørne med glassdører, og innebygd/vegghengt toalett. Himlingen er pent lyssatt med downlights. Badet har opplegg og plass for både vaskemaskin og tørketrommel i vaskesøyle.

Soverom:
Boligen har to fine soverom av god størrelse med plass for seng, i tillegg til annet enkelt møblement og klesoppbevaring. Soverommene er holdt lyse og har 3-stavs eikeparkett samt godt lysinnslipp.

Annet:
Leiligheten har godt med lagringsplass via bod i leiligheten på ca. 3 kvm og i romslig utvendig sportsbod ved siden av leiligheten (samme etasje).
Boligen disponerer en garasjeplass i kjeller.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et sentralt, nyere etablert og barnevennlig boligområde like utenfor Jessheim sentrum i Ullensaker kommune. Området har umiddelbar nærhet til turterreng, samt kort vei til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og den flotte Idrettsparken. Det er gang- og sykkelvei til sentrum, som har kafeer, spisesteder og et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Jessheim kulturhus byr på konserter, teater, revyer, kunstutstillinger og 3 kinosaler.

Videre er det kort vei til lekeplass, fotballbaner, tennisanlegg og flere treningssenter. Ved Jessheim stadion ligger flotte Jessheim is- og flerbrukshall, som åpnet dørene i 2014. Hallen huser blant annet håndballbaner, innebandybaner, volleyballbaner, løpebaner og styrkerom for å nevne noe. Skøyter, curling og kjelkehockey er det også mulighet for. Et flott, nytt svømmeanlegg  finner du også her. Bakkedalen park- og idrettsanlegg ved Kløfta ble ferdigstilt våren 2019 og er et anlegg i stjerneklassen.

I tillegg til sine mange idrettshaller har Ullensaker gode muligheter for den som liker friluftsliv. Ved Gystad finnes lysløype, markastue med servering i vintersesongen, samt et mylder av merkede stier, enten du starter ved Allergot ungdomsskole, ved Teigen skytebane eller ved Fladbyseter. Kommunen har også lagt opp til O-postjakt, et spennende fritidstilbud som gjør deg mer kjent i nærliggende terreng.

Kun én km fra Jessheim sentrum ligger flotte Nordbytjernet, der det er godt tilrettelagt med turveier for rullestolbrukere og folk med barnevogn. Det er også strender, volleyballbaner, badebrygger og fiskebrygger. Fra tjernet går det løyper i skogområdet Vestmoen og videre til Olaløkka på Sand og Ringbanen på Gardermoen.

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000 Gystadparken og Meny Gystadmarka. I Jessheim finnes ellers Obs Hypermarked og Rema 1000. For ytterligere servicetilbud anbefales Jessheim Storsenter - Øvre Romerikes største motehus med både kjedebutikker og nisjebutikker. Lillestrøm, Strømmen, Lørenskog og Oslo ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Kort gangavstand til nærmeste bussholdeplass. Ved å benytte bil tar det ca. 4 min til Jessheim stasjon, 12 min til Oslo lufthavn, 24 min til Lillestrøm, 27 min til Strømmen Storsenter og 38 min til Oslo S.

Fra eiendommen er det gangavstand til Gystadmarka barneskole og Gystadmarka ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Jessheim videregående skole, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bebyggelse
Området består for det meste av blokkbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 8179 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Skoler:
Gystadmarka skole (1-7 kl.) 18 min gange.
Skogmo skole (1-7 kl.) 20 min gange.
Jessheim skole og ressurssenter (1-7 kl.) 22 min gange.
Gystadmarka ungdomsskole (8-10 kl.) 18 min gange.
Allergot ungdomsskole (8-10 kl.) 19 min gange.
Hoppensprett vgs Jessheim 23 min gange.
Jessheim videregående skole 6 min med bil.

Barnehager:
Skogmo (0-5 år) 18 min gange.
Gystadmarka (0-5 år) 18 min gange.
Hoppensprett Avd Skogmo (0-5 år) 19 min gange.

Offentlig kommunikasjon
Gystad bosenter 8 min gange.
Jessheim stasjon 22 min gange. (avganger mot oslo hver halvtime, og togene bruker 39 min til Oslo S.)
Oslo Gardermoen 13 min med bil.

Byggemåte
Selveierleilighet i Yes Heim Boligsameie 3 beliggende på Jessheim, Ullensaker kommune. Sameiet består av 103 seksjoner og har felles tomteareal. Fellesområdet opparbeidet med blant annet biloppstillingsplasser, internstier, lekeapparater, sittebenker, plenarealer og diverse beplantning.

Boligbygg over 5 etasjer samt underetasje. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur og bærende vegger av betong/murkonstruksjoner. Etasjeskillere av betongkonstruksjoner. Yttervegger av betong som er utvendig pusset og malt. Tilnærmet flatt tak tekket med membran/takpapp (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har glatt entrédør fra byggeår med lydklasse 42db. Dører og vinduer med karmer av tre og tre-lags glass fra byggeår. Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann/oppvarming. Leiligheten er oppvarmet med vannbåren gulvvarme i entré, begge soverom, stue og kjøkken. Elektrisk gulvvarme på bad.

Gjennomgående leilighet beliggende i byggets 2.etasje. Adkomst via felles trappegang med callinganlegg og heis. Leiligheten består av entré, bad, to soverom og stue med åpen kjøkkenløsning, samt innvendig bod.

Leiligheten disponerer en garasjeplass i underetasjen. Leiligheten disponerer i tillegg en bod på ca. 5,1 m² beliggende ved svalgangen utenfor leiligheten.
Byggemåte er gjengitt fra tilstandsrapport. Fullstendig rapport er inkludert i salgsoppgave.

8% av bygningsdelene er gitt tilstandsgrad 2:
Våtrom - Bad - Overflater vegger, Avløpsrør (ink. sluk)
Elektrisk anlegg Forenklet vurdering av det elektriske anlegget

3% av bygningsdelene er gitt tilstandsgrad 3:
Brann - Brannslokkingsutstyr

6% av bygningsdelene er gitt tilstandsgrad iu. 83% av bygningsdelene er gitt tilstandsgrad 1. Se tilstandsrapport inkludert i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av bygningsdelene.

Følgende fremkommer av selgers egenerklæring:
Kjenner du til om sameie/laget/selskapet er involvert i tvister av noe slag?
Ja. Peab.
TILLEGGSKOMMENTAR
Leiligheten er i et sameie, det som eventuelt er tvister tar sameie seg av.

Primærrom
Primærrom: 53 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
Entré, bad, to soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.

Bruksareal
Bruksareal: 57 kvm

Standard
For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest iht. kommunens opplysninger.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Vannbåren gulvvarme i entré, begge soverom, stue og kjøkken. Elektrisk gulvvarme på bad.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Kr. 8 772 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 353,- pr.mnd.
Garasje, andel strøm, felleskostnader, digital-TV, bredbånd

Faste løpende kostnader
I tillegg til offentlige/ kommunale avgifter kommer kostnader ifb strøm, innboforsikring mm. Listen er ikke uttømmende.

Forsikring med polisenummer
Tryg Polisenummer: 7130261

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 924 628,- Som sekundærbolig Kr. 3 328 662,-

Sameie
Sameie: Yes Heim Boligsameie 3, Orgnr: 923014497

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenansen eller ulempe for de
øvrige beboerne.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

2014/976331-1/200  Elektriske kraftlinjer  
 10.11.2014
Rettighetshaver:ELVIA AS  
Org.nr: 980489698
Nettstasjon nr: U0071
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Bestemmelse om adkomstrett
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3033-117/534
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2015/335612-2/200  Best. om adkomstrett  
 17.04.2015 
rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:117 Bnr:587 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:117 Bnr:587 Snr:2 m.fl.
Gjensidig ferdsels- og adkomstrett
Overført fra: 3033-117/534
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2015/335612-8/200  Erklæring/avtale  
 17.04.2015 
rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:117 Bnr:587 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:117 Bnr:587 Snr:2 m.fl.
Gjensidig bruksrett til arealer opparbeidet til lek, rekreasjon og opphold
Overført fra: 3033-117/534
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2015/335612-10/200  Erklæring/avtale  
 17.04.2015 
rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:117 Bnr:587 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:117 Bnr:587 Snr:2 m.fl.
Gjelder gjensidig rett for nødvendig infrastruktur
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Overført fra: 3033-117/534
Gjelder denne registerenheten med flere

2015/335612-12/200  Erklæring/avtale  
 17.04.2015 
rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:117 Bnr:587 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:117 Bnr:587 Snr:2 m.fl. 
Gjelder gjensidig bruksrett til areal avsatt til felles avfallstasjoner
Overført fra: 3033-117/534
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2015/335612-13/200  Erklæring/avtale  
 17.04.2015 
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
Overført fra: 3033-117/534
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2018/1019175-1/200  Bestemmelse om nettstasjon  
 12.07.2018 21:00 
Rettighetshaver:ELVIA AS  
Org.nr: 980489698
Bestemmelse om rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse.
Bestemmelse om adkomstrett.
Bestemmelse om bebyggelse og beplantning.
Overført fra: 3033-117/534
Gjelder denne registerenheten med flere

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Utleie må godkjennes av styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan for 'Gystadmarka, delfelt B2' m/best. vedtatt 04.04.2017.
Avsatt i kommuneplanen til boligbebyggelse - nåværende. Detaljeringssone - Reguleringsplan skal fortsatt gjelde vedtatt 23.03.2021.
Avsatt i kommunedelplan for Gystadmarka til boligbebyggelse - nåværende. Detaljeringssone - Reguleringsplan skal fortsatt gjelde vedtatt 06.10.2014.
Grenser inntil reguleringsplan for 'Gystadmyra' vedtatt 03.05.2004 og 'Gystadmyra B4' vedtatt 23.03.2015.
Utbygging i boligens umiddelbare nærhet må påregnes.
Kommuneplan, Byplan, er under rullering. Se kommunens nettsider.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 3 690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 86 870,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 88 070,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 778 070,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 3 787 320,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Oppgjør (Kr.7 500)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.250)
Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585)
Tilrettelegging (Kr.15 000)
Visningshonorar (Kr.3 000)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.21 202,25)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.3 188)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.5 200)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.6 115)
Provisjon (Kr.35 000)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 000)
Markedspakke 2 (Kr.21 900)
Totalt kr. (Kr.121 940,25)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
20-23-0335

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Øvre Romerike Eiendomsmegling AS
EIE Jessheim
Org. nr: 826962992
Saggata 7
2053 Jessheim
Tlf: 40 40 65 84

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Partner Christian Brodshaug

Saksbehandlere
Christian Brodshaug
EIE Jessheim
Eiendomsmegler | Partner
Mob: 99 55 97 62 / E-post: chb@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Myrsletta 213
For mer om objektet
Myrsletta 213

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: