card-default

Camilla Therese Schrøder

Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner

Camilla Therese Schrøder oppdaget interessen for eiendomsmegling allerede i tidlig alder, da hennes far jobbet som byggherre. Etter å ha jobbet som eiendomsmegler en periode, viste det seg å være full klaff! Hun har nå jobbet i bransjen i en årrekke og stortrives med det. Camilla er født og oppvokst i Oslo, og har opparbeidet seg solid lokalkunnskap i områdene hun megler i.
Camilla beskrives som etterrettelig, ærlig og dedikert, og Camilla drives av fornøyde kunder. Hun vet at folk har ulike behov når de kjøper og selger bolig, og derfor skreddersyr hun alltid løsninger tilpasset den enkelte. Hun jobber deretter dedikert for å innfri alle forventninger. Camilla er også en lagspiller, og er opptatt av at kollegaene og kontoret som helhet skal lykkes.
Camilla brenner for yrket sitt, og når hun klarer å løsrive seg fra arbeidet er hun gjerne på reisefot. Ellers går det i venner, familie, musikk og slalåm.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.