card-default

Anine Rosasco Flaathen

Backoffice / Kontorsjef / Eiendomsmegler
Anine Flaathen er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI i Oslo og har jobbet i yrket siden 2019. På denne tiden har hun opparbeidet seg en bred kunnskap innenfor yrket og verdsetter det faglige, noe som gjenspeiles i arbeidet hennes. Som kontorsjef er Anine involvert i den daglige driften av kontoret, og en god bidragsyter til den unike kulturen vi har på kontoret. Av sine kollegaer beskrives Anine som en blid og strukturert person, med et tydelig fokus på en trygg bolighandel.

Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: