card-default

Andreas Bock

Eiendomsmegler

Andreas er levende opptatt av gode resultater. Han vet hva som skal til for å oppnå det lille ekstra og strekker seg alltid litt lenger, enten du skal selge eller kjøpe bolig. Andreas har en enorm arbeidskapasitet og trigges av å prestere søndag som mandag.

Han har en dobbel bachelorgrad fra Handelshøyskolen BI, og er både utdannet økonom og eiendomsmegler. Dette gir en stor fordel blant annet når det kommer til helhetsforståelsen av kunders behov i et stadig mer krevende boligmarked. Andreas har bodd over 20 år i området og har med det et stort hjerte for Bærum, Asker og omegn med stor kjennskap til lokalsamfunnet.

Når han ikke megler er han som regel på tennisbanen.

Av sine venner beskrives Andreas som inkluderende, sosial, løsningsorientert og ikke minst positiv.

"Det finnes ingen snarveier".Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: