hero
Oslo
Eie Frogner & Aker Brygge
Adresse
Frognerveien 22
Juridisk navn
Mekleriet Frogner AS
Kontakt oss Se våre boliger

Et av Eies råeste eiendomsmeglerkontor finner du lokalisert på Frogner, med både Frogner & Aker Brygge som sitt hovedområde.

Er du på jakt etter å få det optimale boligsalget er du virkelig i trygge hender hos denne gjengen. Hos Eie Frogner finner du engasjerte mennesker, som alle jobber mot samme mål; Skape Oslos beste boligannonser. Teamet satser stort på å markedsføre boligene bredt, noe som gjør at de skiller seg ut fra mengden.

Eie Frogner & Aker Brygge sin klare ambisjon er å levere over kundens forventning hver gang, ved å levere Oslos råeste boligannonser! Egen fotograf, interiørarkitekt og stylist sørger for en god og sikker totalleveranse. Kontoret ligger flott plassert i Frognerveien 22 rett ved trikkestoppet Lille Frogner Allé.

Eie Frogner & Aker Brygge er svært opptatt av å yte god service til sine kunder, enten de skal selge bolig, eller om du er på jakt etter noe nytt. Dette er eiendomsmeglere som er eksperter på Frogner og omegn og de gir seg ikke før både kjøper og selger er fornøyd.Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Book megler her

Våre ansatte

card-default

Ole Anders Strand Teslo

Partner | Salgsleder | Eiendomsmegler MNEF
Les om Ole
card-default

Lotte Reiermark

Jurist | Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Lotte
card-default

Alexander Birkeland

Coach | Medhjelper
Les om Alexander
card-default

Grunde Skillebekk

Partner | Eiendomsmegler
Les om Grunde
card-default

Eivind Kalve

Partner | Eiendomsmegler MNEF
Les om Eivind
card-default

Argjenda Krasniqi

Kontorleder | Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Argjenda
card-default

Alexander Tangstad

Eiendomsmegler
Les om Alexander
card-default

Torvan Shokri

Trainee
Les om Torvan

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.