card-default

Daniel Aakre

Eiendomsmeglerfullmektig

Daniel Aakre er født og oppvokst på Ellingsøya like utenfor Ålesund og er nå bosatt i Ålesund sentrum. Daniel har vært i bransjen siden 2016 og har alltid jobbet mye og har god erfaring fra salg.

Tidlig i karrieren innså Daniel at om man skal komme seg opp og frem så man jobbe strukturert, i et høyt tempo og at timene må legges ned. Det viktigste for Daniel er at hvert enkelt salg utføres på best mulig måte.

Han er veldig opptatt av at boligen fremstilles på best mulig måte og er ikke redd for å tenke litt utenfor boksen. Med Daniel får du en offensiv, tilgjengelig og positiv megler.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: