card-default

Alexander Søvik

Eiendomsmegler

Alexander Søvik har meglet i siden 1996. Han kommer fra Ålesund og flyttet til Oslo for å studere samtidig som han jobbet i sportsbutikk. Under studietiden fulgte han nøye med boligmarkedet som en hobby. Med årene ble interessen for eiendom større, noe som resulterte i en karriere innen eiendomsmegling.


På fritiden er Alexander engasjert i restaurering av motorsykler og biler, noe som gjør at han er detaljorientert. Alexander er en megler som står på hele døgnet for å få fornøyde kunder og gode resultater. I tillegg til lang erfaring og høyt kompetansenivå beskrives han som hardtarbeidende, resultatorientert og utadvendt. Velger du Alexander som megler, er du i trygge hender.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: