card-default

Aida Rajic

Eiendomsmegler | Partner

Jeg er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har vært fasinert av boliger og salg så lenge jeg kan huske. Som tidligere toppidrettsutøver er jeg svært målbevisst og har et konkurranseinstinkt over gjennomsnittet. Dette kommer godt i budrunden, hvor jeg ikke gir meg før høyest mulig pris på din bolig er oppnådd. Jeg er opptatt av at salgsprosessen med meg som din Eiendomsmegler skal være ryddig og profesjonell, samtidig som jeg ønsker å gi de beste faglige rådene tilpasset den enkelte bolig. Jeg legger ekstremt mye arbeid ned i hvert enkelt oppdrag, hvor ingenting blir overlatt til tilfeldighetene.

Mine kunder forteller at de opplever meg som fremoverlent, faglig dyktig , tilgjengelig, trygg og forberedt.

Ta kontakt med meg for en hyggelig boligprat, ingen spørsmål er for små eller store!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

11

År i bransjen

Spør meg om du trenger råd om eiendom og salg av bolig
82

Boliger solgt siste 24 mnd

Med god innsikt i hva som rører seg i boligmarkedet hjelper jeg deg med beste strategi for salg av din bolig

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Referanser

EIE leverer premium rådgivning, noe våre kunder setter pris på

Anders Horpestad, desember 2023

Det å ha Aida fra Eie som megler var så bra at jeg nesten får lyst til å selge på nytt kun for å oppleve alt igjen! Leiligheten ble solgt etter første visningsrunde til over takst i november 2023, en veldig treg periode i boligmarkedet. Her blir du tatt godt vare på fra start til slutt av en megler som er tilgjengelig morgen til kveld. Mitt første møte med Aida var en sen mandagskveld der jeg og min samboer sto rådville i en budrunde som dro godt ut. Samboeren foreslo da at vi kunne ringe til megleren hun hadde valgt å bruke for å spørre om råd. Aida tok telefonen med en gang og svarte på våre dumme spørsmål i over en halvtime. Vi endte opp med å kjøpe boligen, og satt da med to leiligheter vi måtte bli kvitt, og grunnet en lengre reise kun to uker senere trengte vi at ting gikk fort. Aida tok på seg oppgaven og slik gikk forløpet: Onsdag skrev vi kontrakt, torsdag kom takstmann, fredag kom fotograf og på søndag lå boligen ute på Finn. Alt gled på skinner og vi fikk god oppfølging og råd fra start til slutt. Gjør deg selv en tjeneste og velg Aida som megler!

Svein og Espen Rækstad, november 2023

Etter en grundig markedsundersøkelse på eiendomsmeglere i området, falt valget på Aida Rajic. Vårt valg av Aida Rajic er begrunnet i at hun var den best kvalifiserte mht. god kjennskap til området, resultater fra tidligere salg og samlet erfaring, og i tillegg omtalt til å ha meget gode personlige egenskaper. Og det skulle vise seg at vår intuisjon var rett. Etter første møte med Aida Rajic ga hun et solid og godt inntrykk, og framsto med troverdighet og tillitsfull. I møtet ble en fast pris framlagt og hele tiden fulgt. Framdriftsplan for salgsprosessen ble etablert, realistisk prisantydning ble lagt fram samt en god salgs-strategi. Og hun ga gode råd og tips gjennom hele prosessen. Hun hadde full kontroll på salgsprosessen fra dag èn og til leiligheten var solgt. Fremdriftsplanen og salgsstrategien ble fulgt som avtalt. I et tregt marked greide hun å få rekordmange på visning, som også resulterte i en pris over all forventning. Kommunikasjonen med Aida var perfekt, hun var alltid i forkant med ting som skulle skje, var alltid tilgjengelig og informerte kontinuerlig om salgsprosessen. Vi kunne ikke fått noen bedre eiendomsmegler og kan gi henne våre beste anbefalinger.

Anna Haug Kirkebøen og Sigurd Rognhaugen, juni 2023

Aida var en helt super megler da vi skulle selge på Sinsen: proff, flink og trygg. For oss var det en prioritet å komme raskt igang med salget, og hun fikk opp en topp annonse i rekordfart, med rask involvering av fotograf og takstmann. Hun var svært tilgjengelig, god på oppfølgning og kunnskapsrik om markedet i vårt område. Vi ble også godt fornøyd med resultatet av salget. Kan i tillegg nevne at kjøper eksplisitt utrykte hvor flink Aida var til å følge opp underveis i budrunden, etter å ha vært med i flere andre i samme periode. Anbefaler flotte Aida på det sterkeste!

Charlotte Døhlie, juli 2020

Aida er meget proff og fantastisk serviceinnstilt til meg som kunde! Hun følger nøye opp, er alltid hyggelig og meget hjelpsom. Ingenting er vanskelig, ingen spørsmål for små eller store og jobben utføres effektivt og raskt. Jeg har solgt noen boliger i mitt liv, men har aldri opplevd maken til megler! Det er lett å selge bolig med Aida på laget! Jeg har hatt gleden av både å ha kjøpt leilighet og solgt leilighet med Aida som megler. I begge tilfellene var jeg storfornøyd, og med bakgrunn i opplevelsen jeg hadde som kjøper så valgte jeg henne som selger da jeg nå skulle flytte. Aida er dyktig og meget serviceinnstilt, og hun hjalp meg med et salg som var litt utenom det vanlige, da jeg opplevde alvorlig sykdom i familien samtidig som jeg skulle selge. Jeg kunne legge alt ansvar på henne og var aldri bekymret for salgsprosessen. Hun sikret også en meget god pris! Jeg anbefaler Aida på det varmeste, og jeg velger Aida neste gang jeg skal selge! TUSEN TAKK AIDA!

Espen Mikalsen og Kristin Simble, januar 2017

Aida ordner opp! Fokus og oppfølging fra start til mål. Tilgjengelig for oss når vi trengte det og for potensielle kjøpere og deres behov. God kunnskap, imøtekommende, kjapp i avgjørelser og får ting gjort på en ordentlig måte. Vi vurderte megler utfra hvem vi kunne tenke oss å treffe på visning og kunnskap om lokalmiljøet. Av de fem meglerne vi snakket med, var vi begge enig om at Aida fremsto som den beste kandidaten for vårt salg. Dette angrer vi ikke på i ettertid. Trygg, profesjonell, smilende og full av gode råd. Resultatet av salget er vi også meget fornøyd med. Vi vil gjerne anbefale Aida videre til fremtidige boligselgere, da vår opplevelse er utelukkende positiv!

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: