Bilde 1 av Myrringen 54Bilde 2 av Myrringen 54
Digital salgsoppgave
Myrringen 54

2052 Jessheim • Ullensaker kommune

Prisantydning

kr 7 250 000

Omkostninger: kr 197 670Totalpris: kr 7 447 670
Moderne og oppgradert familiebolig over tre plan | Integrert garasje | Takterrasse | Sentral og barnevennlig beliggenhet
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned salgsoppgaveVis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
16
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
170 m²
Bruksareal (BRA)
191 m²
Fellesutgifter
kr 873 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 852 / Mnd
Prisantydning
kr 7 250 000
Omkostninger
kr 197 670
Totalpris
kr 7 447 670
Byggeår
2017
Tomt
Eiet tomt 230 m²
Oppdragsnummer
20230346
card-default

Christian Brodshaug

Eiendomsmegler | Partner
Les om Christian
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 7 250 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 250 000,-)kr 181 250,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
  
Totalpris kr 7 447 670
Eiendom
Myrringen 54, 2052 Jessheim

Matrikkel
Gnr. 117 Bnr. 595 Snr. 16 i Ullensaker kommune

Boligtype
Rekkehus

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 170 kvm, Bruksareal: 191 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Avvik mellom orginale byggetegniner og dagens bruk:
> Rom som benyttes som kontor i 3.etasje er omtalt etter dagens bruk. De orginale byggetegningene viser dette rommet som bod.

Kommentarer til areal fra tilstandsrapport:
> Rom benyttet som kontor er vurdert til å ha en størrelse/utforming som avviker fra godkjent byggetegninger. Det er ikke kjent om rommet er godkjent og det er heller ikke tatt stilling til om dette lar seg gjøre. Arealet er omtalt i rapporten etter dagens bruk.

> Boligen har en integrert garasje på 20 kvm og integrert bod på ca. 8,3 kvm samt en innvendig bod på ca. 4,5 kvm i 3.etasje med utvendig adkomst.

> Integrert garasje på 21 m² inkludert vegg mellom bolig og garasje er medregnet som bruksareal.

> Integrert bod i 1.etasje ikke medregnet i arealberegninger grunnet utvendig adkomst.

> Innvendig bod med utvendig adkomst i 3.etasje er ikke medregnet i arealberegninger grunnet utvendig adkomst

Antall soverom
3

Byggeår
2017

Tomt
Eiet tomt 230 kvm

Prisantydning
7 250 000

Totalpris inkl. omkostninger
kr 7 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 181 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 250 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 182 620,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 432 620,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 447 670,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 873,- pr. mnd.

Kommunale avgifter
Kr. 10 215 pr. år Da det er installert vannmåler, vil avgiftene variere etter forbruk.

Eier
Tommy Søberg Aaen

Beskrivelse
Entré:
Velkommen inn! Entré og gang har flislagt gulv med varme. Her er det god plass til smart garderobeløsninger med hyller, skohyller og stang til oppheng av tøy. Det er en praktisk skyvedørsgarderobe med speilfronter. Boligen har smarthusløsning fra med app-styring av lys og gulvvarme inkludert nattsenking for strømbesparing.

Kjøkkenet:
Kjøkkenet i 2.etasje har delvis åpen kjøkkenløsning mot stue. Kjøkkeninnredning med glatte fronter, benkeplate av laminat og underlimt oppvaskkum med ettgreps armatur. Kjøkkenet har malte flater og glassplater under overskap, samt overbelysning og stikkontakter under overskap og integrert i kjøkkenbenk. Det er integrerte hvitevarer på kjøkken; to kjøleskap med fryser, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kaffemaskin, stekeovn og nedsenket induksjonstopp. Det er montert komfyrvakt på platetopp og lekkasjevasler på vannrør i kjøkkenbenk. Det er gjort tilvalg med oppgradert kjøkkeninnredning. Varmefolie på kjøkken, stue, loftstue og kontor.

Stuer:
Boligen har en stor og luftig stue med varme i gulv og en deilig peisovn. Det er delvis åpen løsning mot kjøkkenet, og spisebord kan innredes mot kjøkken. Det er god plass til sofaløsning og annet møblement.
I 3. etasje er det en herlig loftsstue. Perfekt når barna trenger ekstra boltreplass.

Bad/vaskerom
Boligen har to baderom samt separat vaskerom. Det er gjort oppgradering på innredning inkludert regnfallsdusj og automatiske kraner, automatiske lys samt fliser.
Bad i 1. etasje har flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Malt himlingsflate med downlights. Vegghengt servantskap med høyglans fronter. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Vegghengt speil med integrert lys over servant. Dusjhjørne med innfellbare glassdører og dusjarmatur tilkoblet hånddusj og regndusj. Vegghengt toalett tilkoblet sisternekasse. Vannrør av type rør-i-rør system. Synlig avløpsrør av plast. Avtrekksventil i himling.

Bad i 2. etasje har flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Malt himlingsflate med downlights. Vegghengt servantskap med høyglans fronter. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Vegghengt speil med integrert lys over servant. Dusjhjørne med innfellbare glassdører og dusjarmatur tilkoblet hånddusj og regndusj. Vegghengt toalett tilkoblet sisternekasse. Vannrør av type rør-i-rør system. Synlig avløpsrør av plast. Avtrekksventil i himling. Opplegg for badekar.

Vaskerom har flislagt gulv med varme. Vegger med malte flater og sokkelfliser. Malt himlingsflate. Vegghengt utslagsvask med ett-greps armatur. Vannrør av type rør-i-rør system. Synlig avløpsrør av plast. Avtrekksventil i himling. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom, kontor og garderobe
Boligen har totalt 3 gode soverom, hvorav soverommet i 2.etasje har walk-in garderobe. To soverom befinner seg i 1.etasje og ett soverom befinner seg i 2.etasje. Rommene har god plass til seng, nattbord og tilsvarende småmøblement som man måtte ønske.
Det er innredet kontor/gjesterom i boligens øverste etasje, se forøvrig punktet areal.

Annet:
Boligen har en nydelig takterrasse på ca. 45 kvm med god plass for det man måtte ønske av utemøblement og grill. Uteplassen er dels overbygget så med pergola sommeren 2023 så her kan man benytte uterommet i all slags vær.
Det er oppbevaringsplass i sportsbod samt innvendig bod med inngang fra takterrassen. Parkering i integrert garasje og i asfaltert innkjørsel.

Parkering
Parkering i integrert garasje.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et sentralt, nyere etablert og barnevennlig boligområde like utenfor Jessheim sentrum i Ullensaker kommune. Området har umiddelbar nærhet til turterreng, samt kort vei til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og den flotte Idrettsparken. Det er gang- og sykkelvei til sentrum, som har kafeer, spisesteder og et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Jessheim kulturhus byr på konserter, teater, revyer, kunstutstillinger og 3 kinosaler.

Videre er det kort vei til lekeplass, fotballbaner, tennisanlegg og flere treningssenter. Ved Jessheim stadion ligger flotte Jessheim is- og flerbrukshall, som åpnet dørene i 2014. Hallen huser blant annet håndballbaner, innebandybaner, volleyballbaner, løpebaner og styrkerom for å nevne noe. Skøyter, curling og kjelkehockey er det også mulighet for. Et flott, nytt svømmeanlegg  finner du også her. Bakkedalen park- og idrettsanlegg ved Kløfta ble ferdigstilt våren 2019 og er et anlegg i stjerneklassen.

I tillegg til sine mange idrettshaller har Ullensaker gode muligheter for den som liker friluftsliv. Ved Gystad finnes lysløype, markastue med servering i vintersesongen, samt et mylder av merkede stier, enten du starter ved Allergot ungdomsskole, ved Teigen skytebane eller ved Fladbyseter. Kommunen har også lagt opp til O-postjakt, et spennende fritidstilbud som gjør deg mer kjent i nærliggende terreng.

Kun én km fra Jessheim sentrum ligger flotte Nordbytjernet, der det er godt tilrettelagt med turveier for rullestolbrukere og folk med barnevogn. Det er også strender, volleyballbaner, badebrygger og fiskebrygger. Fra tjernet går det løyper i skogområdet Vestmoen og videre til Olaløkka på Sand og Ringbanen på Gardermoen.

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000 Gystadparken og Meny Gystadmarka. I Jessheim finnes ellers Obs Hypermarked og Rema 1000. For ytterligere servicetilbud anbefales Jessheim Storsenter - Øvre Romerikes største motehus med både kjedebutikker og nisjebutikker. Lillestrøm, Strømmen, Lørenskog og Oslo ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Kort gangavstand til nærmeste bussholdeplass. Ved å benytte bil tar det ca. 4 min til Jessheim stasjon, 12 min til Oslo lufthavn, 24 min til Lillestrøm, 27 min til Strømmen Storsenter og 38 min til Oslo S.

Fra eiendommen er det gangavstand til Gystadmarka barneskole og Gystadmarka ungdomsskole og flerbrukshallen. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Jessheim videregående skole, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bebyggelse
Området består hovedsakelig av konsentrert småhusbebyggelse og boligblokker.

Tomt
Eiet tomt, 230 kvm

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Skole/barnehage
Skoler:
Gystadmarka skole (1-7 kl.) 15 min gange 1 km
Skogmo skole (1-7 kl.) 22 min gange 1.6 km
Jessheim skole og ressurssenter (1-7 kl.) 23 min gange 1.7 km
Gystadmarka ungdomsskole (8-10 kl.) 19 min gange 1.4 km
Allergot ungdomsskole (8-10 kl.) 21 min gange 1.5 km
Hoppensprett vgs Jessheim 25 min gange
Jessheim videregående skole 6 min m/bil 2.5 km

Barnehager:
Skogmo (0-5 år) 19 min gange 1.4 km
Gystadmarka (0-5 år) 19 min gange 1.4 km
Hoppensprett Avd Skogmo (0-5 år) 20 min gange 1.5 km

Offentlig kommunikasjon
Gystad bosenter (Linje 438) 9 min gange 0.7 km
Jessheim stasjon (Linje R13)  23 min gange 1.7 km
Oslo Gardermoen 13 min m/bil

Byggemåte
Enebolig i rekke i Gystad Hageby Boligsameie 3 med integrert garasje beliggende på Jessheim i Ullensaker kommune. Eiet tomt opparbeidet med asfaltert gårdsplass, plenarealer og diverse beplantning.

Boligen er oppført med gulv mot grunn av betongkonstruksjoner. Etasjeskillere og bærende konstruksjoner av trekonstruksjoner. Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med liggende panel. Tilnærmet flat takkonstruksjon tekket med membran/takpapp. Dører og vinduer fra byggeår. Profilert entrédør med glassfelt. Profilerte boddører. Balkongdører og vinduer med karmer av tre og to-lags glass. Boligen er oppvarmet med elektrisitet kombinert med peisovn i stue. Balansert ventilasjon.

Enebolig over tre etasjer.
1.etasje består av entre, trappegang, bad, vaskerom, to soverom og integrert garasje.
2.etasje består av trappegang, bad, soverom, stue og kjøkken.
3.etasje består av trappegang, tv-stue og rom benyttet som kontor.

Integrert garasje på ca. 20 kvm og to boder. En bod på ca. 8,3 kvm og en bod 4,5 kvm.

Takstmannen har gitt boligen følgende tilstandsgrader:

87% av bygningsdelene er gitt tilstandsgrad 0, 1 eller i orden.

5% av bygningsdelene er gitt tilstandsgrad 2:
Våtrom - Bad 1.etasje
> Overflater gulv - Det er registrert riss/sprekk i gulvflis ved innredning. Kan skyldes utettheter i tettesjikt. Skade bør utbedres. Misfarging/svertesopp påvist på flisfuger. Fuger bør rengjøres/fornyes.

Våtrom - Vaskerom 1.etasje
> Membran, tettesjikt og overgang til sluk. - Det er ikke etablert tilstrekkelig tettesjikt i våtsone rundt utslagsvask. Fare for fukt i konstruksjon. Tilstrekkelig tettesjikt bør etableres.

Øvrige rom - 1.etasje, 2.etasje og 3.etasje.
> Overflater gulv - Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Balkonger, terrasser, veranda etc
> Terrasser/inntrukket balkong over innvendige rom - Tettesjiktet er skjult og ikke tilgjengelig for inspeksjon. Det er ikke observert tegn på lekkasjer eller skader. TG2 er valgt for å belyse risiko.

0% av bygningsdelene er gitt tilstandsgrad 3.

8% av bygningsdelene er gitt tilstandsgrad iu.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Selger opplyser via egenerklæringsskjema at det foreligger følgende mangler:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil ved våtrommene, f. eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader?
- Ja, Det oppsto en liten sprekk i membran i dusj i forbindelse med skifte av silikonfug i oktober 2023. Reparert av profesjonell flislegger, Bidtnes Flis i oktober 2023. Dusjen ble ikke benyttet i mellomtiden.

2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
- Ja, Reparerte liten sprekk i membran i dusj i 2. etg som skjedde ved et uhell i forbindelse med skifte av silikonfug i oktober 2023. Utført av Bidtnes Flis.

12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
- Ja, Bygget pergola på takterrassen i juni 2023. Utført av Deco byggservice.

Teknisk anlegg: Vannrør av type rør-i-rør system. Synlig avløpsrør av plast. Fordelerskap for rør-i-rør-systemet og hovedstodstoppekran med vannmåler og lekkasjestopper er plassert på vaskerom. Oso varmtvannsbereder på 200 liter fra 2017 er plassert på vaskerom. Balansert ventilasjon. Aggregat for balansert ventilasjon er plassert i utvendig bod. Sentralstøvsuger er plassert i utvendig bod.

Elektrisk anlegg: Sikringsskap med automatsikringer er plassert på vaskerom. Strømmåler og hovedsikring er plassert utenfor boligen. Boligen har skjult elektrisk anlegg.

Primærrom
Primærrom: 170 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
1.etasje består av entre, trappegang, bad, vaskerom, to soverom og integrert garasje.
2.etasje består av trappegang, bad, soverom med walk-in garderobe, stue og kjøkken.
3.etasje består av trappegang, tv-stue og bod benyttet som kontor/gjesterom.

Bruksareal
Bruksareal: 191 kvm

Boder
En bod på ca. 8,3 kvm og en bod 4,5 kvm.

Standard
For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest datert 25.10.2017 som omhandler Myrringen 41-65, Jessheim gnr/bnr/fnr/snr 117/595/*/1-21.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Boligen er oppvarmet med elektrisitet kombinert med peisovn i stue.
Balansert ventilasjon. Varmefolie på kjøkken, stue, loftstue og kontor.
Boligen har smarthusløsning fra med app-styring av lys og gulvvarme inkludert nattsenking for strømbesparing.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Kommunale avgifter
Kr. 10 215 pr. år Da det er installert vannmåler, vil avgiftene variere etter forbruk.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 873,- pr.mnd.

Faste løpende kostnader
I tillegg til offentlige/ kommunale avgifter kommer felleskostnader, strøm, forsikring, tv/internett mm. Listen er ikke uttømmende.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 715 122,- Som sekundærbolig Kr. 6 174 439,-

Sameie
Sameie: Gystad Hageby Boligsameie 3, Orgnr: 919598433

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

2012/987886-1/200  Utbyggingsavtale  
 21.11.2012 
Rettighetshaver:ULLENSAKER KOMMUNE  
Org.nr: 933649768
Overført fra: 3033-117/595
Gjelder denne registerenheten med flere

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Vannmåler er installert.

Regulering
Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i reguleringsplan for "Gystadmyra B4 - gnr/bnr. 117/586" m/best. vedtatt 23.03.2015.

Avsatt i kommuneplanen til: boligbebyggelse . nåværende. Detaljeringssone - Reguleringsplan skal fortsatt gjelde vedtatt 23.03.2021.

Avsatt i kommunedelplan for: Gystadmarka til: boligbebyggelse  - nåværende. Detaljeringssone - reguleringsplan skal fortsatt gjelde vedtatt 06.10.2014.

Grenser inntil reguleringsplan for: "Gystadmyra" vedtatt 03.05.2004., "Områdeplan for Gystadmarka" vedtatt 17.04.2018. og "Smestuløkka" vedtatt 29.11.2022. Her pågår det klagesak.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 7 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 181 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 250 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 182 620,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 432 620,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 447 670,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.250)
Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585)
Tilrettelegging (Kr.15 000)
Visningshonorar (Kr.3 000)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.6 215)
Markedspakke tilleggsfoto (Kr.158,75)
Provisjon (Kr.50 000)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.5 200)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.3 188)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 000)
Markedspakke 1 (Kr.24 900)
Oppgjør (Kr.7 500)
Totalt kr. (Kr.118 996,75)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
20-23-0346

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Øvre Romerike Eiendomsmegling AS
EIE Jessheim
Org. nr: 826962992
Saggata 7
2053 Jessheim
Tlf: 40 40 65 84

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Partner Christian Brodshaug

Saksbehandlere
Christian Brodshaug
EIE Jessheim
Eiendomsmegler | Partner
Mob: 99 55 97 62 / E-post: chb@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Myrringen 54
For mer om objektet
Myrringen 54

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: