Eie Hamar

Eie Hamar er et lokalt og moderne eiendomsmeglerkontor som har som mål å være best på service. For å oppnå best mulig pris for din bolig, skreddersys den beste løsningen med markedsføring via nett, avis og sosiale medier. De lever av fornøyde kunder og Eies slagord "skikkelig eiendomsmegling" står sentralt i alt de gjør.

Kontoret huser flere av Hamars toppmeglere. Samtlige har lang erfaring i bransjen og kan vise til svært gode resultater og høy kundetilfredshet. Meglerne er fra Hamar og har solid kunnskap om boligmarkedet i Hamar og omegn. Denne lokalkunnskapen dekker både Hamar, Stange, Løten og Ringsaker.

Eie vet at det å selge bolig er en av de største avgjørelsene i livet og forbundet med mye følelser og forventninger.  Eie Hamar er her for å sikre at du skal føle trygghet og få den beste oppfølgingen når du skal selge bolig.

Kontoret ligger i hjertet av Hamar, rett ved Triangelparken i Seminargata 1. Skal du selge bolig eller ønsker du rådgivning ved kjøp og salg, ikke nøl med å ta kontakt. Vi tilbyr også assistanse og veileder ved budrunder dersom du skal kjøpe bolig. Du er hjertelig velkommen til våre hyggelige lokaler for en kopp kaffe og en boligprat.

Se våre boliger

Kontaktinformasjon

Adresse: Seminargata 1

Postnr og -sted: 2317, Hamar

Postadresse: Seminargata 1

Telefon: 62 50 71 00

Epost: hamar@eie.no

Juridisk navn: Hamar Eiendomsmegling AS

Finn kontoret Kontakt oss

Våre ansatte

Kontakt oss

EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig