card-default

Charlotte Gjefle

Eiendomsmegler

Charlotte er en foroverlent og tillitsfull eiendomsmegler med flere års erfaring fra bransjen. Hun har sin utdanning fra Handelshøyskolen BI og startet karrieren i Oslo, etterfulgt av EIE Bærum. Charlotte har bodd hele sitt liv i området og har derfor meget gode lokalkunnskaper om Bærum, Asker og omegn.

Charlotte beskrives som dedikert, ærlig og har et stort engasjement for salg. Hun har en genuin interesse for både mennesker og eiendom, og med hennes erfaring vil begge parter føler seg trygge og ivaretatt. I sitt arbeid er hun nøyaktig og strukturert slik at hele prosessen skal gå så sømløst som mulig, hun får ofte gode tilbakemeldinger fra både selgere og kjøpere. I tillegg jager hun alltid etter å oppnå den beste prisen!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: