Bilde 1 av Travalleen 31BBilde 2 av Travalleen 31B
Digital salgsoppgave
Travalleen 31B

2069 Jessheim • Ullensaker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Moderne oppusset 3-roms i 2. etasje på enden. Vestvendt veranda og 2 garasjeplasser. Kort vei til togstasjon og marka
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
17
Antall soverom
2 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
56 m²
Bruksareal (BRA)
61 m²
Fellesutgifter
kr 2 472 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 344 / Mnd
Prisantydning
kr 3 150 000
Omkostninger
kr 88 170
Fellesgjeld
kr 16 919
Totalpris
kr 3 255 089
Fellesformue
kr 14 667
Byggeår
2009
Tomt
Eiet tomt 7573 m²
Oppdragsnummer
20210106
card-default

Christian Brodshaug

Partner | Eiendomsmegler
Les om Christian
card-default

Sebastian Prestby

Partner | Eiendomsmegler
Les om Sebastian
Prisantydningkr 3 150 000,-
Fellesgjeldkr 16 919,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 79 150,-
  
Totalpris kr 3 255 089
Eiendom
Travalleen 31B, 2069 Jessheim, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 142 bnr. 361 snr. 17 orgnr. 993071676 i Ullensaker kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 56 kvm, Bruksareal: 61 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2009

Tomt
Eiet tomt 7573 kvm

Prisantydning
3 150 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 16 919,- pr. 26.11.21 11:42
Andel fellesformue: kr. 14 667,- pr. 26.11.21 11:42

Totalpris inkl. omkostninger
kr 3 150 000,- (Prisantydning)
kr 16 919,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 3 166 919,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 79 150,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 80 520,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 247 439,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 3 255 089,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 2 472,- pr. mnd.

Kommunale avgifter
Kr. 4 124 pr. år De kommunale avgiftene inkluderer gebyr og forbruk for vann og avløp, renovasjon, tilsyn/feing av pipe.

Eier
Kristian Fodstad Katrine Lopéz

Parkering
Det følger med to garasjeplasser i et oppvarmet fellesanlegg. Det er også asfaltert parkeringsareal på fellesområdet.

Parkeringsplassene utgjør to seksjoner (seksjon 71 og 72). Denne leiligheten har to parkeringsplasser i seksjon 72, og det blir derfor overført eierskap på 2/48 på gnr. 142 bnr. 361 snr. 72.
Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et sentralt og stille boligområde på Nordbymoen, nordøst for Jessheim sentrum i Ullensaker kommune. Fra boligen er det gangavstand til togstasjon, skoler og gode servicetilbud og ca. 4 km til Jessheim sentrum.

Stedet har også nærhet til flott natur. Du finner lysløype, markastue med servering i vintersesongen, samt et mylder av merkede stier i området, enten du starter ved Allergot ungdomsskole, ved Teigen skytebane eller ved Fladbyseter. For øvrig er det kort vei til lekeplass, flere fotballbaner, skøytebane, treningssenter og tennisanlegg.

Ved Jessheim stadion ligger flotte Jessheim is- og flerbrukshall, som åpnet dørene i 2014. Hallen huser blant annet håndballbaner, innebandybaner, volleyballbaner, løpebaner og styrkerom for å nevne noe. Skøyter, curling og kjelkehockey er det også mulighet for.

Nordbytjernet ligger i gangavstand og er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med turveier for rullestolbrukere og folk med barnevogn. Nordbytjernet har flotte badeplasser med strender, volleyballbaner, badebrygger og fiskebrygger og tilknytning til løyper i skogområdet Vestmoen.

Servicetilbud:
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Joker Jessheim, Rema 1000 og Meny Gystadparken. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Jessheim Storsenter hele 145 butikker og serveringssteder, og er kjent som Øvre Romerikes største motehus. Strømmen storsenter og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Tomt
Eiet tomt, 7573 kvm
Leiligheten har en overbygd veranda på ca. 10 kvm med adkomst fra stuen. Verandaen har hvitt rekkverk, gulv med terrassebord og en manuell markise i takutstikk. Det er god plass for sittegruppe, og med utebelysning og strømstikk er det tilrettelagt for å nyte sommerdager ute langt inn i sene kveldstimer.

Fra balkongen er det utsyn mot deler av fellesområdet. Fellestomten er relativt flat og opparbeidet med store plenareal, asfalterte internveier og asfaltert gårdstun.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Skole/barnehage
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Nordbyvegen og ligger ca. 600-700 meter unna. Nordby stasjon ligger ca. 1,3 km fra boligen. Fra Nordby og Jessheim er det gode togforbindelser til blant annet Oslo, og få minutter til Oslo lufthavn.

Offentlig kommunikasjon
Ved å benytte bil fra eiendommen tar det ca. 6 min til Jessheim sentrum, 9 min til Oslo Lufthavn, Gardermoen, 23 min til Lillestrøm, samt 35 min til Oslo sentrum. Jessheim er ellers et viktig trafikknutepunkt med kort vei til nye E6, riksvei 174 og E16.

Inneholder
Planløsning:
2. etasje: Entré/gang, bad/wc/vaskerom, stue, kjøkken, 2 soverom og garderobe. 
Annet: Bod i samme etasje.

Velkommen til Travalleen 31B:
- Moderne 3-roms selveier.
- Endeplassering i andre etasje.
- Like ved fine turområder.
- To garasjeplasser i fellesanlegg.
- Vestvendt, overbygd veranda.
- Gjennomgående laminatgulv i alle rom.
- Flere vegger med betong-look.
- Nytt Norema kjøkken i 2021.
- Integrerte hvitevarer.
- Stue med store vinduer.
- Flislagt bad/vaskerom.
- To pene soverom.
- Ett soverom har garderoberom.
- Utvendig bod ved inngangsdør.

Byggemåte
Leiligheten holder en god standard på de fleste bygningsdeler. Det er laminat og fliser på gulvene, malte og flislagte vegg overflater og det er
malt himlinger med innfelte downlights på bad. Badet er fra byggeår, er flislagt på gulv og på vegger og fremstår som velholdt og innredningen
består av en hvit glatt/profilert innredning med servant, tilkobling for vaskemaskin, dusjhjørne med innfellbare dusjvegger og det er tilkoblet
et vannklosett. Ny hvit profilert Norema kjøkkeninnredning med laminert benkeplate med nedfelt underlimt oppvaskkum med ett greps
blandebatteri, integrert oppvaskmaskin, integrert vegg komfyr med nedfelt induksjon platetopp, integrert kjøleskap og en ventilator tilkoblet
med kullfilter. Ca. 116 liters varmtvannsbereder er tilkoblet i benkeskap. Det medfølger en bod på ca. 5 m2 ved inngangsdøren og 2
parkeringsplasser i felles garasjeanlegg. Leiligheten fremstår som moderne med gode løsninger og liten slitasje.

Eier informerte om følgende på epost i forkant av befaringen:
Leiligheten er pusset opp med nytt gulv, nye lister, nymalt vegger og et nytt kjøkken. Alt dette er gjort selv, bortsett fra en ny sikring for
stekeovnen og en ny stikk over vasken.
Det følger med en bod, som er rett ved inngangsdøren(samme nøkkel som inngangslåsen, om du ønsker å se denne og).
Det følger også med 2 garasjeplasser i et oppvarmet fellesanlegg. All modernisering er gjort siden oktober i 2020. Kjøkkenet startet vi på i mars
i 2021.Det elektriske er også gjennomført i 2021.

Takstmann har ikke kommentert utvendig byggemåte, da det er sameie som står ansvarlig for vedlikehold av denne.

Primærrom
Primærrom: 56 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 61 kvm

Standard
Entré:
Leiligheten ligger i andre etasje og har adkomst via utvendig, overbygd trapp til inngangsdøren. Entreen gir et moderne førsteinntrykk med mørkegrå vegger og pent laminatgulv. I likhet med resten av leiligheten er entreen pusset opp i nyere tid.

Stue:
Leiligheten har en lun og stilfull stue med delvis åpen løsning mot kjøkkenet. Stuen har mørkegrå veggflater, men rommet oppleves lyst og innbydende med store vinduer helt ned til gulvet. Det er også utgang fra stuen til verandaen. Rommet har pent laminatgulv som er lagt sømløst inn i kjøkkenet.

Kjøkken:
Kjøkkenet har en pen og innholdsrik innredning fra Norema, ny i 2021. I tillegg har kjøkkenet en hyggelig spiseplass foran to store vinduer, med en smart anretning ved siden av. Kjøkkeninnredningen har hvite, profilerte fronter, takhøye overskap, laminatbenkeplater og underlimt oppvaskkum.

Hvitevarene er integrert og består av induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Over koketoppen er det en skråstilt ventilator i sort glass, og veggen over to av kjøkkenbenkene har koksgrå heksagonfliser og grå betong-look. Øvrige vegger er malt i grått. Alle nevnte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen.

Bad/wc/vaskerom:
Leiligheten har et klassisk bad med lysegrå gulvfliser og hvite veggfliser. Rommet har varme i gulvet, downlights i himling, mekanisk avtrekk og opplegg for vaskemaskin. Arealet er godt utnyttet med innsvingbare dusjdører i glass, og med veggskap over plassen til vaskemaskinen. Videre har badet gulvfestet toalett, et hvitt servantmøblement med påmontert vask og et innfliset speil.

Soverom og garderobe:
Leiligheten har to fine soverom som er pusset opp i samme, moderne stil som øvrige rom; nye laminatgulv og veggflater. Hovedsoverommet har en gråmalt vegg bak sengeplassen, malt med mineralmaling som gir et trendy uttrykk. Det andre soverommet har en tilsvarende vegg med mineralmaling som går i grønntone.

Leiligheten har garderobeskap med sorte skyvedører på hovedsoverommet og et eget garderoberom med hyller i tilknytning til det andre soverommet. Av lagringsplass har leiligheten en bod på ca. 5 kvm med utvendig adkomst like ved inngangsdøren.

Teknisk:
Det er mekanisk avtrekk fra bad og kjøkken, og tilluft via ventiler i vegg. Varmtvannsbereder på ca. 120 liter er tilkoblet i benkeskap i kjøkkenet. Sikringsskapet har 7 kurser og et overbelastningsvern på 32 A. Det ble lagt opp ekstra kurs til kjøkkenet i 2021. Hele leiligheten er sprinklet og det er brannstige fra verandaen.

Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad 2:
- sluk, membran, tettesjikt, grunnet at mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt
på membranløsningen.
- innredning, grunnet at det er påvist riss i servanten.
- etasjeskiller, grunnet høydeforskjell.
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest, men følgende for eiendommen:
- midlertidig brukstillatelse for nytt bygg boligblokk 3.etg Travalleen 31A og B, datert 06.07.2009.
Følgende avvik er registert: øvrige bygg og endelig brannsentral og p-kjeller.

Oppvarming
Leiligheten har elektrisk oppvarming med gulvvarme på bad og panelovner i flere rom

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Kr. 4 124 pr. år De kommunale avgiftene inkluderer gebyr og forbruk for vann og avløp, renovasjon, tilsyn/feing av pipe.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Ullensaker kommune fakturerer ikke for eiendomsskatt.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 472,- pr.mnd.
Felleskostnadene inkluderer felles bygningsforsikring, felles strøm, vedlikehold, drift og styrehonorar.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Långiver: DNB
Lånenr.: 16364570248
Restgjeld: 1.000.000,-
Innfrielsesdato: 01.08.2036. 
Rentekostnader: 3,20%.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring Polisenummer: 89456551

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020: Som primærbolig Kr. 732 945,- Som sekundærbolig Kr. 2 638 600,-

Sameie
Sameie: Nordbyhagen Boligsameie, Orgnr: 993071676
Sameiets navn er Nordbyhagen Boligsameie, Felt B9.
Eiendommen Nordbyhagen Felt B9 med gnr. 142, bnr. 296 Ullensaker kommune, ligger i
sameie mellom eierne av de eierseksjoner som tomten og bebyggelsen er oppdelt i.
Sameiet består av 72 seksjoner som alle er boligseksjoner. For hver eierseksjon er det
fastsatt en sameiebrøk i henhold til begjæring om seksjonering, datert 3. mai 2006.
Formålet med Nordbyhagen Boligsameie Felt B9 er å ivareta driften av sameiet,
administrere bruk og vedlikehold av fellesarealene og ivareta alle andre saker av felles
interesse for sameierne.

Informasjon om sameie:
- Dyrehold er tillatt.

- Vedlikehold av fasader og lånefinansiering:
Styret vurderer at det er behov for maling av bygningenes fasader. Det er i den forbindelse innhentet ulike tilbud. Forventet kostnad for arbeidene er i størrelsesorden kr 1,3 millioner. Etter styrets syn bør vedlikeholdsarbeidet finansieres delvis ved bruk av sameiets egenkapital og delvis ved at sameiet tar opp lån. Styret vurderer at låneopptak ikke vil medføre behov for justering av dagens felleskostnader.

- Garasjeanlegg: Som ledd i prosessen var det nødvendig å opprette to egne styrer for
garasjeanleggene, henholdsvis for parkeringssameie i seksjonsnummer 71 og
seksjonsnummer 72. Som styre for parkeringssameiene ble valgt tilsvarende
styre som i boligsameiet og det ble vedtatt standardvedtekter, noe styret vurderer
som hensiktsmessig per i dag. Styret i parkeringssameiene vedtok en
felleskostnad på NOK 200 per parkeringsplass. Felleskostnaden er ikke
effektuert, men styret tar sikte på at dette vil skje innen sommeren.

Forretningsfører
NORIAN Regnskap

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Se  vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Tinglyste heftelser:
2009/855751-2/200  Bestemmelse iflg. skjøte  
10.11.2009 
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
Gjelder denne registerenheten med flere
Formål: Det er pliktig medlemskap i velforening.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Utleie i sameie er tillatt, men skal godkjennes av styret.
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.
Eiendommen ligger til privat vei. Deler av veien eies av Nordbyhagen Vel og Ullensaker Kommune.

Regulering
Eiendommen er regulert etter reguleringsplan for "Ullensaker travbane" m/bestemmelser, 23.03.2021.
Regulert til bolig.
Reguleringsbestemmelser i tilknytning til reguleringsplan for "boliger" på Ullensaker Travbane, datert 17.11.2000.

Område:
- Boligen ligger innefor gul hensynssone i forhold til veien.
- Nordbyhagen Vel har mottatt nabovarsel om etablering av omsorgsboliger på gnr. 142 bnr.3. Dette område er per nå regulert til friområde, og det er ikke sendt omregulering til kommunen på område.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 3 150 000,- (Prisantydning)
kr 16 919,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 3 166 919,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 79 150,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 80 520,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 247 439,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 3 255 089,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.3 188)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 950)
Oppgjør (Kr.7 000)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.250)
Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585)
Tilrettelegging (Kr.15 000)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.5 995)
Markedspakke 3 (Kr.17 900)
Provisjon (Kr.40 000)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.4 000)
Totalt kr. (Kr.96 868)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
20-21-0106

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Følgende gjelder der handel kommer i stand før 1. januar 2022

Følgende gjelder der handel kommer i stand etter 1. januar 2022
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Øvre Romerike Eiendomsmegling AS
EIE Jessheim
Org. nr:826962992
Saggata 7
2053 Jessheim
Tlf: 40 40 65 84

Ansvarlig megler
Partner | Eiendomsmegler Christian Brodshaug

Saksbehandlere
Christian Brodshaug
EIE Jessheim
Partner | Eiendomsmegler
Mob: 99 55 97 62 / E-post: chb@eie.no

Sebastian Prestby
Partner | Eiendomsmegler
Mob: 95 29 75 78 / E-post: sp@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Travalleen 31B
For mer om objektet
Travalleen 31B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: