card-default

Eilen Skarnes

Eiendomsmegler / Partner

Eilen Skarnes har over 16 års erfaring som megler. Hun er opptatt av å gjøre en ryddig salgsprosess og ivareta både selger og kjøper på en god måte. Hun bor selv i Casinetto borettslag på Skøyen og er meget godt kjent i området i forhold til skoler, barnehager og andre fasiliteter. Ved å velge Eilen som din eiendomsmegler, er boligsalget ditt i trygge hender. Hun har flere ganger vunnet pris for mest fornøyde selgere og kjøpere.

Eie Eiendomsmegling er Norges største privateide og bankuavhengige meglerkjede med 40 kontorer i Norge. Vi er eksperter på eiendomsmegling. For deg betyr det at eiendomsmegleren din har ett fokus, nemlig å selge din bolig til en pris du er fornøyd med. For å gjøre den jobben best mulig må vi følge med i tiden. Vi er ikke redd for å tenke utradisjonelt og innovativ for å nå ut til flest mulig kjøpere. Vi er også bransjens mest prisbelønnede kjede og har vunnet 9 Gullmegler priser siden oppstarten i 2006.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.