card-default

Argjenda Krasniqi

Eiendomsmegler

Argjenda Krasniqi er utdannet eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun startet sin karriere i 2016 og har blant annet jobbet med eiendomssalg, markedsføring og oppgjør. I dag sitter hun hos oss på Ensjø med kun ett mål for øyet – å lage de beste boligannonsene og oppnå høyest mulig pris for din bolig.

Argjenda sitt engasjement kombinert med hennes faglige kompetanse, gjør henne til en trygg og dyktig megler som alltid sørger for at både kjøper og selger føler seg ivaretatt. Som megler er hun svært engasjert, målrettet og strukturert for å oppnå enestående opplevelser og ivareta kundene uansett hva det gjelder.

Som hennes kunde kan du forvente god rådgivning, tett oppfølging og tilgjengelighet gjennom hele prosessen. Hun er ydmyk og takknemlig for å kunne være med på en av de største investeringene gjennom livet, og hun ønsker at både kjøper og selger skal sitte igjen med den beste opplevelsen.

Ta kontakt med hun direkte på telefon eller kom gjerne innom kontoret for en kopp kaffe og en hyggelig boligprat!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: