card-default

Daniel Grønås

Eiendomsmegler | Daglig og faglig leder | Partner

Daniel Grønås er en mann med svært høy kapasitet og kompetanse. I tillegg til å være daglig leder og fagansvarlig, selger han både brukte og prosjekterte boliger i Bergen og omegn. Han beskrives av sine kunder som svært strukturert og dedikert, hvor kundens behov står aller først.

Grønås er stolt av å jobbe i EIE Bergen Sør, spesielt på grunn av deres fokus på å lage de beste boligannonsene som igjen fører til de høyeste oppnådde prisene. Når du ønsker boligselgers tillit på noe som kan ha så stor påvirkning på deres private økonomi, må du tilby mer enn konkurrentene og akkurat det gjør EIE Bergen Sør.

"Et boligsalg er 100% betinget av jobben og kvaliteten man legger ned i forkant. Det er derfor man aldri er bedre enn sitt siste boligsalg og hvor tillit, kompetanse og en godt planlagt prosess er avgjørende. Dette har jeg er erfart gjennom flere hundre boligsalg. Med min lange erfaring og faglige tyngde, tilbyr jeg premium rådgivning hele veien, uansett type bolig. Ønsker du en eiendomsmegler som også er en rådgiver? Da er jeg den rette eiendomsmegleren for deg."Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: