card-default

Camilla Therese Schrøder

Eiendomsmegler / Partner

Camilla Therese Schrøder oppdaget interessen for eiendomsmegling allerede i tidlig alder, da hennes far jobbet som byggherre. Etter å ha jobbet som eiendomsmegler en periode, viste det seg å være full klaff! Hun har nå jobbet i bransjen i en årrekke og stortrives med det. Camilla er født og oppvokst i Oslo, og har opparbeidet seg solid lokalkunnskap i områdene hun megler i.
Camilla beskrives som etterrettelig, ærlig og dedikert, og Camilla drives av fornøyde kunder. Hun vet at folk har ulike behov når de kjøper og selger bolig, og derfor skreddersyr hun alltid løsninger tilpasset den enkelte. Hun jobber deretter dedikert for å innfri alle forventninger. Camilla er også en lagspiller, og er opptatt av at kollegaene og kontoret som helhet skal lykkes.
Camilla brenner for yrket sitt, og når hun klarer å løsrive seg fra arbeidet er hun gjerne på reisefot. Ellers går det i venner, familie, musikk og slalåm.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: