card-default

Alexander Tangstad

Eiendomsmegler

Min drivkraft som eiendomsmegler er å oppnå et best mulig resultat for alle mine kunder – uavhengig av type bolig og beliggenhet. Et resultat for meg er ikke kun å oppnå høyest mulig salgssum, men også sørge for at mine kunder føler seg så ivaretatt gjennom hele prosessen at de ønsker å benytte meg igjen ved neste anledning. Nøkkelord fra kunder: Profesjonell, dyktig, tillitsvekkende, tilpasningsdyktig, kunnskapsrik.

For de aller fleste er bolig det dyreste og kjæreste de eier. Jeg har jobbet som megler siden 2015 og har vært igjennom både oppgang og nedgang i markedet. Gjennom disse årene har jeg erfart at det uansett bolig og tidspunkt, er ekstremt viktig å ha en klar og tydelig strategi på hvordan prosessen gjennomføres – fra inngåelse av oppdrag til overtagelse. Utelukkende for å oppnå høyest mulig salgssum.

Ta kontakt for en uforpliktende boligprat.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: