card-default

Anine Aagesen

Kontorsjef | Eiendomsmegler

Profesjonell, hyggelig, grundig og faglig sterk er ord kunder ofte beskriver Anine Aagesen med.

Anine er utdannet ved Handelshøyskolen BI i Oslo, hvor hun tok en bachelor i eiendomsmegling, økonomi og jus. Siden hennes oppstart har hun meglet i både Trondheim, Oslo og Viken med gode resultater og fornøyde kunder. For Anine er det viktigste å levere kavlitet i alle ledd, sammen med å skape en trygg og god prosess for alle parter.

Som megler har hun lært at ingenting kan overlates til tilfeldighetene, derfor er hun opptatt av å skreddersy hvert eneste salg. Gjennom en god strategi, faglig kompetanse og gode mellom-menneskelige ferdigheter vil hun gjøre det hun kan for å skaffe deg den beste mulige prisen for din bolig.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: