card-default

Didrik Schou

Daglig leder | Eiendomsmegler

Didrik har lang erfaring med salg av eiendommer i Sandefjord. Han er en engasjert og supermotivert megler som brenner for jobben sin og er genuint opptatt av at både kjøpere og selgere blir fornøyde!
For Didrik er det viktig at din bolig presenteres på best mulig måte slik at du som selger oppnår den beste prisen, og han vet at riktig planlegging og forarbeid må til for å oppnå dette.

For han og resten av teamet er enhver bolig spesiell og unik - uansett om det er ett krypinn eller slott du skal selge, så sørger de for at du blir fornøyd!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: