card-default

Aida Rajic

Eiendomsmegler / Partner

Jeg er utdannet Eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har vært fasinert av boliger og salg så lenge jeg kan huske. Som tidligere toppidrettsutøver er jeg svært målbevisst og har et konkurranseinstinkt over gjennomsnittet. Dette kommer godt i budrunden, hvor jeg ikke gir meg før høyest mulig pris på din bolig er oppnådd. Jeg er opptatt av at salgsprosessen med meg som din Eiendomsmegler skal være ryddig og profesjonell, samtidig som jeg ønsker å gi de beste faglige rådene tilpasset den enkelte bolig. Jeg legger ekstremt mye arbeid ned i hvert enkelt oppdrag, hvor ingenting blir overlatt til tilfeldighetene.

Mine kunder forteller at de opplever meg som fremoverlent, faglig dyktig , tilgjengelig, trygg og forberedt.

Ta kontakt med meg for en hyggelig boligprat, ingen spørsmål er for små eller store!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: