card-default

Emma Kristine Uhrberg

Medhjelper

Emma går tredje året på eiendomsmeglingsstudiet ved Handelshøyskolen BI, og jobber 50 prosent på EIE Skøyen & Ullern. Hun sitter for tiden i Eiendomsmeglerstyret på BI som PR- og kommunikasjonsansvarlig. Målet hennes er å så tidlig som mulig opparbeide seg erfaringer fra bransjen, slik at hun går ut som en kompetent og engasjert eiendomsmeglerfullmektig som leverer Premium rådgivning til sine fremtidige kunder. I tillegg ønsker hun å yte best mulig service til meglerne på kontoret.

Emmas interesse for eiendom strekker seg langt tilbake. Hun har alltid sett på det å jobbe i eiendomsbransjen kombinert med å jobbe med mennesker som den perfekte karrieren for henne. Eiendom er noe av det dyreste og kjæreste vi eier. Det å kunne bistå med Premium rådgivning og knytte tillitt til kunder i forbindelse med boligsalg er noe Emma setter høyt. Hun er opptatt av å kunne gi kundene en god opplevelse ved salg av et hjem.

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: