hero
Oslo
Eie Stovner
Besøksadresse

Stovner senter 3

Postadresse

Postboks 20, 0913 Oslo
0913 Oslo

Juridisk navn
Novum Eiendomsmegling AS
Kontakt oss Se våre boliger

Eie Stovner er det naturlige førstevalget når du skal selge din bolig. Eie Stovner er et av de mestselgende eiendomsmeglerkontorene i Groruddalen. De har hatt lokaler på Stovner senter i over 10 år, og kan derfor tilby førsteklasses lokalkunnskap om området. Eiendomsmeglerne har bred erfaring og solid kompetanse med salg av alle typer boliger, og de har meget gode referanser og resultater å vise til.

Eie Stovner gjør sitt ytterste for å gi sine kunder en trygg og hyggelig bolighandel, og de strekker seg langt for at alle skal bli 100% fornøyde med jobben de gjør. De er et fremoverlent, engasjert og erfarent meglerteam som har lang fartstid i bransjen – de vet hva som skal til for å oppnå den beste prisen for din bolig!

Skal du selge bolig, kjøpe bolig eller ønsker du bare en uforpliktende boligprat, ta kontakt med din lokale eiendomsmegler i dag. Du er hjertelig velkommen til våre freshe lokaler på Stovnersenteret.Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Gå til meglerbooking

Våre ansatte

card-default

Ali Hashmi

Eiendomsmegler / Partner
Les om Ali
card-default

Camilla Therese Schrøder

Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Les om Camilla
card-default

Daniel Berggren

Eiendomsmegler / Partner
Les om Daniel
card-default

Mariell Hernandez Berg

Kvalitetssjef
Les om Mariell
card-default

Sandra Nilssen

Eiendomsmegler / Partner
Les om Sandra
card-default

Henrik Holst Wang

Medhjelper
Les om Henrik
card-default

Arne T. Sogn

Eiendomsmegler
Les om Arne

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.