card-default

Christer Sebbah

Eiendomsmegler | Partner

Jeg har jobbet med salg av eiendom i over 7 år. Jeg kan derfor bistå i en salgsprosess med både god erfaring og høy kvalitet.

Sammen med et team av gode samarbeidspartnere innenfor foto, interiør og megling, er jeg klar for å bistå deg i din kanskje største og viktigste økonomiske prosess. Det å selge og kjøpe bolig er noe de fleste gjør et fåtall ganger i livet, og derfor bestemte jeg meg fra første dag som eiendomsmegler at det skulle være en positiv opplevelse for deg som selger å ha meg som guide i salgsprosessen. Enten om det er første gang du selger, eller om du har vært gjennom en salgsprosess tidligere, så er jeg klar til å hjelpe deg!

Velger du meg som din megler så skal du være sikker på at du får høy kvalitet, tilgjengelighet og hardt arbeid fra start til slutt.

Min beste referanse er fornøyde kunder - derfor skal du være sikker på at du står i fokus hos meg gjennom hele salgsprosessen.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: