Eivind er en ekte bergensgutt som blant annet har jobbet på Fisketorget. Selv om det egentlig var en tilfeldighet at han ble eiendomsmegler, ser han i etterkant at det nærmest var ''meant to be''. Han har alltid hatt stor interesse for økonomi, salg og lederroller. Alt dette får han som styreleder og eiendomsmegler i Eie. En god jobbopplevelse for ham er når selgeren gråter av glede i telefonen, på grunn av salg og pris.

Han legger ikke skjul på at han er et sosialt vesen som trives best når han får være midtpunkt. Han er utrolig interessert i sport. Inngås det et veddemål med Eivind, kan man være sikker på at han strekker seg langt. Han har blant annet fullført Bergen-Voss på sykkel for å unngå ''tap''.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: