hero
Oslo

EIE Vinderen

Besøksadresse

Borgenveien 66, 0373 Oslo

Postadresse

Borgenveien 66
0373 Oslo

Juridisk navn
Bygdøy Allé Eiendomsmegling AS
Fagansvarlig
Sarha Pauline Gullåsen Endresen
Kontakt oss Se våre boliger

På EIE Vinderen sitter meglere som driver skikkelig eiendomsmegling med fokus på skreddersøm. Alle meglerne har solid lokalkunnskap, bred erfaring og høy faglig kompetanse. Kontoret opererer i et marked hvor diskresjon har betydning og har derfor boliger til salgs som ikke markedsføres via ordinære kanaler. Ta kontakt om du er ute etter noe spesielt i området. Vi har vårt nedslagsfelt på Vinderen, Ris, Slemdal, Smestad, Frøen, Holmen og Holmenkollen, Gaustad, Nordberg, Korsvoll og Grefsen.Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Gå til meglerbookingVåre medarbeidere

card-default

Andreas Haanes

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Andreas
card-default

Cecilie Beckmann

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Cecilie
card-default

Sarha Pauline Gullåsen Endresen

Eiendomsmegler | Fagansvarlig
Les om Sarha
card-default

Frode Bergsløkken

Eiendomsmegler MNEF
Les om Frode
card-default

Marthe Valerie Olsen

Medhjelper
Les om Marthe

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: