card-default

Alice Brandwijk

Eiendomsmegler I Partner

Alice har et helt unikt fokus på kvalitet og orden. For oss andre på kontoret er hun selve stjernen her, og legger en list vi andre gjør så godt vi kan for å følge. I tillegg er Alice lun, varm og med en humor både du som kunde og en kjøper vil elske. Rett og slett en megler du gjerne vil samarbeide med. Hun startet i bransjen i 2016, og har siden det gjort suksess både i Aktiv og Nordvik. Hun bor selv i Oslo, og etter en liten svingom med å megle på Røa er hun nå tilbake for fullt i sentrum. Oslo - vær klare! Om du velger Alice som megler er du sikret et godt resultat!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: