header image

Samarbeid med Fonus Begravelsebyrå

Vi hjelper deg med alt av eiendomsrelaterte spørsmål ved dødsbo

EIE og Fonus har inngått partnerskap som gjør bohåndtering enklere. Vi kombinerer EIEs ekspertise innen eiendom, boligsalg og advokattjenester med Fonus sin ekspertise i begravelsestjenester. Dette gir deg og dine nærmeste en kjærkommen hjelp gjennom den utfordrende tiden.

Når du velger oss, får du erfaring fra EIEs eiendomsmeglere og advokater som er her for å hjelpe deg med salg av eiendom. Vi sørger for at hele prosessen går smidig, fra vurdering til overtakelse. Samarbeidet mellom EIE og Fonus er tett, og vi jobber for å sikre at dine behov og ønsker blir ivaretatt.

Målet vårt er å gjøre dødsbohåndtering så enkelt og smidig som mulig for deg som pårørende. Vi forstår at dette er en tid med følelsesmessige utfordringer, og vi er her for å bistå og avlaste deg med det administrative og praktiske arbeidet.

Gjennom hele prosessen er vi her for å rådgi og sikre at du får den hjelpen du trenger, når du trenger den som mest.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: