card-default

Amrinder Singh

Eiendomsmeglerfullmektig

Amrinder Singh er utdannet eiendomsmeglerfullmektig ved Handelshøyskolen BI. Han er også utdannet rørlegger, og har med dette spisskompetanse på et område det ofte stilles mange spørsmål.

Det viktigste for meg er at du som boligselger føler deg trygg under salgsprosessen. Når du velger meg som din eiendomsmegler jobber vi sammen for å oppnå best mulig pris for din bolig. Dette gjør vi ved å skreddersy salgsprosessen for nettopp din bolig. Gjennom nøye planlegging, god markedsføring og riktig presentasjon vil jeg kunne oppnå akkurat dette og best mulig pris. Det viktigste er at ingenting overlates til tilfeldighetene.

Som eiendomsmegler er mitt mål å sørge for at både kjøper og selger skal kunne føle seg godt ivaretatt og trygg gjennom hele boligreisen. Jeg er imøtekommende og tilgjengelig til enhver tid, da selve prosessen kan være overveldende for mange. Målet mitt er det samme som ditt – å få høyest mulig pris! Jeg er ikke fornøyd før du er det. Når salget er gjennomført skal du være så tilfreds at du ikke vil nøle med å anbefale meg videre til alle du kjenner.

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.