card-default

Cecilie Sandvik

Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig | Partner

Cecilie Sandvik er oppvokst på Fjøsanger, et steinkast unna Kronstad. Hun har kjent området siden hun var liten og ser på det som et privilegium å kunne få jobbe i et område som hun kjenner så godt og som hun elsker å selge i!

Du skal lete lenge etter en person som er så engasjert. Cecilie har sterkt fokus på å være synlig for kundene sine slik at de føler seg godt ivaretatt gjennom hele prosessen. Å selge menneskers største verdier er noe hun har stor respekt for. Kombinasjonen av hennes faglige styrke, omsorgsfullhet og ansvar i jobben gjør henne til en megler du virkelig kan være trygg på.

"Det beste med å være eiendomsmegler er følelsen jeg får etter jeg har solgt en bolig hvor både kjøper og selger er fornøyd, og veien mot målet har vært gjennomtenkt og godt utført."Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: