card-default

Brynjar Netskar

Daglig leder / Eiendomsmegler

Mange kan fortelle hvor flinke de er, men Brynjar ønsker at du skal oppleve det.

EIE har utviklet blant det beste presentasjonsverktøyet på markedet for å gi det beste på dine veiene.
EIE leverer et konsept som legger til rette for at alle kunder og alle eiendommer er ulike og unike.

I tillegg er Brynjar en engasjert eiendomsmegler, som er opptatt av å skape gode salgsresultater. Han syr sammen det beste ved å blant annet finne det unike med akkurat din bolig og eiendom.

Brynjar har vært i bransjen siden 2006, hvilket har resultert i en solid salgskompetanse innenfor ulike eiendomssalg. Denne erfaringen er ekstremt viktig for et godt resultat.

Gjennom god presentasjon av boligen og eiendommen, bra visning, personlig oppfølging av selger og interessenter, har hans tilbakemeldinger fra kunder vært at Brynjar er en "engasjerende megler".Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: