Eivind er en tvers gjennom hyggelig eiendomsmegler og bergenser som blant annet har jobbet på Fisketorget. Hans interesse for konkurranse, økonomi, salg og lederroller førte til at han ble eiendomsmegler, og at han etter hvert var med på å starte EIE eiendomsmegling Bergen. Som partner og salgsleder får han muligheten til å hjelpe sine kollegaer med utvikling og resultater.

Han sier selv at hans grunn til å stå opp om morgenen er "å hjelpe andre oppnå sine drømmer", og dette får han muligheten til med sin rolle som partner, salgsleder og eiendomsmegler. Som eiendomsmegler handler det om å finne den kjøperen som virkelig har dette som sin drømmebolig, og dermed gjøre et godt salg for selger slik at de får muligheten til å realisere sine drømmer. Den beste opplevelsene for han er når selger og kjøper er lykkelige over et godt boligsalg/-kjøp.

Han har i tillegg vunnet to gullmeglere for landets "beste presentasjon for bruktbolig", så dersom du ønsker en megler som kan gi din eiendom en presentasjon i verdensklasse, anbefaler vi å ta kontakt.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

14

År i bransjen

Spør meg om du trenger råd om eiendom og salg av bolig
42

Boliger solgt siste 24 mnd

Med god innsikt i hva som rører seg i boligmarkedet hjelper jeg deg med beste strategi for salg av din bolig

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: