card-default

Alexander Tangstad

Eiendomsmegler

Min drivkraft som eiendomsmegler er å oppnå et best mulig resultat for alle mine kunder – uavhengig av type bolig og beliggenhet. Et resultat for meg er ikke kun å oppnå høyest mulig salgssum, men også sørge for at mine kunder føler seg så ivaretatt gjennom hele prosessen at de ønsker å benytte meg igjen ved neste anledning. Nøkkelord fra kunder: Profesjonell, dyktig, tillitsvekkende, tilpasningsdyktig, kunnskapsrik.

For de aller fleste er bolig det dyreste og kjæreste de eier. Jeg har jobbet som megler siden 2015 og har vært igjennom både oppgang og nedgang i markedet. Gjennom disse årene har jeg erfart at det uansett bolig og tidspunkt, er ekstremt viktig å ha en klar og tydelig strategi på hvordan prosessen gjennomføres – fra inngåelse av oppdrag til overtagelse. Utelukkende for å oppnå høyest mulig salgssum.

Ta kontakt for en uforpliktende boligprat.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

8

År i bransjen

Spør meg om du trenger råd om eiendom og salg av bolig
50

Boliger solgt siste 24 mnd

Med god innsikt i hva som rører seg i boligmarkedet hjelper jeg deg med beste strategi for salg av din bolig

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Referanser

EIE leverer premium rådgivning, noe våre kunder setter pris på

Bjørn Audun Mathisen og Nina Simensen, juni 2022

Vi solgte leilighet vår på Majorstuen i mai 2022 til en pris vi er veldig fornøyd med 😀. Vi hadde to andre meglere til vurdering, men valget falt på EIE eiendomsmegling Frogner & Aker Brygge og Alexander Tangstad på grunn av deres fotograf, boligstyling og Alexander sin strategi i prosessen (spesielt budrunden). Alexander var lydhør i første møte og tilpasset prosessen etter våre behov. Han har et skarpt og ryddig hode, prioriterte oss når han skulle, er imøtekommende og virkelig en profesjonell megler å samarbeide med. Vi anbefaler han på det sterkeste. Lykke til videre!

Torgrim Roll, mai 2022

Jeg slet i to år med å selge min leilighet i Kværnerbyen gjennom en dårlig eiendomsmegler som hadde lokalt kontor der jeg bor. Det kom masse folk, men ingen gav bud. Jeg fant et oppslag ved siden av postkassen min der Alexander fra Eie ønsket oppdrag. Jeg nølte litt men ringte så Alex. Da ble det fart i sakene. Alex ordnet kontrakt og styling. Alt gikk på skinner. Budrunde etter første visning og salg. Jeg er så fornøyd at alix skal selge min neste leilighet. Takk til Eie som tok meg ut en kjedelig situasjon med visning etter visning uten noe annet en en regning ved oppsagt oppdrag på 106.000kr

Sondre Sangnes, april 2022

Jeg kan anbefale EIE eiendomsmegling - solgte leilighet på Vika og fikk super støtte og oppfølging fra Alexander Tangstad. Ekstremt tilgjengelig og fleksibel, gode tanker rundt visning og EIE har gode samarbeid mtp foto og interiør til annonse og visning.

Oda Johanne Dahl, februar 2022

Dersom du trenger hjelp med salg av bolig, kan jeg anbefale Alexander Tangstad som megler. Ved første møte fikk jeg en grundig forklaring på hvordan salgsprosessen ville foregå, og alle spørsmål ble besvart. Han svarte alltid raskt på telefon eller mail og møtte presis til alle avtaler. Under budrunden gjorde han en svært god jobb, noe som resulterte i at leiligheten ble solgt til en god pris. Overtagelse og oppgjør i etterkant av salget gikk også raskt. Jeg sitter igjen med en veldig god opplevelse etter salg, og synes EIE Frogner & Aker Brygge med megler Alexander Tangstad er både profesjonelle og serviceinnstilte

Karen Frivik, juli 2021

Må bare anbefale megler Alexander Tangstad. Han fulgte opp hele prosessen fra a til å og oppnådde en glimrende pris. Det som er bra med Alexander er at vurderingene hans er godt faglig fundert. Han tar ingen snarveier og jobber på en etterettelig og grundig måte. Du kan stole på det han sier, han jobber for kunden og ikke for å bli fortest mulig ferdig. Dette gjorde også at jeg følte meg veldig trygg hele veien. Jeg har hatt kontakt med mange meglere gjennom årene. Alexander Tangstad er best!

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: