card-default

Daniel Berggren

Eiendomsmegler | Partner

Daniel Berggren vokste opp med en mor som eiendomsmegler, og fikk tidlig sansen for eiendomsmegling. Han er fra Kongsvinger, men har bodd i Oslo de siste årene. Han beskrives som positiv, engasjert og omgjengelig.

Han drives av fornøyde kunder, interessante eiendommer, samt oppnå best mulig resultater. Med høy innsats og engasjement jobber han målrettet mot en positiv opplevelse for både kjøper og selger. Den beste følelsen er når tidligere kunder ønsker å benytte han som eiendomsmegler igjen.

På fritiden er han glad i jakt og fiske, reise og henge med venner.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: