card-default

Ane Line Plassen Nordbak

Eiendomsmegler | Partner

Ane Line - tryggheten selv og den mest stabile og gode av oss alle. Ane Line har en helt egen evne til å få kundene sine til å føle seg trygge og ivaretatt, og resultatene hver gang hun selger viser at det lønner seg å tenke litt som henne. Ane Line har et stort fokus på fag og kvalitet, og det er aldri en feil noe sted i hennes arbeid. Hun vet hva som skal til for at salget skal gå smertefritt, og ikke minst hvordan hun skal få absolutt maks ut av hver eneste bolig. Om du velger Ane Line som megler kan vi garantere deg en ting: dette kommer til å gå bra!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: